The Manager

Javi Gracia bongattu Elland Roadilla...vahvistusta diilille ja sen kestolle odotellaan

 
Last edited:
Javi Gracia bongattu Elland Roadilla...vahvistusta diilille ja sen kestolle odotellaan


Mulla ei kyl mitään muistikuvaa tästä kaverista vaikka Watfordia on valmentanutkin, onkos kellään käsitystä miehestä?
 

Gracia nyt viralliseti uusi manageri. Voisi olla paljon huonompikin valinta, Gracialla on ainakin kokemusta Valioliigasta ja myös putoamistaistelusta. Watfordin kannattajat ainakin pitivät kaverista, mutta siellähän on ollut tapana vaihtaa manageria tiuhempaankin.

Itselläkin Gracia meni kokonaan ohi mutta kyse oli ajasta ennen Leedsin nousua Valioliigaan jolloin ei juuri tullut pääsarjatasoa seurattua.
 
Mulla ei kyl mitään muistikuvaa tästä kaverista vaikka Watfordia on valmentanutkin, onkos kellään käsitystä miehestä?
Ei varsinaisesti...muistan hatarasti Watfordin yhden(?) suonenvetokauden jolloin olivat jossain 10. sijan tuntumassa. Silloin tämä kaveri oli siellä, mutta en kyllä muista millaista futista pelasivat.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Mun mielestä meillä materiaali kyllä riittäisi säilymiseen, toivottavasti Javi saa ulosmitattua potentiaalin.
 
Flexiple soppari.. eli bbc:n mukaan loppukausi ja jos säilytään, niin pitää työpaikkansa.
Miehen tyyli on pitkälti samanlainen kuin aiemmilla eli prässi, mutta Balaguen mukaan pystyy hyvin vaihtamaan taktiikkaa puolustavaksi/ hyökkääväksi vastustajan mukaan. On käyttänyt kahta piikissä myös.
 
Ei kai kuitenkaan ihan vielä ole virallisesti valmentaja kun työlupa puuttuu.

Ja varmaan meidän säkällä jää ilman työlupaa o_O
 
Jotainhan tässä oli joukkuejohdon pakko yrittää, BigSam viimeinen oljenkorsi...
Nyt ollaan jo myöhässä, mutta kuka uskoi että...
-Hodgson nostaa vielä Palacen lentoon
-Warnock vetää Huddersfieldin kuiville

Kokemus on valttia kovissa paikoissa 👍
 
I may be 68 and look old but there’s nobody ahead of me in football terms. Not Pep, not Klopp, not Arteta. It’s all there with me.

“They do what they do, I do what I do. In terms of knowledge and depth of knowledge I’m up there with them. I’m not saying I’m better than them but certainly as good as they are.

Big Sam ekassa pressissä
 
Managerin metsästys alkaa olla lopuillaan. Loppuviikosta pitäisi selvitä… ja syytäkin on. Hieman eri lähteistä on mainittu kaksi nimeä joista ”pitäisi” tulla uusi El Loco. Toinen sivusto kertoi että jäljellä on Corberan ja Farke kun taas toinen sanoi että kaksintaistelu Farken ja Rodgersin välillä. Kaikki ehkä kävisivät jos tosiaan näistä valitaan.
Muilla sivuilla kuitenkin kerrotaan Rodgersin neuvottelevan paluusta Celticiin ja kun on tiedossa että Leeds on neuvotellut uuden Ortan, eli Norwichin Stuart Webberin kanssa urheilutoimenjohtajan paikasta, niin luulisi valinnan olevan Farke. Ex -Norwich koutsi johdatti joukkueen kahteen valioliiga nousuun. Norwichin sivuilla kuulemma tuuletettu hänen (Webberin) lähtöä ja liekö syynä ettei Norwich juurikaan vahvistanut rivejään nousujen jälkeen. Joko mies ei löytänyt sopivia vahvistuksia tai sitten kokki-mamma hylkäsi kaikki siirrot?

Voisiko Teemu Pukin saada näillä äijillä jos siis tulevat?
 
Last edited:
Corberan olisi kelvannut minulle Bielsan lähdön jälkeen.Olihan siitä silloin puhettakin.Toimihan hän Bielsan "oppipoikana".
Ja ei kiitos Pukin siirrolle.
 
Back
Top