World Cup

Madeley

Well-known member

Varmasti tulee muitakin, mutta heidät on jo valittu ;D :

Gary Kelly ;D, Ian Harte ;D ja Robbie Keane ;D

Etelä-Afrikakan koutsi miettii ja odottaa Leedsin lääkärin raporttia Radeben kunnosta. Mitä suotta miettimään, valtsis vaan Chiefin. Saisivat ryhtiä peräpäähän.
 
Sairasta touhua, Wes Brown on joukkueessa, mut Lee Bowyer ei, Svennis taitaa olla sittenkin Svedujen puolella. Ei jumankauta.
 
Joo, näin on.
Suomen lehdissä ihmeteltiin suuresti, miksi Leeds sai NELJÄ miestä joukkueeseen, vaikka Leedsin kausi meni surkeesti.
Eivät tountut tajua sitäkään, että nää Arsut, Manut ja Poolit on vahvasti ranskalais tai muutoin ei-britti vetoisia.

On kyllä hienoo, että meillä on KAHDEKSAN pelimiestä mukana kisoissa.  ;D
Taitaa muuten olla ennätys. ;D

Paljon enenmän olis pitänyt ottaa (mm.Bowyer) ja pari parempaa porukkaa pienellä tuurilla mukana (Australia ja Norja), niin vot!  ;)
 
Vielä mahdollisuus saada 1 pelaaja lisää kisoihin.

Smithy pelannut 21:en kisoissa itselleen 2 parhaan pelaajan palkintoa ja Svennis on käskenyt olemaan valmiina lähtemään Aasiaan tarpeen vaatiessa (=loukkaantumiset).
 
Ja tässä Plattin kommentit Smithistä:

But Platt has nothing but admiration for a player who is rapidly becoming England's talisman.

"What he's shown in the two games is that he's a winner, he's a leader and that he's a man," said Platt.

"He's an inspiration. He's inspired me in the two games.
 
ROI: Gary Kelly, Ian Harte, Robbie Keane

KUKA TARVITSEE ROB KEANEA - EI KUKAAN, lähetetään mies kotiin.
 
Aivan, tuskin olisi kentällä kauaa pysynytkään.

Englannilta ei kannata Kamerun-pelin perustella paljoa odotella.
Tai sitten pitää terästää kokoonpanoa: Mills pelasi toisen puoliajan keskikentällä (tosin ihan hyvin ;D) ja Brown koko pelin :eek: Millsin paikalla.
Fowler pelasi lopussa ja pukkas maalin ;D.
Mutta keskikenttä/hyökkäys kaipais Smithyä ;D
Taistelijat oli vähissä.
 
Melkein tässä toivoo että Beckham kuntoutuisi kisoihin, jotta Mills pääsisi pelaamaan omalla tutulla paikallaan ja Brown saisi tyytyä penkinlämmittäjän rooliin. Eipä silti - ei Svennis varmaan epäröi Millsia oikeassa laidassakaan käyttää, jos tilanne sitä vaatii.

Mikähän kumma siinä on että Nigelin maajoukkuepelit eivät mene putkeen. Niin paljon kuin tekeekin mieli kotiinpäin vetää - eivät hänen otteensa maalin suulla ole kyllä olleet samaa luokkaa kuin Leedsin veräjänvartijana. Toki joukkoon mahtuu hyviäkin pelejä, mutta noita omituisia lipsahduksia ja virheitä tulee yleensä vähintään se yksi per peli ja yleensä vastustaja on niistä päässyt rokottamaan maalilla. No - toivottavasti Nigel pääsee kisoissa todistamaan että hän todella on Englannin ykkösveskari. Seamanin kuntoutumisen kanssa taitaa olla vähän niin ja näin - ja toisaalta David Jameskaan ei ole pahemmin maajoukkuepeleissä vakuuttanut.
 
Lauantaina Harte oli ilmeisesti oma itsensä. En itse nähnyt, mutta ilmeisesti osallisena Kamerunin maalissa ja toisella puoliajalla hieno läpisyöttö Kamerunin hyökkääjälle, joka ei tosin onnistunut.

Eilen sitten Mills avusti Ruotsin tasoituksessa.

Että semmosia pakkeja meillä pelaa  :(
 
Mielestäni Kamerunin maali meni lähinnä Steve Stauntonin piikkiin. Staunton pelattiin tilanteessa pihalle aika totaalisesti.
Kaiken kaikkiaan Harte pelasi ihan ok pelin - yhtä puolustuspään virhettä lukuunottamatta. Toivottavasti hän ei koipeaan pahemmin loukannut vaan pelaa jo seuraavassa pelissä.

Surku Millsiä kalliista virheestä, kun muutoin pelasi ennakkoluulottoman pelin laidallaan. Ashley Colella oli aivan yhtä karkea virhe pelin loppuhetkillä, mutta hänen ja Englannin onneksi ei Henke Larsson onnistunut tilanteesta rankaisemaan.

Hienoa oli nähdä Lukekin jälleen tositoimissa. Pitkä pelaamattomuus näkyi joissakin tilanteissa hitautena, mutta otteet varmaan paranevat turnauksen edetessä. Paraguayn Santa Cruz näytti aika pahalta pideltävältä ja kentän aikaisin jättäneen Pierre Issan hänet kaiketi oli tarkoitus kiinni ottaa. Luke ei pääpelissä häntä vastaan pärjännyt. Eipä silti - muillakin tulee hänen kanssaan kyllä vaikeuksia olemaan.
 
Kuinka ollakkaan, Saksa siirtyi Irlantia vastaan 1-0 johtoon Klosen maalilla ja miestä pitämässä olisi PITÄNYT olla Herr Harte. Ai Ai ...
 
Kuinka ollakkaan, Saksa siirtyi Irlantia vastaan 1-0 johtoon Klosen maalilla ja miestä pitämässä olisi PITÄNYT olla Herr Harte. Ai Ai ...

Ei kai aaPelle ole jäänyt jotain pieniä traumoja Hartesta  ;)

No eipä ole Irlannin puolustus näiden kisojen ensimmäinen, joka on vähän pihalla aina silloin tällöin...
 
;D
Nam,nam: Keano pelasti päivän ;D
Saudi pelissä tulee lisää ;D

Harte kuluu penkille, mutta Kelly takaisin :(.
 
Hihihi, Harte loistaa jälleen  ;D

Keane teki sen mitä pitikin. Kelly ei oikein ollut esillä ottelussa, vähän mitäänsanomatonta peliä. Pakko myöntää, että Quinn on mielestäni pelannut paremmin. Ehdoton hahmo oli kyllä Duff, siinä on lahjakas pelaaja.

Oli kyllä kokonaisuutena surullinen päivä. Ensin Ruotsi hävisi ja nyt Irlanti  :'(
 
Back
Top