Veikkauskisa: Leeds - Scum

Bremner

Active member
Kaikki varmaankin asian tietänevät, mutta laitan nyt tähän vielä varmuuden vuoksi huomautuksen, että peli alkaa lauantaina jo klo 14 SKA. Ja Canal plussa lähettää ottelun suorana.

On hieman sellainen hytinä, että se kauan kaivattu voitto on nyt tulossa: Leeds - Scum 2 - 1

maalintekijät: Kewell, Smith
 
Kyllä vain, nyt sen on tultava. Scumilta puuttuu Keane ja Scholes keskikentältä, Nistelrooy vaikuttaa perin tehottomalta ja turhautuneelta ja sitten vielä tämä tapaus Bolton..

Leedsillä taas on alla mahtava suoritus yhdellä valioliigan pelottavimmalla (kyselyn mukaan) stadionilla St. James Parkilla, ja hengen sekä kunnon luulisi olevan korkealla. Juudas-FÄÄÄnand saa semmoisen vastaanoton ettei kykene täydelliseen suoritukseen koko ottelun aikana. Ja kunhan muistetaan ottaa Solskjaer tarkasti tällä kertaa..

Scum luultavasti painaa päälle epätoivon vimmalla ja itku kurkussa, yrittäen todistaa että vielä on vuosi 1999, mutta Leeds kestää ja iskee tarvittavat kaksi maalia ja Elland Road räjähtää.

tulos: 2-1
maalit: Viduka, Smith

PS. scum saa kavennuksen naurettavasta pilkusta ja sen tekee scum Nistelrooy, jonka itsetuntoa punanenä yrittää nostaa..
 
 
No niin, nyt kun ollaan päästy vauhtiin niin kaatuu punanenän porukka siinä samalla!!  :D
LUFC - Scum
    3 - 1
Maalit: Viduka, Bowyer ja Smith
 
Asiantuntijat vääntää että tuskin scumi kahta ottelua peräkkäin häviää, minä väitän että

Leeds 2-0 scum

Kewell, Bowyer

Saanko boonukset jos veikkaan vielä että Rio ajetaan ulos? ;)
 
Joo, enpä taida voittoa veikata, joten päädyn tulokseen:

Scum-LUFC 1-1

Maalintekijät:

Scum: Ole Gunnar
LUFC: Viduka
 
3-1
Maalit: Smithy 2 ja Harry
Ja jokaisessa maalissa Rio on pihalla kuin se kuuluisa lumiukko ;)
Scum saa tasotuksen, kun "mallinukke" sattuu taas osuu paikallaan olevaan palloon ;D
 
Jeff Winter on tuomarina, ja sitten siihen päälle ferguson-time about 7 minutes, ni katotaas taas. Oli kuuluma Bolton pelissa tuo ferguson-time tota luokkaa.

Silti pistetaan 2-1
Bowyer
Kewell
(vai olisko Rio taas tekemässä omaa maalia, kuuluisa mies siitä, mä luulen että tolla ajanjaksolla mitä se oli Leedsissä, se teki eniten omia maaleja verrattuna samaan ajanjaksoon kuka tahansa pelaaja täällä.)
 
Komeimman oman maalin on tehnyt kuitenkin Wethers. Jos ei muisti nyt aivan heitä, niin kyseessä oli upea pusku n. 20 metristä oman maalin yläkulmaan. Harmi ettei Ferdinandilla (en suostu enää tästä lähtien etunimeä käyttämään...) ole ottelussa puolustajaparinaan Wesley Brownia -> voisimme huoletta lähteä otteluun vaikka ilman hyökkääjiä.  ;)
 
Wesley Brown tunaroi kyllä aika makeasti viime kaudella, toivottavasti hän kolkkaa taas kaljupään ulos tilanteesta kuten Deporia vastaan.. :D

Ai että se Ferguson-time pistää hatuttamaan, tosin pisin näkemäni peli oli muistaakseni Real Madrid-Valencia (La Liga)joskus takavuosina,  jossa peli oli 1-1 90 min.  jälkeen ja tuomari antoi pelin jatkua niin kauan että Real sai sen maalinsa, eli about 10min..
 
Komeimman oman maalin on tehnyt kuitenkin Wethers. Jos ei muisti nyt aivan heitä, niin kyseessä oli upea pusku n. 20 metristä oman maalin yläkulmaan. Harmi ettei Ferdinandilla (en suostu enää tästä lähtien etunimeä käyttämään...) ole ottelussa puolustajaparinaan Wesley Brownia -> voisimme huoletta lähteä otteluun vaikka ilman hyökkääjiä.  ;)

Lankki on erinomainen partneri sille toiselle puolustajalle, jonka nimi ei nyt tule mieleen  ;D

Ja sieltä mennään sitten kuin Stockmannin pyöröovista: 3-0
M: Smith, Viduka (2)
 
Leeds - scum 2 - 1
Maalit: Viduka, Kewell

Jaksaakohan sitä istua sohvalla koko ajan
;)

Joke
 
Back
Top