web-shop / foorumin päivitykset

Raimo

Member
Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, avataan sivuille tulevaisuudessa oma E-shop, joka tuotetaan yhteistyössä Oy CH Group Ltd:n kanssa, joka vastaa tuotteiden toimituksesta. Sisältö tulee olemaan hyvin pitkälti sama, kuin supportersplace.comin jalkapalloaiheinen fanituotevalikoima on tällä hetkellä. Kauppa on tosin tällä hetkellä vielä kehityksen alla, joten vasta ensi vuoden alussa se valmistunee.

Päivitin foorumin softan uudempaan versioon. Suuria eroja ei tunnu olevan, mutta uudempi on aina uudempi :) Ja lisäsin syteemiin äänestys-mahdollisuuden ja chatin. Sen toimivuutta ei tosin ole vielä kunnolla testattu, mutta olettaisin sen toimivan kuten pitääkin. No joo, tuskin sille käyttöä vielä löytyy, mutta onpahan olemassa kuitenkin.

Vapaaehtoisesta jäsenmaksusta oli aiemmin puhetta. Toki rahalähetyksiä otetaan aina vastaan ( ;)), mutta en nyt sille linjalle vielä kuitenkaan lähtisi. Eräs idea tätäkin asiaa koskien on olemassa, mutta siitä lisää myöhemmin. Luultavasti saan käsiini pienen erän ns. "minipaitoja", eli muovista varustettuja noin 20 senttiä korkaita imukupilla varustettuja "pelipaitoja", joissa on jonkun leeds pelaajan nimi selässä.. Joten suoran "rahankeräyksen" sijaan halukaat voivat ostaa jonkun paidan vaikka autonsa tai talonsa ikkunaa koristamaan, joten lahjoituksesta saa jokainen tällaisen pienen korvauksen itsellen, jottei rahat tunnu menevän ihan kankkulan kaivoon ;-)
 
Back
Top