Terry Venables

Minusta olisi yksinkertaisesti parempi palkata joku nuorempi ja kunnianhimoisempi manageri, jolla on jo menestystäkin takana se olisi pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu. Ei vielä tarvita vanhoja kokeneita "seurojenpelastajia" kuten sir Bobby, sitä paitsi Terrystä ja Bobbysta ei voi edes puhua samassa lauseessa.

Eli hyviä managerivaihtoehtoja olisi ehkäpä: McCarthy, Hiddink (saattaapi lähteä PSV:sta tappouhkausten takia), Johan Cuyff(?? mahtaisiko vielä lähteä mukaan näihin hommiin) tai miksei joku Leedsin entinen profiilipelaaja ja viimeisenä vaihtoehtona DOL takasin, mutta ET ulos ja pian, kun homma ei toimi, niin se ei toimi. Ei luovuttaminen tässä tilanteessa välttämättä tarkoita että on loser tai jotain..
 
Mielestäni valmentajan pitää luoda taktiikka käytettävissä olevan materiaalin mukaan! Eikä toisinpäin (kuten monesti näyttää tapahtuvan)! Mielestäni DOL:n kaudella Leedsillä oli hyvä ja toimiva kokoonpano. Valitettavasti viimeinen puristus jäi puuttumaan. Ehkä DOL ja seurajohto teki virheen hakemalla viimeistä puristusta siirtomarkkinoilta ja lopulta valmentajavaihdolla. Vai mikä sitten olikaan syy DOL:n lähdölle?

Olkoot valmentaja kuka hyvänsä, minun mielestäni Leedsin tulisi käyttää hyväkseen vahvaa juniorityötä ja unohtaa puntien törsääminen siirtomarkkinoille! Ostamalla keskikertaisia liigajyriä...

Jos valmentaja päätetään vaihtaa, niin minun listalla ykkösenä on Leeds-legendat. Heiltä sentään löytyy Leeds-tuntemusta ja tietämystä (ja toivottavasti myös hyviä ideoita juniorityön hyödyntämiseen)! Suotta hankkia valmentajaa isolla rahalla, joka pistää koko porukan remonttiin, eikä peli kuitenkaan välttämättä kulje... Welcome back DOL!

Jos tosiaan on niinkuin SEG tuossa kirjoitti, että TEL yrittää ajaa sisään ns. joulukuusi-taktiikkaa, niin näin jälkikäteen sanottuna se ollut virhe. Olisi vaan jatkanut siitä mihin DOL jäi. Se palapeli oli yhtä palasta vaille kunnossa... nyt ei ole mitään... nippa-nappa reunat... Ridsdalelta on ilmeisesti kuitenkin (toistaiseki) TEL:n takana, joten kärsimysnäytelmä jatkuu  :( Toivottavasti edes omat junnut saavat peliaikaa...
 
KÄYKÄÄ KATSOMASSA, www.thesun.co.uk on sivuilla yksi ehdottomasti koomisimpia koskaan näkemiäni otsikoita, "Thanks Terrry much!"..  :D :D :'(

Salaliitto..?
 
Hoh-hoijaa! Mitä seuraavaksi?! Koskas se 'kokous' muuten on?

Page3 sentään piristi mielialaa ;D
 
Hei Siellä,
S. McPhail ja E. Bakke antavat tukensa T. Venablesille. Niin minäkin antaisin, jos saisin peliaikaa vaikka olisin tasoiltani (vanhan) kakkosen miehiä. Jos ja kun uusi manageri tulee, niin uskon tai ainakin toivon, että nuo herrat saavat siirron very fast.
Näyttää siltä, että A. Sugarin ja T. Venablesin salaliitto onnistuu paremmin kuin hyvin. Kassakaappisopimuksen ehdot ovat kai ainakin:
-pudottaa Leeds (vanhaan) kakkoseen kahdessa vuodessa.
-Leeds myy alehintaan nuoret pelimiehet Tottenhamiin (R. Keane)
-Leeds ostaa ylihintaan vanhat ****miehet Tottenhamista (D. Anderton)
-Leeds häviää Tottenhamille kaikki pelit ko. sopimuksen voimassaolon aikana.

Luulen, että jos P. Ridsdale saa jatkaa johtokunnassa,  tuloksista huolimatta myös T. Venables jatkaa ja aloittaa tammikuussa Alennusmyynnin.

Jotenkin vaikuttaa, että samalla hetkellä, kun D. O'Leary lost the plot, niin P. Ridsdale lost it too.

Ystävällisin terveisin

...e
 
Hmmm...joo - pahimmassa tapauksessa Leeds käväisee varmaan hyvinkin syvällä, mutten sitten kuitenkaan jaksa uskoa että tällä pelaajamateriaalilla - kunhan loukkaantuneet palaavat ruotuun - aivan sarjatasoa joudutaan vaihtamaan.

Mielestäni Bakkekin on aivan pelimiehiä, jos häntä vain peluutetaan hänelle oikealla paikalla - eli hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Tämä nykyinen keskikentän ankkurina - tai jopa keskuspuolustajana  :-/ peluuttaminen ei varmaankaan tee hänelle hyvää, mutta Venableshan se valitsee joukkueen ja peluuttaa pelaajia oman visionsa mukaan.

Huhuttu kuuden pelaajan lähteminen tammikuussa olisi kyllä melkomoinen remontti joukkueeseen, mutta mikäli mahdolliset lähtijät olisivat paria kovaa nimeä (Dacourt, Viduka ?)lukuunottamatta rivimiehiä ja tilalle tulisi pari tuoretta ja kiinnostavaa nimeä (! Ei ex-Spursseja !) voisi tilanne näyttää vuodenvaihteen jälkeen ihan toisenlaiselta. Olen kyllä valmis myöntämään että Venables elää aivan "muissa maailmoissa", mikäli hän Andertonin tänne vielä kärrää.

Mutta eipä tässä enää kauaa tarvitse tuota siirtoruljanssia odotella - reilun kuukauden verran vain.
 
Uuh, kauhea ajatus. Mutta miettikää, tämän kauden tulosten varjossa Spurs voi hyvinkin olla Leeds Leedsin paikalla sarjataulukkoa ajatellen. Terryn sydän sykkii yhä pohjoisen Lontoon valkopaidoille, ja hän tekee kaikkensa palauttaakseen kunnianpäivät White Hart Lanelle. On jotenkin outoa kuvitella Spursia euroopan kentille. Turhaakin turhempaa vainoharhaisuuttahan tämä on, mutta näissä tilanteissa sitä rupeaa väkisinkin ajattelemaan kaikenlaista.

PS. kyllä mä luulen että ainaskin McPhail kelpaisi divarijoukkeille ihan hyvin. Joku isompi seura tyyliin Wolves voisi jopa maksaa sievoisen summan, onhan hänellä vielä aikaa kehittyä vaikka miksi tähdeksi. Burnsin voisi myydä vaikka Blackpooliin, kai se edes sinne kelpais. Tosiaankin, vain kuukausi tuomiopäivään, onneksi en vielä voi kuulla kellojen soivan..
 
Mielenkiintoisia kommentteja Teamtalkin sivuilla: Venables vihjailee itse että hänen aikansa Elland Roadilla olisi päättymässä. Saapa nähdä...

Ajoitus sinänsä managerin vaihtoon olisi otollinen ennen siirtoikkunan avautumista. Tällöin uusi manageri pääsisi heti tekemään tarpeelliseksi näkemiään hankintoja.
 
MITÄ IHANIA KOMMENTTEJA, musiikkia korville! Niin, ja vielä kun ne pitäisivät paikkansa. Voisiko todella olla, että TV lähtisi omasta aloitteestaan? Nyt kaikki kädet ristiin, Leedsin synkässä tunnelissa saattaa näkyä valon pilkahdus.. :) :)
 

Olisiko äijä tosiaankin noin fiksu?

En usko, enenkuin se on "virallista".

Jos Epsanjasta tulee tasuri tai "vain" maalin tappio, El Hell jatkaa.
 
Jos Epsanjasta tulee tasuri tai "vain" maalin tappio, El Hell jatkaa.

Jaa tällä ryhmällä:
The United squad of 17 is as follows:

Robinson, Kelly, Woodgate, Harte, Wilcox, Burns, Richardson, Bowyer, Bakke, Martyn, McPhail, Duberry, Kewell, Smith, Okon, Kilgallon, Bridges.

Mission impossible!
 
Yees! Brittimedia ja monet muut tahot tietävät kertoa seuraavaa: Ridsdale ei enää tue Venablesia, hän sanoo että nykyisen tilanteen syyksi ei riitä akuutti loukkaantumiskierre ja tilanne pistää myös miettimään joukkeeseen tehtyjä investointeja. El Hell, alahan sinne matkatoimistoon ostamaan lentolippua Baleaareille.. ;D ;D :D
 
No huh huh! Jokohan olisi aika lähteä...???  :mad:

Jo! Ja Kidd lähtee samalla oven aukaisulla!

Parin tunnin puntaroinnin jälkeen haluaisin, että seuran ruoriin tarttuisi punapäinen skotti! Kyllä, Gordon Strachan. Ja voisi vaikka ottaa mukaansa Bridgen.

Ugh. Olen puhunut.
 
Uuuh, Strachan olisi kyllä rautaa ;D! Mutta ei intoilla vielä. Ties vaikka Ridsdale antaa vielä luottoa El Hellille, no se on aika epätodennäköistä mutta eipä sitä tiedä. Jos El Hell sitten erotetaan niin kuka tilalle, jos Strachan ei halua/pääse, Gray? Pahin painajainen: Oleg "samovaari" Romantsev tai Dino Zoff(Nazio, yöök :p!), onneksi tuskin kuitenkaan. Odotellaan nyt kuitenkin eka mitä tapahtuu TV-Tampion suhteen..
 
Hei Siellä,
Näköjään kaikki vastustajien managerit pyytävät Leedsiä antamaan T. Venablesille aikaa...jos olisin yksi heistä, niin minäkin tekisin, saadaanhan näin yksi (hyvä) joukkue alempaan divisioonaan...!
Kyllähän apinakin kirjoittaisi W. Shakespearen teokset, jos sille annettaisiin riittävästi aikaa. Eiköhän tämä ole jo nähty.

Nyt kun P. Ridsdalekin sai 103 % annetuista äänistä...on kai
turha odottaa muutoksia eli T. Venables saanee jatkaa koko sopimuskauden loppuun, joten ensi kaudella on mahdollista taistella kärkisijoista (ykkösessä).

Kun D. O'Learylle maksetaan £2,5 M erorahaa ja T. Venablesille pitäisi maksaa £3.0 M erorahaa, ja kun velkaa on raporttien mukaan £77 M, niin totuus taitaa olla, että Leedsillä ei ole varaa erottaa häntä.

ystävällisin terveisin

...e



 
Kyllä nyt on tehtävä jotakin. Ei siellä kaikki oo kunnossa pelaajienkaan välillä. Kewell ja Viduka tuntuis olevan jonkinnäköisessä mykkäkoulussa keskenään ao.jutun mukaan.

Kewell 'disappointed' with Viduka
   
Harry Kewell insists he has no problem with Mark Viduka - and says he is 'disappointed' at his suggestion that the pair do not speak.
Kewell's comments come in the aftermath of Viduka's astonishing admission that his Leeds team-mate has barely spoken to him in two years, and that he is pushing to dislodge Paul Okon as captain of Australia.

Viduka has also accused Kewell's manager, Bernie Mandic, of trying to influence Socceroos coach Frank Farina to make Kewell the Australian skipper.

But Kewell, who scored Leeds' goal in their 2-1 defeat to Charlton on Sunday, says he has no idea over what has prompted Viduka's outburst.

"I have never had a problem with Mark and have no idea what he's trying to achieve with his comments," Kewell said in a statement.

"I'm sure his comments will disappoint fans of Leeds and Australia alike.

"I've always believed that a player's boots should do the talking. Nothing has changed."

Meanwhile, Mandic has denied he is pushing for Kewell to be appointed captain, saying: "It's unfortunate that Mark has decided to concentrate his energy and talent on things other than fulfilling his full potential."

EL TEL to the HELL, ja DO'L takaisin niin eihän Davidille tarttis enää maksaa erorahaa ;).
Tarkoituksena oli hankkia Canali piakkoin, mutta taidanpa jättää hankkimatta vielä, kun ei tiedä missä pelataan ensi vuonna. :-/
 
Back
Top