Wanted left back!

aaPee

Well-known member
Aivan käsittämättömän jännittävä ja vauhdikas ottelu, mutta järkyttävä lopputulos! Myös stadionin tunnelma kuulosti aivan mahtavalta.

Leedsin keskikenttä oli aivan mahtava 1. jaksolla, etenkin Seth Johnson. Hänestä on vielä paljon iloa. Aivan upeaa oli katsella myös Bowyerin paluuta.

Mielessä on nyt kuitenkin kaksi huolestuttavaa asiaa.

1. ja pahempi asia on se, että Leeds pelaa ilman vasenta pakkia. Jollei sille paikalle löydy pian kunnon pelimannia niin Goodbye mestaruus. Hartea ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua puolustajaksi ja sen ei pitäisi riittää aloituspaikkaan, että joskus onnistuu vaparista maalaamaan, kun useimmiten kaikki kulmat ja vaparit menee päin persettä!

2. huolestuttava asiaon se, että aina kun Bakke tulee kentälle, niin ottelu tuntuu kääntyvän vastustajalle. Tänäänkin Robbie Keane olisi voinut olla kova sana laidalla Kewellin paikalla.

Nyt on pakko lähtee saunaan rauhoittuun.
 
V.....taa niin että piti tulla tänne purkamaan tunteita..
Ian Harten hitaus maksoi kaksi maalia tänään ja nyt viimeistään D'OL:in olisi herättävä.
Harte on fantastinen vapaapotkuissa, mutta jos oma laita vuotaa noin pahasti, niin olisi syytä miettiä miehelle paikkaa vaikkapa keskikentältä tai myydä surutta pois.
Miettikääpä jos Matteo ja Woodgate olisivat olleet pelissä mukana, mikä olisi ollut lopputulos...nooh, jossitteluahan tämä mutta kuitenkin...
 
Eikös Newcastlen eka maali jossa Solano/Dyer ohitti pakin ennen keskitystä, ollut myös Harten.
Urheiluruudusta ku hätäsesti katsoin maalit niin en voi mennä vannomaan...
 
Back
Top