Suosikkisi uudeksi manageriksi - The Official Poll

Bremner

Active member
Tämä topiikki tuli jo kertaalleen perustettua ja jonkinlainen suosikki taisi löytyäkin. Kysytään kuitenkin asiaa vielä näin pollin muodossa - niinkuin alunperin tarkoituksenani oli, koskapa äänestysprosentti jäi ensimmäisellä kerralla seurakuntavaalejakin alhaisemmaksi.

Perustella saa valintaansa jos haluaa, mutta pääasia että äänestätte. Itseäni kiinnostaa ainakin nähdä saako Gordon Strachan ylivoimaisen enemmistön foorumistien äänistä.
 
Kun nyt sais ensin kenkaa!
Itse se ei taju lahtee!!
Ymmaarran kylla hyvin siksi huonot kelit on Kanaria saarillakin, ettei tanne kannata lahtee. :mad:
 
Martin O'Neill on mun suosikki numero uno edelleenkin. Mutta taitaa olla sama vika, kun Gordon Strachanissa eli hinta on liian korkea..Tietysti tämän kauden jälkeenhän O'Neill taitaa olla vapaa lähtemään, joten ei auta kuin odotella.

Kyllähän Strachankin kelpaisi oikein mainiosti tätä nykyistä vihannesta paikkaamaan!
 
Strachan olisi varmaan ihanteellisin vaihtoehto tällä hetkellä managerin postille. Korkean profiilin manageriksi hänestä ei vielä ole, mutta ihan kohtalaisia näyttöjä managerin tehtävistä kuitenkin. Ennenkaikkea hänellä olisi varmasti kannattajien vankkumaton tuki takanaan ja pelaajiinkin hänellä olisi varmaan toisenlainen innostava ja motivoiva vaikutus kuin muilla ehdokkailla. Eri asia on kelpaisiko hän nytkään Leedsin johdolle. Aikaisemminnhan hänestä kaavailtiin jo Wilkon seuraajaa, mutta johtokunta tyrmäsi tämän suunnitelman ja niinpä Strachan lähti kokeilemaan siipiään muualle, ensin Coventryyn ja nyt myöhemmin S`otoniin jossa hän on kyllä kykynsä osoittanut. Omat ehdokkaani olisivat siis Strachan manageriksi ja Vinnie Jones apulaiseksi asennetta muokkaamaan. Venables ja Kidd joutavat vaikka Kidderminsteriin.
 
Back
Top