Veikkauskisa: Leeds-Newcastle (su 17.8 klo 16)

Bremner

Active member
Ja tästä polkaistaan kisa liikkeelle. Varsinainen tulikoe heti kauden avausottelussa, kun muutaman vuoden takaista Leedsiä kovasti monessakin mielessä muistuttava Newcastle saapuu vieraaksi.

Leedsin pakka on tällä hetkellä melkoisessa käymistilassa. Reid yrittää epätoivon vimmalla saada joukkuetta vahvistetuksi ennen sarjakauden avausta ja näytillä on käynyt varsin sekalainen seurakunta pelaajia. Parasta mahdollista kokoonpanoa etsitään edelleen ja voi hyvin olla että peli on edelleen melkoista "hakemista" sunnuntain ottelussa.

Newcastlen hyökkäysosasto Shearer-Bellamy-Dyer-Robert mahdollisesti Bowyerilla ja Jenasilla terästettynä vaikuttaa etukäteen varsin mahdottomalta nyky-Leedsin pysäytettäväksi. Ainakin se vaatii koko joukkueen nappiin onnistunutta puolustuspeliä ja huippupeliä Robbolta.

Yllätysmomentteja ei oikein löydy vaikka kuinka hakisi. Ainoa sellainen on mielestäni se että kyseessä on kauden avausottelu, jolloin joukkueiden peli hakee vielä uomiaan. Newcastlen runko on tosin säilynyt samana ja peli kulkenut kauden allakin, joten tuohonkaan ei voi oikein luottaa. Vieraiden jaloissa saattaa painaa hieman keskiviikkoinen Serbian matka, mutta joukkueesta löytyy siinä määrin syvyyttä että tuon varaan ei taida pystyä mitään laskemaan. Viduka (jos pelaa) ja Smith ovat toki sen tason pelimiehiä että paikan tullen hekin pallon verkon perukoille laittavat.

Heikosti sujuneet kaudenalusottelut ovat lisänneet huolta siitä että edessä voi olla varsin tuskainen kausi. Jopa putoamiskamppailuun ajautumisesta on ollut puhetta. Kumma kyllä avauspotkun lähestyessä olen itse huomannut optimismin itsessäni lisääntyvän ja juuri tällä hetkellä tuntuu siltä että kun (lähestulkoon) kaikki näyttää synkältä - joukkue ryhdistäytyy tiukan paikan tullen ja on valmis tuottamaan positiivisen yllätyksen kauden avausottelussa. Kun en ole psykologiaa lukenut niin en asiasta tiedä, mutta voi olla että kyseessä on aivan normaali ihmismielen vastareaktio sunnuntaina vääjäämättä odottavaan teurastukseen...  :-/

Tukahdutan optimismin äänen tällä kertaa itsessäni ja veikkaan avausotteluun realistiselta tuntuvan tuloksen:

Leeds-Newcastle 1-3
maali: Milner

Canal Plus näyttää suorana.

Lopuksi vielä veikkaus ex-Leeds -pelurien saamasta vastaanotosta Elland Roadilla sunnuntaina. Woodgate saa lämpimän (ilman lainausmerkkejä) vastaanoton. Bowyerin pelihousuissa en haluaisi olla.
 
Ajatukset kulkevat samoja latuja kuin Bremnerin. Sitä niin toivoisi jättipaukkua, esimerkiksi 1-1-tasuria. Mutta kun joukkueiden nimilistoja katsoo ja taustat tuntee, niin pahalta näyttää.
Newcastle tosiaan muistuttaa muutaman vuoden takaista Leedsiä. Joukkueella on kaikki edellytykset kauden mustaksi hevoseksi, mestaruuskisassakin.

Veikkaan realistisesti 0-2.
 
Minä en ole koskaan pitänyt Newcastlesta, johtunee ehkä heille kärsityistä tappiosta. Pari vuotta sitten 3-4 tappio ER:llä tulee näin päällimmäisenä mieleen.

Harakoita on veikattu jopa mestaruustaisteluun, enkä kyllä yhtään ihmettele! Kyllä heillä kova nippu on kasassa. Pitää olla optimistinen realisti  ???

Leeds 1
Newcastle 2
Maali: A.Smith
 
Smithy tsemppasi tänään soccernetin haastattelussa tosissaan, toivottavasti nähdään katsomisen arvoinen peli ja kunnon buuaukset Bowyerille.

Leeds - Newcastle 2 - 1

Smith, Domi
 
Moi taas! Ollaanpas sitä pessimistisellä tuulella.(vai olisikohan sittenkin realismia...)Eiköhän tuo 1-2 liene lähellä oikeaa. Viduuks maalailee.
 
Tasuri olisi ihan kelpo tulos, joten veikataan Leeds-Newcaslte 2-2, ja maalit Sakho, Smith.

Jasu
 
Aika hankala arvuutella - kauden avausmatsit menneet
meiltä mainiosti jo vuosikausia mutta toisaalta Newcastle
on myös pärjännyt ikävän hyvin Elland Roadilla...

Kokeillaan tasuria 2-2 ja maalit Smithylle ja Vidukalle.
Täytynee taas varata se nitropurkki ulottuville kun
Canal+ aloittelee lähetystä.
 
Ehdinpäs vielä lomilta mukaan tähän veikkaukseen..
Veikataan, että molemmissa päissä nähdään runsaasti maaleja ja lopputulos on:
LUFC - Newcastle  2-2
Maalit: Smith, Milner
 
Back
Top