Pelaajien osto/myynti huhuja...

Legenda

New member
...ja muuta mukavaa
****************
Tarkoitus olisi saada foorumiin vähän toimintaa ja kiihkeitä
posteja ja paljon... tämä topic on vain alkua, mutta mistä
muusta syntyy enemmän keskustelua kuin pelaajakaupoista?
Ei mistään! ...joten faktoja ja huhuja, kiitos.
 
no pistetään nyt jotain...

Minun mielestä keskikentälle tai hyökkäykseen pitäs saada lisää kilpailua... tai jotain herätettä ainakin. Maaleja maaleja maaleja....

Fowleristahan on kovasti juttua, mutta en ainakaan itse suosi kyseistä pelaajaa... toivottavasti nyt alkaa pelit kulkeen kun Viduka ja Kewell voivat keskittyä täysillä Valioliigaan!
 
Fowler, ei kiitos. Liverpoolista tuli uutisia, ettei Fowlerin haluta lähtevän. 1. Siis 'voishan olla' että jos se sais peliaikaa täällä, niin tykkäis tullakin, koska sillä palaa pinna Liverpoolissa just tuon takia. Mutta ei kiitos, ei ei ei!!!!! Ei tänne.

Muitakin uutisia: O'Leary EI ole pitänyt puhuttelua Smiffylle, koska sanoo, että on parempi vetää henkeä ensin ja rauhoittua, mutta mitään sakkoja tms ei ole tullut, ne on ollut huhupuheita, niinkuin jutut, että Smiffy sais kenkää.

Ferdinand valittiin vuoden Yorkshire Sportsmaniksi, ja Vuoden Yorkshire jalkapalloilijaksi.
 
Voi kamala! :eek:  kai se on sitte tulossa. Mut mä olin täysin Rion tuloa vastaan ja suorastaan rukoilin, ettei se olis tullu tänne,  joten se on typerintä mitä oon tehnyt. Saas nähdä mitä tästä tulee.

Tää on suoraan bbc/football:
Liverpool have confirmed that they have agreed a fee with Leeds for striker Robbie Fowler.
But the deal still hangs in the balance, with Fowler needing to successfully complete a medical on Wednesday. Leeds chairman Peter Risdale told the BBC on Tuesday night that, with Fowler's medical history, that was no certainty.  

The fee is believed to be around £11m after Leeds refused to pay the £15m the Anfield club were asking. Leeds have long been linked with Fowler, with manager David O'Leary insisting he needs to strengthen his squad.

 
ja tällaista löytyi MTV3:lta  :(

Leeds United on hyväksynyt Liverpoolin hinnan heidän hyökkääjästä Robbie Fowlerista.

- Hinta on hyväksyttä molemmissa seuroissa, kertoi Liverpoolin edustaja Ian Cotton.
- Leedsille on annettu lupa keskustella pelaajan kanssa. Sopimusta ei kuitenkaan ole tehty. Nyt Robbie keskustelee henkilökohtaisista ehdoistaan.
26-vuotiaan hyökkääjän siirtoa on spekuloitu muutaman kuukauden ajan. Miehen hinnan arvioidaa olevan noin 11 miljoonaa puntaa (noin 15,5 miljoonaa dollaria, noin 107 miljoonaa markkaa, noin 18 miljoonaa euroa).
 
Saas nähdä, mikä Fowlerin rooliksi sitten tulee, mikäli se Leedsiin siirtyy. Paikka avauksessa ei välttämättä ole helppo saavuttaa. Smith ei ole nyt juuri kovinkaan vahvoilla, mutta epäilen, että Fowler pystyy viemään paikan Vidukalta tai Keanelta, ainkin jos maaleja syntyy normaaliin malliin...

No paikkansa on ansaittava, katsotaan mihin Fowler pystyy.
 
Tuntuisi että Smithille tilanne alkaa olla hankala, johtuen mm. aston villa pelin hölmöilystä ja muutenki mies on ollut nokkimajärjestyksessä Vidukan ja Keanen takana jatkuvasti.
Viduka on nelikosta ainoa, jota voi pitää varmana aloittajana, ainoa joka pystyy myös rakentamaan tilanteita, no miksei keanokin, mutta kuitenkin.
Eri asia on, alistuuko Smith tilanteeseen..
 
???

Voi voi! ei hyvältä näytä. Loukkaantumislistalle tuli pitkä liuta miehiä! Cupista putoaminen ei ainakaan minua haittaa, oikeastaan toivoin sitä. Nyt voidaan keskittää kaikki voimat Liigaan. Minun puolesta voitais UEFA-Cup hommatkin heittää pois...

Mutta joka tapauksessa: Nyt testataan onko joukkueesta vielä mestariksi. Jos seuraavat pari viikkoa selvitään ja pystytään voittamaan tiukat ottelut (ja tietysti muutkin) niin silloin ollaan vahvoilla. Tietysti riippuu siitä kuinka vakavia eiliset loukkaantumiset olivat?!

Hieman kyllä kummastuttaa, että McPhail sai pitkästä aikaa mahdollisuuden, mutta ei kyennyt parhaaseensa. Mutta toivotaan että Johnson, Duberry ym pystyvät täyttämään paikkansa. Jos heille sellainen mahdollisuus tarjoutuu! Varmasti oman lisänsä tuo Fowlerin tulo joukkueeseen... jäädään odottelemaan miten hommat kehittyy...
 
Ja nyt huhutaan että inter veis kewellin..krääh..
Kolmikosta Ferdinand, Kewell, Bowyer ei Leedsin olisi varaa menettää ketään.
Kewell on huippukuntoon päästyään ollut kenties leedsin tärkein mies ja kun vielä Bowyer saadaan huippukuntoiseksi, on leedsin hyökkäyspää TODELLA vaarallinen.
Nyt ei vaan sopisi päästää liverpoolia kovin kauas..
 
Nyt nämä pari seuraavaa peliä saattaa kyllä muodostua elintärkeiksi. Toinen päivä pelattava Fulham ottelu on kyllä pakko voittaa, jotta Liverpool ei mene menojaan. Vaikka siihenkin otteluun vajaakuntoisella joukkuella lähdetään, toivotaan parasta.

Tuohon huhuun Kewellin siirrosta tuskin kannattaa suhtautua kovinkaan vakavasti. Mistä lie Legenda moisen uutisen löytänyt  ;)  Kewellin rooli on tosiaankin valtaisan suuri, eikä Leedsillä ole varmasti tällä hetkellä haluja myydä ketään pois. David O'Leary on toistuvasti sanonut, että Leeds tarvitsee edelleen vahvistusta joukkueeseen, jotta se pystyy kilpailemaan Liverpoolin ja Manun kanssa pelaajamateriaaliltaan.
 
Nyt on sitten medical test käyty ja sopimus on vahvistettu.
Robbie Fowler pelaa nyt sitten Leeds Unitedissa, kuka olisi uskonut. Pakko se on ruveta tottumaan, huh. Oudolta tuntuu, toivottavasti se näyttää että se on vielä pelaaja.

Fowlerin ensiesiintyminen Leedsille on sitten sama kuin ensiesiintyminen Liverpoolille, Craven Cottage, ja silloin Liverpool voitti 3-1, ja Fowler teki maalin. Olisko enne?

 
Leeds on lainannut Caleb Folanin Hull Cityyn kolmeksi kuukaudeksi.

Lisäksi Newcastle olis haluakas hankkimaan McPhailin, mutta tämä McPhail juttu on huhu isolla H:lla  8)

Sunderlandista on tulossa Gavin McCann ...
 
Eipä tänne kukaan näytä kirjoittelevan :(

Pitää minun ilmeisesti taas jotain heittää...

No tuo Macca huhu voidaan kumota. Macca itse kertoo, että hän haluaa pelata Leedsissä eikä halua lähteä mihinkään. Ilmeisesti häntä on yritetty lainata jonnekkin...

Ainiin, Leedsihän meni jatkoon UEFA -cupissa. Seuraavalla kierroksella vastustaja on joku seuraavista:
Roda
Rangers
Slov Liberec
PSV Eindhoven
Lille
AEK Athens
Sevette
Hapoel Tel-Aviv

Arvonta suoritetaan Maanantaina.
 
Mielenkiintoinen tuo McManaman juttu. Deberry olis vastaavasti lähdössä (Celtic, Leicester, Soton) ?

Kyllähän tuo McManaman tois mielenkiitosen säväyksen joukkueeseen. Katsotaan nyt...
 
Viimeisimmät tiedot kertoo, että tulossa olisi Sunderlandin McCann ja Forestin teini-sensaatio Jermaine Jenas. Hinnat pyörisivät 5-6 millin tienoilla.
Jenasin perässä oli myös Newcastle, mutta rahat loppu Robsonilta. Taisi Dyerin uusi sopimus putsata kassan.
Molemmat keskikenttäpelaajia, joten hullulta tuntuu jos tulevat.
Niin sen McManamanin lisäksi (kauppa jo tehty?)
Ellei sitten vaan joku tai jotkut ole matkalla Italiaan...
 
Nyt on Kewell menossa Barcelonaan (£25M) ja Smith Liverpooliin?
Jälkimmäinen on Nelosen johtopäätös, näppärästi päätelty, kun DO´L sanoi että seuraava "törttöilijä" lähtee siirtolistalle ja Litmaselle pitäisi saada lisää ongelmia. Niin kerrotaampa, että Smith korvaa Litin.
Taitavat olla molemmat puppua, sillä Kewell ei ole vielä kunnossa ja Barcalla valmentaja vielä hakusessa.
Ja Smithy on ikoni jota ei ihan hevin myydä, jos hän yleensä lähtisi!
 
Vidukaa ollaan kovasti viemässä AS Romaan!

Se on kyllä lopun alku, jos Viduka myydään!!!  :-/

Bowyer sen sijaan aloittanee sopimusneuvottelut lähiaikoina... ?
 
Nyt tihkuu jo positiivisempia uutisia:

:) Viduka haluaa jäädä, eikä ole kiinnostunut siirrosta Deportivoon.

:) Bowyer sopinut uuden 5-vuoden sopimuksen.

:) PSV:n van Bommel on kiinnostunut siirtymään Leedsiin, vaikka muutama viikko sitten puhui ihan muuta. Nyt Leeds on jo tarpeeksi iso! :)

Van Bommel korvaisi Juveen siirtyvän Dacoutin, mutta kenen tilalle Celticin Chris Suttonia kaavaillaan?
Täysin terve hyökkäyspää (Viduka,Smith,Fowler,Keane,Bridges) on nykyiselläänkin tasokas, mutta vähän turhan iso, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä.
Mutta osaavathan Keane ja etenkin Smith ;D pelata muuallakin.
Kenestäpä voisi luopua?
Vain Bridgesin näytöt vähissä, ymmärrettävästi, mutta muistaakseni ihan Fowlerin tasoa.

Veikkaampa, että suurin pommi  kesällä on Nigel Martynin lähtö!  
:eek:
Manchesteriin.
 
näitähän riittää, seuraavanlaista huhua liikkuu:

Robbie Keane => Manchester City, Sunderland, Wolves
Samuel Eto'o (Real Mallorca) => Leeds

Toivotaan että tuo Martynin juttu on kupla... jos johonkin niin viimeisenä manuun  :mad: Kyllähän Nigel on yksi Leedsin tukipilareista ja on todella huonojuttu, jos hän lähtisi!!!
 
Back
Top