Raiskaus

Deano

New member
Englantilaisen The Sunin mukaan viime viikonloppuna seitsemän valioliigafutaajaa raiskasi 17-vuotiaan tytön paikallisessa loistohotellissa.
Nimiä ei ole julkistettu, mutta tiedossa on että kyseessä oli pelaajia joukkueesta joka pelasi kaupungissa viikonlopun aikana, julkinen salaisuus on se että pelaajat ovat Newcastlen riveistä, yksi pelaajista vakituinen maajoukkuemies (Dyer?) ja sanoisinpa että eräs entinen tähtipelaajammekin on saattanut olla tapahtumapaikalla mikäli yhtään vanhat merkit paikkansa pitävät.
Mikäli ihmisiä todetaan syyllisiksi puhutaan vähintään 5 vuoden(!!!) vankilakakuista, ajatelkaapa..
Poliisitutkinnat asian tiimoilta ovat hyvässä vauhdissa.
 
Eipä tuohon tee mieli muuta kommentoida kuin että mikäli kyse tosiaan on Newcastlen pelureista - toivon että Sir Bobby Robsonin terveys järkytyksen ja vääjäämättä seuraavan julkisuuspyörityksen kestää.
 
Uhh. Ettei vaan duo Woodgate-Bowyer olisi jälleen iskenyt? Väkisinmakausta on varmaan edeltänyt runsas kaljoittelu ja jonkun pakistanilaisen mukilointi paikallisella grillillä.. :mad: :p
 
Woody tuskin oli paikalla, koska oli pelistä sivussa loukkaantuneena, enkä jostain syystä uskoisi hänen olevan aivan noin pölhö vaikka olikin aikoinaan mukana pahoinpitelyoikeudenkäynnissä.
Mutta barcodesin nuoremmasta kastista saa hyvin äkkiä erittäin sopivan "joukkueen" tuollaiseen toimintaan..  :eek:
 
Back
Top