Sillä lailla....

Deano

New member
4-0 eikä mitään sijaa selityksille, typeriä virheitä, löysää asennetta ja sekaannuksia, paremmillemme emme voineet mitään ja huomenna Reidillä lienee selitysten paikka, leedsin lehdistö tuskin päästää joukkuetta ihan helpolla.
 
:mad: Tänään oli Leeds United FC, luvalla sanoen PASKA! Peli oli aivan hirveää katsottavaa alusta loppuun! Missä oli se Reidin "hehkuttama" asenne? Jumalauta yhtään kaksinkamppilua ei varmaan voitettu koko pelissä,no ehkä kaks... Ja pallollinen pelaaminen oli koko ottelun ajan jotenkin hermostunutta ja vaikeaa,ei oikein kukaan tienny mitä pitäs sen nahkakuulan kanssa pitäs tehä. Leicesterin pelaajille täysi kunnia ottelusta ja kolmesta pisteestä,ovat ne täysin ansainneet. Pari aivan pientä valon pilkahdusta sentäs oli (väkisin etsittyjä? ehkä,mut silti...) :Olembe ja Lennon. Noinkin nuoreksi peluriksi Lennon teki hyviä ja kypsiä ratkaisuja pallollisena ja Olembellakin näyttää peliälyä löytyvän,pari hienoa syöttöä laidoille. Tosin peli oli jo ratkennu kun miehet väläyttelivät,mut jokatapaukses... Peliä rakentava keskikenttä Leedsiltä nimittäin puuttuu ja tässä Olembessa varmasti potentiaalia löytyy. Pakko vielä vähän avautua Roque Juniorista, kyllä vietiin poikaa, kun sitä kuuluisaa litran mittaa. Tosin eka peli ja englantilainen pelityyli varmaan eroaa miehen aikaisemmista pelikokemuksista,mut ei se saatana voi noin paljon vaikuttaa. Bent piti koko Leedsin puolustusta ihan pilkkanaan.No tästä ei ole kuin yksi suunta ja toivotaan et homma on taas eri ens viikonloppuna. Ei tuu muuten uni ihan heti :-/  Noh...ei muuta kun Come on Leeds...
 
Huhhu !!!! Oli tosiaan kauheaa katseltavaa. Koko Leedsin jengi oli surkee. Onneksi hävittiin "vain" 4-0. Leicester hukkasi monta hyvää maalintekopaikkaa, kun taas Smith ja Viduka oli aivan työttömiä. Aaaaargh !!!!!
Ei voi muuta kuin toivoa että pojat skarppaa seuraavaan peliin.  :mad: :'(
 
Huonosti nukutun yön jälkeen v*****aa armottomasti, vieläkin. :mad: :mad:
Kyllä oli surkeeta. :mad:
Leicester pelas ihan hyvin, ansaitsi voiton, vaikka kyllä vastustaja (vai voiko edes vastuksesta puhua!) parhaansa mukaan auttoi.  :mad:

Tämän maaailmanmestarin vois lähettää samantien kotiin kahvinpapuja poimimaan. Aivan luokaton esitys!  :mad:Voi kun Duberry tervehtyisi! Dubs sentään voittaa pääpallot. Dickovkin oli liian pitkä RQ Jr:lle.  :(

Hävittiin 0-4 ja kentän paras oli maalivahti!
Morris sentään taisteli.
Vidooks ja Smith ihan pihalla, etenkin puolustamassa. Miten voivat hävitä pääpallot niin totaalisesti omassa päässä ja kuitenkin toisessapäässä on vastustajalla YLEENSÄ paniikki päällä?

Kyllä tulee uusi videoseuraus-systeemi tarpeeseen. Tosin ei taida toimia vieraspeleissä. :(

Kauhulla odottelen lauantaita. Mikluham on sentään parempi porukka. :(
 
Paljolti samaa eilisessä ottelussa kuin Tottenhamia vastaan: vastustaja pelaa enemmän tunteella kuin taidolla - joka näyttää riittävän voittoon kokovalkoisia vastaan, tekee jälleen pari maailmanluokan maalia meitä vastaan - maaleja jollaisia tuskin koko kaudella enää Leicesteriltä nähdään...

Turhautumista, tuskastumista, pään pyörittelyä ja masentunutta huokailua. Sitä riitti eilen peliä seuratessa. Miten moinen esitys lienee selitettävissä. Leeds aloitti kyllä itsevarmasti. Mieleen tuli jopa että lähtiköhän miehistö otteluun hieman henkseleidenpaukuttelu-asenteella kun "heikkoa Lestöhiä" vastaan oli asettaa kentälle ihan oikea maailmanmestarikin... :-/ Leicesterin kaksi ensimmäistä maalia olivat komeita ja vastustamattomia ja tarjosivat melkoista shokkihoitoa. Kun oma peli ei lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan meni pelaaminen mielikuvituksettomaksi väkisinyrittämiseksi.

Robbon pari hienoa pelastusta säästivät meidät 6-0 -numeroilta, jollaiset isännät olisivat varmaankin mieluusti taululle takoneet kuitatakseen parin vuoden takaisen rökäletappionsa. Smithin pelaaminen ihmetyttää - puolustuspäässä kulmureissa täysin hukassa Thatcheria "pitäessään". Ja mistä lähtien Smith on ollut hyökkäyspäässä Target-pelaaja, jota haetaan korkeilla palloilla ja joka pelaa jatkuvasti selkä vastustajan maaliin päin ? No - tuota jälkimmäistä hän toki tekee paljon, mutta merkillepantavaa oli ainakin eilisessä pelissä miten hän ei käytännössä lainkaan haastanut vastustajia hyökkäyssuuntaan. Laukoi sentään Leedsin ainokaisen laukauksen maalia kohti...

Roque Junior ? Heikkoa pääpelaamista ja jotenkin voimatonta pelaamista, mutta pääsi mielestäni paremmin peliin mukaan juuri ennen vaihtoaan. Olembe ? Pari hienoa pitkää syöttöä, kenties hänestä vielä iloa pelintekijänä joukkueelle on.

Birmingham on varsin samanlainen tsemppari-joukkue kuin Leicester ja Tottenham ja kun heillä tosiaan nyt Forssellin tapainen viimeistelijä on - on Reidin potkittava viikolla pelaajia persuuksille ja kovaa että eilisen kaltainen nöyryytys ei toistu.
 
Alkuillasta FC Hml - TamU ottelun jälkeen ajattelin, että parin tunnin päästä nähdään sentään pelaava valkopaitainen joukkue ja kunnon esitys. Mutta ei  :mad: Ensimmäisen ottelun valkopaidat osasivat sentään puolustaa, mutta ...

Taitaa taas tulla melkoisen "vuoristoratainen" kausi. Toivottavasti niitä huippuja löytyy vaan enemmän kuin viime kaudella ja mielellään jo alkukaudesta, ettei tarvitse toukokuussa liikaa jännittää.
 
Sillä lailla tosiaankin :mad:

Ei nyt ihan heti tule mieleen milloin olisin noin huonoa puolustuspeliä leedsiltä nähnyt. Luultavasti en ikinä.
Sen nyt vielä jotenkunten ymmärtää että pakkikaluston yhteispeli ei vielä suju mutta se, että pääpallot ja kaksinkamppailut hävittiin lähes poikkeuksetta menee yli ymmärryksen.  

Brassi tähti oli ihan kahvilla kokopelin ja täytyy vain toivoa että mies kärsi maajoukkue pelien tuomasta matkaväsymyksestä.
Puolustuspelin kohentumista jatkossa tuskin helpottaa se, että Roger poju ei puhu sanaakaan englantia...

Vaan eipä keskikenttä toiminut yhtään sen paremmin. Pelin rakentelusta ei ollut tietoakaan ja vastustajan prässääminen jäi puolitiehen. Smith & Viduka yrittivät välillä tulla palloja vastaan mutta eipä onnistunut sekään. Yksi veto kohti maalia viimekutista divari porukkaa vastaan!! Ei todellakaan mikään mairitteleva suoritus.

Jos itse pelistä hakemalla haetaan jotain positiivista niin robinson pelasi pirun hyvin ja Peter Reid tajusi myöntää pelin jälkeen että puolustuksessa pelasi "pikkuisen" väärä porukka.
 
Jos itse pelistä hakemalla haetaan jotain positiivista niin robinson pelasi pirun hyvin ja Peter Reid tajusi myöntää pelin jälkeen että puolustuksessa pelasi "pikkuisen" väärä porukka.
 Tästä Peterille pisteet ;)

No vitsit vitsinä.
Syötöt vastustajille, kaksinkamppailut hävittiin ja siinä se onkin.

Amatöörivalmentajan mielestä puolustukselta puuttui johtaja, niin sekaisin se oli. Tosin sama vika taisi olla muillakin osastoilla maalivahtiosastoa lukuunottamatta....

Edit. Traviksia
 
Back
Top