Ovet käy

San Lorenzo-kaksikko Jonathan Bottinelli ja Nicolas Bianchi tulevat testiin, näistä Bottinellilla jopa yksi maaottelu vyöllä.
Aika mielenkiintoista noin ylipäätään että argentiinan top3:een kuuluvan seuran pakit tulevat englannin kolmannelle sarjatasolle treenailemaan, mutta meille tietysti hyvä näin :p
 
Joo...piti hieraista silmiään kun uutisen näin. Mielenkiintoinen kuvio toteutuessaan jos Leeds alkaa San Lorenzon kanssa jonkinlaista yhteistyötä tekemään. Pelaajaliikenne taitaisi tosin olla varsin yksisuuntaista. Mitä Bottinelliin tulee niin nuorukainen on ollut Argentiinan liigan parhaimmistoa päättyneen vuoden aikana. San Lorenzo on pelannut yleensä kolmen miehen puolustuksella jossa Bottinellin paikka on ollut vasemmalla laidalla. Pystyy pelaamaan niin topparina kuin vasempana laitapakkinakin.

Bottinellin otteet Argentiinassa ovat herättäneet usean italialaisseuran kiinnostuksen ja nyt Bottinelli olisi tulossa Leedsiin näytille... Vaikea kuvitella kuitenkaan muuta kuin että Leeds toimisi parhaassa tapauksessakin vain näyteikkunana pelaajan jatkaessa ennen pitkää isompiin ympyröihin. Jos olisin Dennis Wise - yrittäisin ilman muuta palkata Argentiinan maajoukkuepelaajan. Olisi melkoinen kaappaus, vaikka sitten pelaisikin vain kevätkauden.
 
22-vuotias australialainen hyökkäävä kk-pelaaja Neil Kilkenny tulee lainapelaajaksi Birminghamista. Mielenkiintoinen pointti, että hän oli tiistaina Oldhamin paidadda kaatamassa Leedsiä.

Tämän päivän vastustaja Northampton on hyväksynyt Leedsin 250.000 £ tarjouksen 20-vuotiaasta vasemmasta laiturista Bradley Johnsonista, mutta pelaaja itse ei ole vielä siirtoa allekirjoittanut.
 
Lisää miehiä keskikentälle. 23-vuotias Peter Sweeney saapuu Stokesta on Wisen tuttuja Millwallin ajoilta.
 
Sweeney tulee siis Stokesta, lauantaina jo pelanneen Neil Kilkennyn kanssa pitkä sopimus.
Mutta Dean Morgan (Luton) pyysi liikaa palkkaa.

Vähän arveluttaa, kuinka hyvin skouttaus on tehty - ja mitä ajatellen - kun ukkoa lappaa sisään tätä tahtia.

Pelaajien kun olisi hyvä olla sellaisia, ettei niitä tarvitse ensi vuonna vaihtaa parempiin jos vaikka satuttaisiin pelaamaan Mestiksessä ;) ;)
 
Sweeney tulee siis Stokesta, lauantaina jo pelanneen Neil Kilkennyn kanssa pitkä sopimus.
Mutta Dean Morgan (Luton) pyysi liikaa palkkaa.

Vähän arveluttaa, kuinka hyvin skouttaus on tehty - ja mitä ajatellen - kun ukkoa lappaa sisään tätä tahtia.

Pelaajien kun olisi hyvä olla sellaisia, ettei niitä tarvitse ensi vuonna vaihtaa parempiin jos vaikka satuttaisiin pelaamaan Mestiksessä ;) ;)

Tarkennus: KUN PELATAAN MESTIKSESSÄ...
 
Kun Sweeneyn siirto saa sinetin tänään niin Wise on ostanut neljä keskikenttäpelaajaa reilun viikon aikana.Joulukuussa Wise sanoi hankkivansa 4-5 pelaajaa tammikuussa,mutta se ei näytä riittävän.Vasen laitapakki piti olla se ensisijainen hankinta ja sen lisäksi mahdollisesti uusi toppari ja hyökkääjä.Seuraavina ostoslistalla ovat huhujen mukaan Damien Delaney,Daniel Fox ja Jason Puncheon.Tuntuu vähän hirvittävän tuo ostotahti niinkuin tc mainitsi.Ensi kaudeksi täytyy kuitenkin tehdä taas lisää ostoksia varsinkin jos/kun nousemme.
Beckford on herättänyt ainakin Derbyn kiinnostuksen,joka haluaisi ostaa miehen.Varmaan muidenkin seurojen kiinnostus herää ennenkuin tammikuu ehtii loppua.Beckfordia ei kumminkaan saa päästää lähtemään mikäli tekee mieli nousta.
 
Ben Parker on ymmärtääkseni pelannut (U19 maajoukkueessa ainakin ja viime kaudella Bradford lainan aikana) vasemmalla pakkina. Mahtoiko viime pelissä pelata pakkia vai keskikentän laidalla. Empäs niin tarkkaan videota ole pystynyt tarkastelemaan.
 
Itse olen varsin tyytyväinen tuoreisiin vahvistuksiin. Nuoria, energisiä ja kehittyviä pelaajia. Hankinnat selvästi tehty tulevaisuuttakin ajatellen eikä ole hommattu ikäloppuja kehäraakkeja, joiden "kokemuksella" haluttaisiin vauhdittaa nousuprojektia. Viime kaudella nähtiin, mihin sellanen toiminta johtaa. Vielä peräpäähän pari vahvistusta niin hyvältä näyttää. Leveyttä pitäisi löytyä.
 
Ruin "korvaajaksi" vuokrattu Leicester-peluri Darren Kenton. vuokra-aika 12.2. asti.
 
Shaun Derry siirtyi sitten vakituisesti Crystal Palacen riveihin, siirtosumma pysyy seurojen keskinäisenä tietona.

Alan Thompson siirtyy Hartlepooliin vuokralle 22.2. asti.

Scott Gardner siirtyy "paikalliskilpailija" Farsley Celticin riveihin niin ikään vuokralle ja 24.2. asti.
 
Lisää hyökkäysvoimaa, 2 kertaa Nigerian paidassa esiintynyt 25-vuotias Enoch Showunmi siirtyy Leeds-paitaan Bristol Citystä.

Tässä voisi mainita myös, että 18-vuotias kk-pelaaja Ollie Hotchkiss on kirjoittanut 2,5 vuoden sopimuksen seuran kanssa. Monet Valioliigaseurat ovat olleet Olliesta kiinnostuneita, mutta eiköhän Valioliigadebyytti tule Leeds-paidassa   ;)
 
Tuo kolmen viikon takainen Argentiina-kytkös vaikuttaa kyllä olleen täysi uutisankka. Bottinelli ei ole missään vaiheessa käynyt Englannissa, vaan treenaa täysillä San Lorenzon mukana uuteen kauteen valmistautuen - eikä Argentiinassa muutoinkaan ole asiasta uutisoitu. Jokseenkin outoa että asiasta aina Leedsin virallista kotisivua myöten aikanaan Englannissa uutisoitiin. Englannissa toki näitä siirtohuhuja aina osattu kehitellä olemattomin perustein.
 
Jaahas, seurat olivat päässeet hinnasta sopuun, mutta itse Enoch Showunmi päätti jäädä Bristol Cityyn taistelemaan peliajasta.
 
Nyt se on sitten virallista, DW siirtyy Newcastlen urheilutoimenjohtajaksi.

Voi prrrkkklllll!!!

Justiin kun tuntuu, että hommat on saatu raiteilleen niin sitten tämä.

Nyt on sitten edessä uuden managerin etsintä. Ja sitten kun se löytyy niin jokaisella on omat kuvionsa ja miehensä ja pakka on taas ihan sekaisin vähän aikaa. Uudestaan voi prrrkkklll!!!
 
Siirtoikkuna sulkeutuu tänään puoliltaöin ja perinteisesti luvassa on vilkas päivä. Nähtäväksi jää paljonko trafiikkia on Leedsiin/Leedsistä. Veikkaan, että ei kovin paljon.

Leedsin tarjous Stockportin hyökkääjästä Anthony Eldingistä on hyväksytty. Nähtäväksi jää päästäänkö pelaajan kanssa sopuun siirron ehdoista.
 
Tämä tammikuun loppu oli kyllä tämän siirtoikkunan suhteen aika huono ajankohta vaihtaa manageria.

Tulijoista ja menijöistä Maccalla tuskin on paljoa tietoa. Eli trafiikki voi mennä ihan väärin: ostetaan Maccan kuvioihin sopimattomia ja päästetään juuri ne sopivat pois.  :(  Jokohan nyt lähtee jokin pelaaja Newcastleen?  :-/ Kuka oikeastaan junailee nämä siirrot kun kaikki valmennusportaasta ovat lähteneet? Siis millä perusteilla/ohjeilla/suosituksilla näitä kauppoja hierotaan?

Huomisesta lähtien sitten vain lainat mahdollisia. Ja sehän on taas muutaman vuoden kokemuksella sanottuna huonompi malli (toki oli poikkeuksiakin).  :mad:

Mitenkähän Macca hoiti homman Coventryssä? Tekikö kovastikin pelaajasiirtoja vai laittoiko homman toimimaan samalla porukalla? Onko silloisia luottomiehiä vielä "pelimiesten kirjoissa" ?

 
Wisen suunnitelmia näytetään toteuttavan...
Lubo Michailik tuli Boltonista ja Kentonin laina muuttui pysyväksi.

Ei paha, ei.   :cool:
 
Transfer deadline day näyttää tuovan säpinää:

Lubo Michalik! 3,5 vuoden sopparilla, "undisclosed fee". Aika kova tempaus, vaikka onhan tästä vatkattu jo pitkään.

Darren Kenton myös pysyvästi seuraan, tosin vain kesään asti.

Liekö vielä 3. hankintakin saadaan tälle päivälle, jos vaan tämän Stockportin hyökkääjän kanssa homma menee ok...
 
Ja lisää ...
Leicester City defender Alan Sheehan has joined the club on loan until the end of the season.
 
Back
Top