"Positiivinen" tulevaisuus

aaPee

Well-known member
- Guardian kirjoitti, että Kewell ei aio kirjoittaa uutta sopimusta
- koska Ä-kentät jäivät saavuttamatta, ensi kesänä pitää hankkia 15 m£ kahisevaa
- Matteon polvivaivat jatkuvat, takapakkia ainakin 2 viikkoa

Revi tästä sitten huumoria  :(
 
Tähän otsikkoon kuuluu tänä aamuna Englannissa taas esille nostettu huhu, jonka mukaan Arsenal metsästää Paul Robinsonia isokokoisen haavin kera. Jos Arse tekee miehestä 6-10 miljoonan punnan tarjouksen, niin eipä liene Ridsdalella kätyreineen varaa tuosta kieltäytyä. Halvemmalla ei Robinsonista kyllä voida luopua. Henk. koht. en häntä luonnollisestikaan muualle päästäisi mistään hinnasta.
 
Robboa tässä nyt viimeksi kannattaisi myydä, ehdottomasti tärkein pelaajamme, ainoa mies joka jaksaa tsempata ja näyttää esimerkkiä taistelemisesta vaikka menisi huonosti.
Martynia pidän jo turhan vanhana ja Shaun Allawaysta tuskin on ykkösjoukkueen veräjälle vielä vuosiin:/
Jos tämä kauppa jostain syystä toteutuisi, niin Ridsdalen tuoli olisi tämän jälkeen enemmän kuin hutera.
 
Robbo oli keskiviikkona katselemassa kiinteistöjä pohjois-Lontoossa, mutta muka "ainoastaan sijoitustarkoitukseen".

Niinpä niin, taasen voisi sanoa 99%-varmuudella että herra lähtee. :'(
Niin on lähteneet muutkin, vaikka ovat vakuutelleet, että " I´am happy at Leeds"
Fucknand, Keane, Fowler, Woodgate....

Hinta kuulemma vaivaiset £5M  :eek: :'( :eek:

 
Ja syksyllä puhuttiin £8 millistä, eikä riddler tuosta hinnasta robboa myy vaikka sitten mentäisiin konkurssiin.
Robbo oli nopeasti oikonut nämä "uutiset", kuulemma oli maajoukkueen treenien jälkeen poikennut asuntoesittelyyn,mutta onhan sitä kaikenlaista tullut kuultua aiemminkin..
 
Tämän päivän tärkeimmät uutiset tähän koottuna. Nämä toki ihan positiivisia asioita ovat ilman lainausmerkkejä.

Leeds Utd julkaisee tänään uuden paitasponsorinsa nimen. Kyseessä on mitä ilmeisimmin "Whyte & Mackay" -niminen skottilainen viskimerkki. Sopimuksen arvoksi on huhuttu n. 5 miljoonaa puntaa. Siiderimerkki "Strongbow" ei siis komista Leeds-paitaa enää ensi kaudella.

Ensi kesän harjoitusotteluitakin on jo pähkäilty. En tiedä ovatko esillä olleet kohteet (Etelä-Afrikka, Irlanti, Sveitsi) Reidin valintoja vai ei, mutta hänen lienee lopullinen sana tässä asiassa - varsinkin jos miehen kontrahtia hyvissä ajoin jatketaan.

Skandinavia näyttäisi jäävän taas väliin...

edit: Whyte & Mackay on näemmä itse viskin merkki, eikä valmistaja.
 
Hei Siellä,
En ollutkaan mikään siiderin ystävä, täytyypä käydä hakemassa muutama laatikko heidän (Whyte & Mackay) tuotteitaan paikallisesta myymälästä!
Sopimuksen pituus taitaa olla 3 vuotta, minimituotto £3M,
menestyslisää maksimi £3.5M.

...e

 
Ennen eilistä puhuttiin kovasti Microsoftin tulosta sponsoriksi, mutta he taisivat sittenki kadota setelitukkoineen vähin äänin, tuskin minäkään ihan ensimmäisenä kehtaisin pitää julkisella paikalla paitaa, jossa lukee isolla microsoftin nimi, niin leeds-kannattaja kuin henkeen ja vereen olenkin..:)
Whyte&Mackayn panos olisi ainakin eilen kuulemien englantilaishuhujen mukaan £3m puntaa...
Alla luonnos uudesta paidasta Alan Smithin yllä:
http://www.leedsunited.com/lufcnews.asp?article=141199
 
Eipä ole kovin komee näky toi paita tolla mainoksella. :(

Jotenkin tulee mieleen divarijengit... :-/
 
Aika huono on ollut vastaanotto fanien keskuudessa...
Kun nyt tästä sain aasinsillan niin.. mikäli joku on kiinnostunut liittymään leeds-fanien ylläpitämälle postituslistalle, löytyy lisätietoa osoitteesta www.leeds-list.com.
Listalla käydään keskustelua päivän polttavista leeds-aiheisista uutisista, muunmuassa tällä hetkellä on menossa threadi uudesta sponsorista ja siitä kuinka kukin tykkää uudesta logosta paidassa..
 
Kylla se mainos aika pahasti erottuu kokovalkoisesta. Mites nama ensi kauden magageri-kuviot? Peter ois kai jatkamassa myos kesan jalkeen, joka ei ole hyva uutinen kenellekkaan. Tarvis saada joku joka pystyy viemaan joukkuetta eteenpain, ei taaksepain.
 
Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että vaikka kewell olisikin lähdössä, niin leedsillää on silti monta lupaavaa nuorta pelaajaa mm. Smith ja Cansdell-Sheriff. Myönnän kyllä, että Kewell on aivan loistava pelaaja, mutta voi olla aivan hyvin niin, että tämä on pelkkä huhu.
 
Hei Siellä,
Tämän aamun uutisissa oli vihjauksia johtokunnan periaatepäätöksestä myydä vielä yksi pelaaja, ja vahvasti viitattiin Paul Robinsoniin, joka olisi kertonut ystävälleen, "että, muutto Arsenaliin parantaisi..."? Hinnaksi mainittiin £7.5 M. Kämppähän on jo valmiiksi katsottu.

Managerivalinnasta vielä, että kun P. Reidin väliaikaiseksi managerikisi valittiin, niin se oli minulle yllätys, koska en osannut ajatella häntä. Nyt kun asiaa on miettinyt ja tapahtumia seurannut (kokoonpanot, esitykset ja tulokset) niin alan kallistua siihen suuntaan, että hän ei ehkä olisikaan niin huono vaihtoehto  En hänen pelifilosofiastaan osaa sanoa mitään, onko se sellainen, että on tehtävä enemmän maaleja kuin vastustaja? Hänen aikaisemmat seurat lienevät kuitenkin sellaisia, joiden ei voi edes odottaa voittavan mitään.

Koska Leedsin tulevaisuus lienee kuitenkin yhä enemmän omien junioreiden kasvattamisessa, niin tulevan managerin taitoihin täytyy kuulua ainakin:
-kyky toimia suhteellisen pienellä budjetilla
-kyky kasvattaa omista junioreista

Nämä taidot käytännössä on näyttänyt hallitsevansa ainakin P. Hart, joka G. Strachanin ohella olisi meikäläisen toivelistan kärjessä.

...e
 
Reid vakinaiseksi manageriksi ? Luulen että aika monen Leeds-kannattajan tavoin tunsin syvää järkytystä ja epätoivoa pari viikkoa sitten kuullessani Reidin nimittämisestä managerin sijaiseksi loppukaudeksi. Tuli mieleen jotain sellaista että tämän täytyy olla vähintäänkin jonkinlainen "Peter Ridsdalen kosto" kaikille kannattajille... :-/

Leeds United On suuri seura ja ansaitsee huippumanagerin - olipa tämä sitten kykynsä jo aiemmin näyttänyt (esim. Martin O'Neill) tai uusi ja kyvykäs tyyppi (esim. Paul Hart). Jotenkin Peter Reidin kohdalla tuli vain sellainen tunne hänen nimityksestään kuullessani - että "tässä mennään nyt taaksepäin". Aivan samoin kuin tunsin George Grahamin tai Venablesin - rauha hänen muistolleen - suhteen.

Yhden hyvin menneen pelin (Charlton) perusteella on aika rohkeaa tehdä mitään pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta itsestäni tuntuu kuitenkin tällä hetkellä että Reid voi olla  oikeanlainen "persuuksillepotkija", jota joukkue juuri Tällä hetkellä tarvitsee pysyäkseen valioliigassa. En kuitenkaan muuta kantaani sen suhteen että haluan nähdä toisen nimen Leedsin peräsimessä tulevalle kaudelle. Taloudellisen tilanteen yhä pahentuessa ja kesällä odottavien pelaajakauppojen jälkeen joukkue tosin tarvinnee ensi kaudelle hyvän motivoijan - ja sellaiseen rooliin Reid varmaan hyvin sopisikin. En kuitenkaan jaksa uskoa että Leeds hänen komennossaan takaisin suuruuden päiviin palaa.
 
Koska Leedsin tulevaisuus lienee kuitenkin yhä enemmän omien junioreiden kasvattamisessa, niin tulevan managerin taitoihin täytyy kuulua ainakin:
-kyky toimia suhteellisen pienellä budjetilla
-kyky kasvattaa omista junioreista
Täytyy myöntää realiteetit ja todeta, että jatkossa varmaankin mennään juuri
tämän e:n kaavan malliin. Vaikka - kuten Bremnerkin tuossa mainitsi - Leeds on
iso seura, niin talousasiat ratkaisevat jatkon. Tässä on jouduttu ruoppaamaan
pohjaa melkoisen syvältä ja luulisi, että päähuomio pitemmälläkin aikajänteellä
menee seuran toiminnan jatkon varmistamiseen.

Omat junnut joukkueen pohjana on monellakin tavalla kannattavaa - ja meillä myös
pakon sanelemaa. Onneksi LUFC-akatemia on mallillaan, niin pelaajamateriaalin
kuin Thorpe Archin treenipuitteidenkin suhteen. Voimme kiittää Wilkoa paljosta!

Peter Reid? Ainakin mies potkii persuksille niin että saadaan pelaajat taistelemaan.
Tämä tuntui tyystin puuttuvan Vennersin aikana. Reidin aikaisemmat joukkueet
Man.City ja Sunderland pelasivat aika yksiulotteista futista ja se vieroksuttaa
(Niall Quinn - say no more  :) ) . Mutta meidän pelaajamateriaali antaa
vaihtoehtoja eikä ainakaan toistaiseksi ole paljon moittimista.

Avainkysymys oikeastaan onkin - kuka HALUAA Leedsin ruoriin, kun talousasiat
ovat kuin ovat? Uskon kuitenkin imua vielä olevan...
 
Hei Siellä,
Joidenkin lähteiden mukaan Roma yrittää alentaa käsittääkseni jo sovittua £4M siirtosummaa Dacourtista > £2M-£3M.

Miltäs kuulostais jos otettais takaisin sekä Dacourt että Bowyer. Vai onkohan Bowlla kassakaappisopimus Tottiksen kanssa? Tietenkin tulevalla managerilla (P. Hart?) on varmaan oma mielipide asiaan?

...e
 
Dacourtin ottaisin mieluusti takaisin - Bowyeristä ei ole enää niin väliksi.

Päivän positiivinen uutinen on se, että Michael Bridges on saanut luvan aloittaa taas juoksuharjoitukset. Jotenkin on sellainen tuntu, että edellisen loukkaantumisen jälkeen kesti paljon pitempään saada vastaava lupa.
 
Todella mukava kuulla Bridgesin paluusta. :)
Samalla tuli uutiset myös Newcastlen uudistuneesta kiinnostuksesta Bridgesiin. Bobby tarjoaa kesällä £1M.
Toivottavasti ei mene läpi.

Eilisessä pelissä oli katsomossa mangereita enemältikin.
Mm. Allardyce, Moyes sekä Hart.
Kahden ensinmainitun läsnäolon jotenkin ymmerrän, mutta entäs tää kolmas nimi????
 
Back
Top