Veikkauskisa: Leeds-Arsenal (la 1.11.klo 17)

Bremner

Active member
Väsynyttä porukkaa saattaa asettua Arsenalia vastaan lauantai-iltapäivänä televisioiden tapahtumaa todistaessa. Tiistain parituntinen ManUa vastaan tuntuu varmasti pelissä urakoineilla pelaajilla. Loukkaantumisten takia on kysymysmerkki ainakin Matteon, Vidukan ja Olemben yllä. Tiistain pelin huilannut Batts sen sijaan on taas kokoonpanossa mukana, samoin kuin Arse-laina Jermaine Pennant.

Arsenalilta puuttuu varmuudella ainakin keskikentän kunkku Patrick Vieira. Wenger lepuutti cupin ottelussa Rotherhamia vastaan kaikkia tähtiään ja valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä joukkue lähteekin lauantain otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista kuin Leeds.

Vastaava ottelu viime kaudella oli ankeaa katsottavaa ja toivoa sopii että nyt pysyttäisiin vauhdissa mukana hieman paremmin. Yksikin piste olisi tässä tilanteessa hieno saavutus, mutta pahoin pelkään pisteiden karkaavan tässäkin pelissä.

Leeds - Arsenal 0 - 2

Canal Plus näyttää
 
Leeds 2-1 Arsenal
Pennant, Smith

Have faith

Edit - Sydän ei anna myöten, vaihdoin tasuriveikkauksen voitoksi.
 
Vaihdetaan tyyliä pykälä optimistisempaan suuntaan, arsenal on paha mutta taistelemalla niitä pisteitä on otettavissa kuten charlton näytti viime viikolla.

Leeds - Arse 1 - 1
Milner
 
Seinät kaatuu päälle. Maaliton tasapeli tuntuisi voitolta, joten veikataan sitä:

0-0
 
Leeds - Arsenal
2 - 1
Maalit: Pennant, Milner

On se pe***le jos ei välillä pompi tännekkin päin....
 
1 - 3 Smith

Arsu on tällähetkellä paria pykälää parempi joukkue kuin leeds. Henryn nopeuden kanssa on kuka tahansa pakki ihmeissään. Saati sitten tämä meidän brassivahvistus (jos siis sattuu pelaamaan).
 
No niin... Eiköhän se jo voisi piste napsahtaa plakkariin. Esitykset viime matseissa tappioista huolimatta ovat olleet hyviä ja henki joukkueessa, ainakin Reidin mukaan on hyvä, joten taistelu-tasuri 1-1.
Maalin iskee Smithy.
Come on Leeds!!!
 
Taitaa olla melille liian kova joukkue.
Väsymyskin painaa kahden hyvän ottelun jälkeen.

Hyvän taistelun tauottua tulos on  
1-2 tappiomme. Milner maalaa

 
Back
Top