Suomen MM-karsinta (lohko 1)

Godar

New member
Lohkon joukkueet, arpatuuri, Suomen mahdollisuudet selviytyä MM-2006 kisoihin... Arvioidaan näitä ja tästä riittää keskustelua.. :eek:
 
Lohko 1: (Tsekki, Hollanti, Romania, Suomi, Makedonia, Armenia ja Andorra) Hollanti tulee olemaan pahin vastus näistä Suomelle, eivätkä muutkaan mitään kovin herkullisia minusta ole.. lukuunottamatta Andorraa ja Armeniaa. Hollanilla loistavia yksilöitä kuten: van Nistellrooy, Kluivert, Makaay, Davids, Seedorf, van der Meyde, van der Vaart, Sneijder, Stam ja kumppanit. Tsekkillä taitoa keskikentällä: Baros, Koller, Rosinsky, Nedved ym. keskikentän dynamoita.. Romaniasta arvio vielä, sillä muut ovat minulle hiukan hämärän peitossa.. ??? Nuoruuden innoittama Romania: Mutu, Chivu, Mitea...  Ei kovin lupaavalta näytä Suomen kannalta.. :( vaikka iloksi se tästä vielä muuttuu kun Suomi menee MM-2006 kisoihin!!! ;)
 
Mitäs niitä samaan lohkoon tulikaan (ulkomuistista...)

Tsekki  :(
Hollanti  :mad:
Romania  :-/
Suomi  :)
Makedonia  :-X
Armenia  :p
Andorra  8) ;D

Pahalta näyttää etukäteen arvioituna. Lohkoarvontaa Livenä seuratessani Teksti-tv näytti jossain vaiheessa hetken aikaa Tsekin tilalle Suomen lohkoon Ranskaa. Siinä sitä olisikin ollut mistä huumoria repiä...

Lohkon voittaja menee suoraan kisoihin ja osa kakkosista karsintojen kautta. Seitsemän joukkueen lohkossa osan toiveista voisi yrittää asettaa sille että lohkon ennakkosuosikit kompuroisivat heikompia vastaan kun taas Suomi selvittäisi "mennen tullen" niin Makedonian kuin A-alkuiset pahnanpohjimmaisetkin.

Eivätköhän Tsekki ja Hollanti kuitenkin erotu lohkossa selkeästi muista ja ratkaisevat suoran kisoihin menijän paikan. Romania on se, jonka kanssa Suomi kamppailee lohkon kolmossijasta. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät - ei Litistä ole suurta apua joukkueelle (poissaolot) ja Forssell tarvitsee jonkun toisen ruokkijakseen. Eremenko Jr...? Eipä muitakaan tarjokkaita tuohon rooliin taida olla. Tai sitten on siirryttävä Norjan arvokisoihin vieneeseen roiskis-roiskis taktiikkaan, jossa kärkimiehinä pelaa parivaljakko Kottila-Kuqi... :D

Onneksi Saksaan pääsee edes kisaturistina. Olisi kerrankin MM-kisat sopivan lähellä.
 
Back
Top