Reading-Leeds ti 26.11.2019 klo 22:00 vkisa

Kieltämättä aika tuskainen matsi ja ensimmäinen puoliaika lähellä koko kauden huonointa Leedsiä. Syötöt eivät meinanneet löytää varsinkaan hyökkäyskolmanneksella omille. Prässiltään ja intensiteetiltään myös lantrattu versio. Toki Reading ei myöskään näyttänyt juuri mitään.

Toinen puoliaika parempaa ja voitto sinänsä ihan ansaittu. Tärkeät pinnat ja sarjakärkeen. Onneksi tämä on tulosurheilua. Alioski oli vaihdosta tultuaan omasta mielestä Leedsin parhaita.
 
Samaa mieltä Alioskesta. Tauko tehnyt ilmeisesti hyvää. Oli kaikissa vaarallisissa hyökkäyksissä mukana kentälletulonsa jälkeen. Dallas niitä koetti sisään mutta ripaa lähemmäksi ei päässyt. Hienoa että MB otti myös Klichin vaihtoon. On otteet viime kaudesta hieman laimenneet varmasti ehkä sen vuoksi että on peluutettu lähes koko ajan.
Maali oli hienon vastahyökkäyksen tulos. Alkuun näytti että verkko soi meidän päässä mutta Casillalta hyvä torjunta jonka jälkeen pallo taisteltiin meille. Ensimmäisen riistonjälkeisen syötön antoi muuten Harrison joka sadan metrin sprintin jälkeen puski pallon maaliin. Lienee kunto kohdillaan.
Nyt kotimatsit voittaen voidaan saada pientä kaulaa alapuolella oleviin. Weba vaikuttaa kovalta mutta yksi saa ollakin.
 
Tuollaista suoraviivaisuutta kaipaisi lisää kun meidän maalissa oli.Pallonhallintapelin ongelma tahtoo olla,että palloa sahataan edestakaisin vastustajan maalin tuntumassa,mutta ei saada luotua maalipaikkoja kuten tällä ja viime kaudella on nähty.

Vedonlyöjien ykkössuosikkina kauteen lähtenyt Fulham tulee kovaa vauhtia takaa.Saattaa olla se pahin uhka meidän takana olevista joukkueista.
 
Back
Top