Stam Leedsiin?

Deano

New member
Uusimpien huhujen mukaan Terry Venables valmistelee tarjousta Jaap Stamista, Lazio tarvitsee rahaa ja Leeds puolestaan kovatasoista korvaajaa Rion paikalle.
Olisi kyllä kovanluokan vahvistus jos vielä miehen motivaatio palaisi takaisin siihen, mitä se oli punapaitojen aikana..
 
Tuskin Stamilla motivaatio niin hirveän kova olisi, onhan hän voittanut Scumchesterin aikoinaan valioliigan, FA-cupin, Mestareiden Liigan, joten en usko että olisi hirveän hyvä ostos. Ayalallakin on varmaan enemmän nälkää kannujen suhteen, ja KOKEMUSTA(Esim. 2 hävittyä CL:n finaalia peräkkäin), sitä paitsi Valenciahan voitti Leedsin CL:n semifinaaleissa toissa kaudella, ja sen puolustus Ayalan johdolla pärjäsi mielestäni oikein hyvin.

 
Eikös Leedsiä vastaan Valecialla pelannut puolustuslinja Angloma, Carboni, Pellegrino, Djukic..?
Jos nyt tarkkoja ollaan, Ayala taisi tulla kuvioihin vasta seuraavalla kaudella, omastakin mielestä Ayala olisi parempi vaihtoehto pelihalujensa puolesta.
 
Stam ilmoitti itse, että hän pysyy Italiassa ja toivoi, että näin saadaan piste erilaisille spekulaatioille. Myönsi kyllä Leedsin ottaneen yhteyttä ja ilmaisseen kiinnostuksensa.
 
Back
Top