Sun 17th March: Leeds - Blackburn

Sam

Member
Tuo päivä on kauden 2.käännekohta!!! (toivottavasti) Kaadetaan Blackburni ja voitetaan loput ottelut niin saadaan kausi päättymään kohtalaisissa merkeissä. Samalla saadaan paikka eurokentille.

En ole nyt kovin tarkaaan Leedsin tapahtumia seurannut, mikäs tilanne on? onko porukkaan loukkaantuneena yms?

Henkilökohtaisena lisäpanoksena mulla on veto kaverin kanssa (joka on bläky-fani). Että oikeastaan voitan 50 FIM jo tasurilla, mutta oishan se mukava taas 5kk:tta muistutella, että "mites kävi viimeksi?" yms... :)

Että eipä muuta, pitää hankkiutua Sunnuntaina C+:n ääreen .
 
Kummankin joukkueen olisi melkein pekko voittaa. Leeds haluaa eurokentille ja Bb haluaa säilyä liidassa. Saa nähdä miten Leedsin tähdet pelaa kovien paineiden alla. tulosveikkaus 1-0, maalin tekee Fowler. Toivotaan parasta.  8)
 
Pelikiellossa vielä Bowyer ja Matteo. Millsin pelikielto päättyi ja onneksi Smith ja Viduka säästyivät katsomokomennuksilta.

Sairaslistalta kentälle palaa Woodgate Ferdinandin pariksi, joten puolustus pitää ja nolla pysyy.

Hyökkäykseen tarjolla Viduka, Fowler, Smith ja Keane, joten vastustajan päädyssä verkko heiluu.

3-0
 
Rovers pitäis pystyä voittamaan - tällä hetkellä Blackburnin voittaa ala-asteen tyttöjoukkuekin, MUTTA jos vastus on helppo, on Leedsin peli ollut surkeaa.

Oma veikkaukseni on 3-0 (Rio tekee yhden, vaihteeksi vastustajan verkkoon)

Kick off on 2pm.
 
Vauhdikas alku, upeaa peliä ja 2 maalia by Robbie Fowler. Aikaa meni 7 minuuttia ja rapiat päälle.

Olisiko liian hyvä alku vähän lamaannuttanut ja tempo laski ja Blackburninkin pääsi vähän peliin mukaan. Toisen jakson alussa Woodgate ja Rio sähläsivät ja Jansen pääsi läpiajoon ja tekemään kavennuksen. Alkoi jo tulla Leicester ottelu mieleen ...

No, Kewell päästi pälkähästä tarkalla vasurin laukauksella takaanurkkaan ja loppunumerot 3-1.

Jos loppukaudella näkyy samanlaisia otteita otteluissa 90 minuutin ajan kuin tänään ensimmäiset 10 minuuttia, niin 24 pistettä ei ole mahdottomuus.

Päivän erikoinen: DOL teki 3 vaihtoa!!!
 
:) ;D
3-1!
Väläyksittäin ihan upeeta, mutta välillä tosi pelottavaa.
Onneksi Cole huili.
Fowlerin maalit ihan makeita. Smithy passas toisen siististi.
Vidukalta vielä tuuri hukassa, paikkoja ois ollut.
Nyt tuli niitä vaihtojakin, toivottavasti kukaan ei loukkaantunut pahasti (Smith,Dacourt ja Kewell).

Päivän huonot uutiset:
Kelly lähdössä Sunderlandiin ??? ja tietenkin nuo ongelmat sivujen kanssa :(.
 
Well well.

4-1 oli tuuman päässä sanon minä. Toisen puoliajan lopussa oli maali hirveen lähellä, mut ei noista oteta ;)

Tapahtui jotain, mitä mä en voi sietää:
Blackburnin nr 3, Tugay, kieriskeli maassa ja piteli nilkkaansa (tää tapahtui Leedsin puolustusalueella), peli jatkui noin minuutin, ja Tugay vieläkin huitoo paareja ja pitelee nilkkaasa. Peli jatkuu Leedsin hyökkäyspäässä. Ei se mitään, siis jos sattuu niin tarviihan apua saada. MUTTA mä sanoin juniorille että jos toi jätkä tosta nousee pelaamaan, ni onpas sika näyttelijä. Siis täysin paska. Paarit tuotiin, mut ihme tapahtui, jätkä nousi ylös ja pirteästi jatkoi peliä, siis noin 2-3 minuutin pyöriskelyn jälkeen. Okei, tämä oli pitkä johdatus, tapahtuuhan noita... mutta sitten tuli tää juttu, joka mua jäi hävettämään: Jostain alkoi kuulua: You're only shit Turkish bastard.... olis ollu vaikka sama cheating bastard mitä Shearer kuulee, mut toi turkkilaisjuttu otti päähän. Vaikken ole enkä ikinä pysty unohtamaan Istanbulin tapahtumia, mut noin selkeitä juttuja ei pitäis päästää. Mut jatkossa sitten ku Kewell oli nurin ni Roversin kulmasta kuului tietysti laulua: You're only shit Aussie bastard, joten se siitä sitten kai.

Going down ne tietysti sai kuulla, ne Rovers fanit.

AaPee, joko on laukku pakattu? ;) Mitäs tuliaisia Suomesta saan kysyä?  8)

hmmm..... siis täällä onkin suodatin päällä... nuts, mikä ihmeen nuts. se on S ja H ja I ja T eikä mitään pähkinöitä. Höh.
 
hmmm..... siis täällä onkin suodatin päällä... nuts, mikä ihmeen nuts. se on S ja H ja I ja T eikä mitään pähkinöitä. Höh.

Niinpäs näköjään oli (foorumin oletus). Poistin päältä, tuskin täällä mitään sensurointia tarvitaan   :)
 
Joo. Oli ok peli Leedsiltä. Ensimmäinen 20min loistavaa peliä. Ja ekan puoliajan loppu oli aika tasaista vääntöä. Toisen puoliajan alussa BB pääsi painostamaan hetken ja saivat Leedsin puolustuksen avustuksella maalinkin, mutta sitä lähemmäs eivt päässeet kiitos Harryn. Lopussa oli 4-1 lähellä, mutta 3-1 loppunumerot ja tästä on hyvä jatkaa. USkotaan Leedsiin  :D
 
Back
Top