Viduka menossa Chelseaan...Rebrov tilalle?!?

Tony_YEBOAH

New member
Mark Viduka on näillä näkymin siirtymässä Chelseaan. Brittimedia on jo löytänyt miehelle seuraajan, Tottenhamissa täysin flopanneen Sergei Rebrovin. Mitäs tähän sanotte?
 
Vidukan lähtöä ei varmasti estä enää mikään, kyse on enää ostajasta ja rahasta, tuo nilkkavamma kuulostaa kyllä aika tekaistulta syyltä jäädä pois tuolta dublinin turneelta.
Marseillen Lamine Sakho tullee varmaankin olemaan dooksin seuraaja, tosin minua ei vakuuta miehen 5 maalin saalis 29 pelissä viime kaudella.
Rebrovista kuulin nyt ensi kertaa, lieneekö taas brittimedian keksintöjä kun futisrintamalla on vähän hiljaisempaa ;D
 
Joke on kuullut meidän yhteydessä Rebrovin jo aiemminkin, mutta paljon rahaa pitää olla välissä jos  Viduka Rebroviin vaihdetaan  :(
 
Rebrovin tilanne taitaa Fenerbahcessa olla kovin tuskainen - mies kun istuu sielläkin ottelut penkillä eikä pääse pelaamaan. Niinpä häntä tarjotaan tällä hetkellä likimain jokaiselle seuralle, joka hyökkääjää kaipaa. Viimeksi kaiketi Nottinghamille, jolla ei kuitenkaan ole varaa maksaa miehen korkeaa palkkaa.

Vidukan vaihtaminen johonkin "Sakhoon" on vähän kuin vaihtaisi luotettavan Mersun Simcaan...
 
Viduka lähtee, sehän nyt on selvä kaikille. Mitä pikemmin, sitä parempi. Sitten voimme hommata jonkun, joka haluaa pelata Leedsissä.
Tilanne on korni. Viduka haluaa lähteä, mutta ei suostu pyytämään siirtoa. Jos hän sen tekisi, hän menettäisi lojaalisuusbonuksen, joka on tosi muhkea.
Mutta mitä hiton lojaalisuutta esittää mies, joka pelaa treenimatsit (tarkoituksella?) päin persettä, hankkii (tahallaan?) punaisia kortteja, keksii nilkkavammoja jne?
 
Jooh, kaukana on ajat kun pelaajien piti pelata viikon elantonsa tienatakseen niin pitkään kuin kentälle pääsi. Ja kun ura loppui niin mitäs hommia teit kun koulutkin oli jääneet käymättä.

Ei näitä nykyajan pellejä jaksa. Rahat pois ja hyvästi. Puntakin olis tarpeeksi.

"Smiffy forevah"
 
Back
Top