Spurs - Leeds, jälkipyykit

aaPee

Well-known member
Leeds - Newcastle jäi "teknisten ongelmien" takia näkemättä, mutta otteluselostusten perusteella odotukset tästä ottelusta olivat korkealla.

Ottelu oli sitten suuri pettymys. Oliko joukkue matkannut Lontooseen piste mielessään vai veikö aikainen johto pelihalut? Tuntui kuin joukkue olisi pelannut käsijarru päällä, maalipaikkoja ei pystytty luomaan yhtään ja muutenkin esityksestä jäi vaisu maku.

Positiivisina seikkoina voisi ottaa esille Matteon, Johnsonin ja Smithin esitykset. Erityisesti vaikuttaa siltä kuin viimeksi mainittu olisi oppinut hermojen hallintaa. Voipi olla, että seuraavassa sitten taas tulee se tuttu punainen ...
 
(Näin masentava ottelu kahta topiikkia ansaitse, niinpä deletoin omani pois)

Äärimmäisen turhauttava esitys Leedsiltä. Mikäli vastassa olisi ollut jokin toinen kuin nallipyssyjoukkue Tottenham, olisivat numerot olleet kertaluokkaa murheellisemmat. Viduka Todella vaisu. Täytyy sulatella esitystä ja kommentoida lisää myöhemmin.
 
Ainoastaan Sakholle pisteet tästä pelistä, muuten oltiin joka osa-alueella jäljessä, Tottenham pelasi hurmiossa eikä hätkähtänyt yhtään nopeasti takaiskusta. Viduka oli umpisurkea, eikä Smith pystynyt yksinäisenä haastamaan kunnolla vastustajan puolustusta, likimain jokainen pääpallo hyökkäyspäässä jäi valkopaidalle.
Silmiinpistävää oli se että kun pallo pelattiin syvälle vastustajan alueelle niin hyökkääjä ei saanut tukea keskikentältä, maalitilanteet jäivät tämän vuoksi erittäin vähiin.
Positiivisena seikkana mainittakoon Sakhon puolustusinto, mies on kuin eri päivä kun vertaa harryyn joka ennen vaikutti samalla paikalla.
Aaron Lennonille debyytti liigapeleissä.
 
Masentavaa. :(
Tuli jo viime kauden otteet mieleen...

Ponneton esitys, virtaa vain väläyksittäin.
Syötöt eivät löytäneet omia.
Haettiinko vain tasuria, kun hyökkäyksiin ei panostettu?
Viduka taitaa olla lähdössä tällä viikolla, niin oli herra omissa maailmoissaan. :(
Vaihdettiin pois, mutta eipä ole Lennonista vielä tälle tasolle. Ihan liian hento ja heiveröinen, jopa Spursin pakeille. :(
Matteo ei mielestäni oikein sovi tuonne laitapakiksi. Ainakin nää kaksi matsia on mennyt huonosti. Ehkä nosto keskikentälle kevään malliin, voisi piristää kaikkia.
Sakho oli taas hyvä, vaikka pari kertaa lopetti taistelun vähän liian aikaisin ja vastustaja meinas päästä palloon ihan oman maalin kulmalla. Otetaan ehkä vähän liian aikaisin vaihtoon. Viduka ois joutanut jo tuntia aiemmin. ;)
Smithynkin paukut loppui kesken, eli painaako kova(?!) pre-season jaloissa? Sellaiseksi pre-seasontreenejä kehuivat (ainakin aiempiin verrattuna).
Vanhoista vain Kelly pelaa tasollaan, uusien tasostahan ei ole varmaa tietoa.

Kylläpä näyttää matsi erilaiselta kentänlaidalta ja ammmattilaisen silmin:
Reid kehui porukkaa! Selitteli Vidukan vaisuutta helteellä ja maaottelulla. Ylisti Smithiä (oli kyllä ihan OK, mutta ei enempää) sekä Spursin hyvyyttä!

Njut minä ei njummarra näkiko minä sama matshi. ???
 
Ylisti Smithiä (oli kyllä ihan OK, mutta ei enempää) sekä Spursin hyvyyttä!

Kyllä Spurs pelasikin aika hyvin. Mellä taas taisi olla alunperinkin tarkoituksena saada ottelusta korkeintaan tasuri. Eipä tuolla keskikentällä (morris & kumppanit) tällä kaudella vieraspeleistä voi muuta toivoakkaan.  Tiistain kotipeli näyttää aika hyvin mitä tälläkaudella on odotetavissa.
 
Olipa heikko esitys meiltä :(. Luovuus puuttui, kaksinkamppailut hävittiin, puolustajien purkupallot meni koko ajan spursille. Ei saatu pidetyksi palloa ollenkaan,joten oma peli puuttui kokonaan. Parasta pelissä oli Smithin komea maali ja tyylikkäät vieraspelipaidat.
No, tästä voi vain parantaa, tiistaina pitäisi ottaa 3 pistettä.

Jasu
 
Back
Top