Veikkauskisa: Leeds - So'ton (Ti 26.8 Klo 21.45)

Deano

New member
Ensi yönä lähtö reissuun, joten pannaan kisa jo nyt pystyyn. Jotenkin ironista että matkustan vierasjoukkueen kotipaikkakunnalle viikoksi, miksei nuo joukkueet voisi pelata tätä peliä Sotonissa ihan minun mieliksi:)

Leeds - Soton 1-0
Smith
 
Muutama mielenkiintoinen uusi kasvo Pyhimysten joukkueessa. Huomenna nähtäneen Elland Roadilla niin Kevin Phillips, Neil McCann kuin Graeme Le Sauxkin. Antti Niemi lienee vielä sivussa kokoonpanosta. Southamptonille jääminen maalittomaan tasapeliin Brumia vastaan oli varmaankin jonkinmoinen pettymys - etenkin kun joukkueesta löytyy tätä nykyä kosolti tulivoimaa James Beattien ja Kevin Phillipsin muodossa.

Leedsin olisi jo pelaajien itseluottamuksenkin takia noustava Spurs-tappiosta ja esitettävä kotiyleisölle aivan toisennäköistä peliä kuin mitä lauantaina White Hart Lanella saatiin todistaa. Reidin kommenteista oli "luettavissa" että Viduka jatkaa kärjessä vaisusta esityksestään huolimatta. En näe mitään seikkaa mikä puoltaisi Wilcoxin jatkamista oikealla laidalla, joten uskon ja toivon Pennantin paikalla aloittavan. Ian Harte taitaa taas jäädä kokoonpanon ulkopuolelle.

Leedsin verkko taitaa taas heilahtaa kahdesti. Paul Jones saa kuitenkin onkia pallon selkänsä takaa kolme kertaa.

Leeds - Saints 3 - 2
maalit: Smith 2, Sakho
 
Aika paha peli odotettavissa. Tottenham pelissä ei ollut kyllä paljoa hurraamista vaikka joukkueella riittikin yritystä ihan kiitettävästi. On aika julmaa katsella kun morris yrittää rakennella peliä keskikentällä.

Kotona on pakko voittaa, jos sarjapaikka halutaan säilyttää mutta pahoin pelkään että tasurissakin on tekemistä.

2-2 Smith, Viduka
 
Tiukka on! ja tasaista... luotetaan kuitenkin voittoon!

Leeds 2
Soton 1
Maalit: A.Smith & Sakho
 
No niin... Tappiosta sisuuntuneena Leeds pyöräyttää Sotonia ihan kunnolla.Pennant alotukseen Wilcon tilalle, ni hyvä tulee.Puolustus on kyllä vakuuttanut kahdessa ekassa pelissä,varsinkin keskusta on rautaa.Omiin ei mene yhtään huomenna.
Leeds-Southampton 3-0
Maalit:
Smith 2
Vidooks

:)
 
Tää on tärkee peli. Jos nyt tulee takkiin, paine kasvaa. Silloin me pahaa pelkäävät saisimme vettä myllyyn, kriisikohina seuran ympärillä kasvaisi jne jne
Luotan Leedsiin: 1-0, Morris törkkää jostain ruuhkasta maalin ja sitten puolustetaan!
 
Tilastot eivät ainakaan puolla vierailijoita
ja toisaalta usko ei ihan nykymenolla riitä
omiinkaan - jotain siitä väliltä, siispä tasuri.

LUFC 1 (Smith)
Soton 1

 
Back
Top