Veikkauskisa: Leeds - Blackburn (la 4.10 klo 17)

Bremner

Active member
Blackburn voi olla juuri sopiva vastus Leedsille nykyisessä tilanteessa, jossa voittoa kaivataan todella kipeästi nykyisen kurssin kääntämiseksi. Blackburnilla on varsin nimekäs nippu pelaajia, joista varsinkin keskikentän Brett Emertonin ja Barry Fergusonin haaveilin joskus muinoin pelaavan jonain päivänä vielä Leedsissäkin. Kateellinen täytyy olla Sounessille moisista kaappauksista. Blackburnilla on alla hieman yllättävä 0-2 -kotitappio Fulhamille, joka osoittaa sen että joukkue on nimekkäistä pelaajistaan huolimatta myös varsin haavoittuvainen.

Mikä on sitten Leedsin panos lauantaiseen otteluun ? Kotikatsomon edessä Everton-ottelun tapainen löysäily ja haluton pelaaminen aiheuttaisi tässä tilanteessa taatusti mellakan. Aiheutettuaan Reidille lähestulkoon potkut on miehistöllä varsin paljon todistettavaa myös managerilleen. Mahdollisuudet miehistövaihtoihin ovat varsin rajalliset ja aika vaikea ylipäänsä asettua Reidin asemaan ja yrittää puntaroida sitä näkeekö hän vaihdot tarpeelliseksi vai antaako "uuden mahdollisuuden" viime viikonlopun alisuorittajille.

Harte ja Roque Junior ovat siis pelikiellossa ja Radeben pelikunto ainainen kysymysmerkki. Positiivisena seikkana niin Bridges, Milner, Chapuis kuin Duberrykin ("positiivinen seikka"...hmmm? No - ehkä tässä tilanteessa) ovat valmiit juoksemaan kentälle niin haluttaessa. Battyn näkisin mielelläni keskikentällä. Häneltä kun ei asennetta puutu, vaikka kroppa ei olisikaan aivan entisensä.

Hyvin vaikeaa veikata, mutta uskoisin että pelissä nähdään hyvin latautunut Leeds joka hallitsee kenttätapahtumia. Se - palkitaanko hallinta maaleilla vai käykö kuten Brumia vastaan jää nähtäväksi. Yritän kuitenkin voittoa:

Leeds - Blackburn 2 - 1
maalit: Smith, Bridges
 
Josko Blackburnin epävire jatkuisi vielä tämän viikonlopun ajan.

Leeds - Cashburn 2 - 0

Bridges, Lennon
 
Koko joukkue ottaa itsensä niskasta kiinni ja skarppaa sen verran että tulee hieno ja tärkeä voitto pitkästä aikaa.

Leeds - Blackburn  2-1

Smith x2
 
Pienehkön harhailun jälkeen BW on jälleen mestoilla ja luottaa valkopaitoihin kuin kivimuuriin:
Leeds United-Blackburn 2-1
Maalit: Smith ja Bridges
 
Vaikea on tämä ottelu..
Onhan tässä vielä koko huominen päivä aikaa veikkausta muutella, jos mieli muuttuu.. Veikataan nyt kuitenkin:

1-0, smith.
 
Vaikka ennakkoasetelmissa positiiviset seikat (Juniorin ja Harten pelikiellot, Milnerin paluu) voittavat negatiiviset (Duberryn tervehtyminen) 3-1, niin tuntuu, että taaperrus jatkuu ja tulos on 1-3.

Bridges
 
Back
Top