Huhumylly

No niin... Monk has agreed to join the Middlesbrough Riverside club along with James Beattie as his number two, and a deal is expected to be announced in the coming days.

Meillä taas mennään omilla eli vahvasti tapetilla että pääkäskyttäjä olis Pep Clotet. Mennään siis ilmeisesti "pienellä pelaajakassalla" kun ketään
"isompaa" nimeä ei paikka kiinnostanut!?

Pontus Jansson:lle haettu paria puolustukseen ja nyt vaihtoehtoan Declan Rice (West Ham). Nuori pelaaja ja saako avauskokoonpanon paikkaa?

Oltiin "vahvasti" Reece Oxford:in perässä mutta uusi osoite taitaa olla Borussia Monchengladbach.

Näyttäis vahvasti siltä että ollaan Celtic hyökkääjän Leigh Griffiths tekemässä sopparia! Mielestäni hyvä kaappaus jos toteutuu ja varsinkin jos pelataan kahdella kärjellä!
 
Joo kauhulla saa taas odotella ensi kautta. Monkista tehty jo Juudas kannattajien keskuudessa kun väitetään että hylkäsi jatkon Boron kiinnostuksen tullessa ilmi.. eli ajoissa jo olisi tehnyt päätöksensä ja Borollahan on millä mällätä kun saavat sitä divariin sopeutumisrahaa.

Pep Closet on noussut vedonvälittäjien suursuosikiksi hommaan ja näin käynee. Ennustan myös että Wood lyödään rahoiksi eikä ihmeellisiä vahvistuksia joukkue saa. Howson tuskin tulee takaisin, siitä pitää hintalappu huolen.

Erittäin huolestuttavalta näyttää. Me emme tunnu saavan kunnon omistajia vaan enempikin jotain rahansijoittajia jotka pelkäävät riskiä tai sitten pellejä. Hyvä juttu sikäli ettei tarvi odotella nousua, mutta huono kun on putoamismahdollisuus myös. Vrt. Blackburn ja Nottingham esim. tänä vuonna. Mut ans kattoo ny!

Tuli paska fiilis omista sanoista joten eikun olville paikalliseen.
 
Radrizzani antanut tiedotteen jossa kertoo että managerikandidaatteja haastatellaan tällä viikolla. Ensi viikolla sitten tiedämme. Jaap Stam ja Alan Pardew ovat nousseet bookkerien suosikeiksi.
 
Huddersfield Town on tekemässä tarjousta "£15m bid for Chris Wood, according to the Sun." Myöskin Crystal Palace, Swansea, Stoke, West Ham, West Brom ja Southampton ovat kiinnostuneet Wood:in palveluksesta!!

No meillehän tulee luonnollisesti kiire hommata kärkimies tilalle. Tälläisiä "Jamppoja" on sitten huhuiltu tilalle...
Chievo’s Ghanaian striker Caleb Ekuban, Victor Anichebe, Ashley Fletcher, League Two hotshot in Exeter City’s Ollie Watkins sekä Yaya Sanogo jota ei päästetty meille viimekaudella lainalle arsusta!

Muita huhuja... Romanian keskikenttä pelaaja Alexandru Maxim olisi tulossa meille, "very close". Pelaa Bundesliiga Stuttgart:n joukkueessa.

Monk valitsi sitten Middlesbrough:in! Nyt vain sitten odotetaan ketkä siirtyvät meidän pelaajista Monkin kipparoimaan "Poroon"

Meillä on ilmeisesti ensiviikolla sitten uusi kippari johtamassa joukkoja, uusin ehdokas olisi Sinisa Mihajlovic (Serie A Torino)

"Mihajlovic should already be popular with the Leeds United fans, after all he did send Pontus Jansson on loan to Elland Road for the whole of the last season."
Myöskin Alan Pardew, Aitor Karanka, Phil Parkinson, Aitor Karanka ja Jaap Stam ovat vielä huhuissa mukana.

Jo pitkään huhuissa ollut 3.4 miljoonan punnan Howson, on taas otsikoissa ja meille tietysti huonossa valossa, koska Burnley olisi ilmeisen kiinnostunut Howson:ista!!

Pontus on jo ilmaissut mielipiteen Leeds:in saamattomuudesta ja vaatiikin että seuran on hommattava laadukkaita pelaajia rinkiin taikka siirto muualle on tulossa!
No taitaapi Monk tehdä kohta tarjousta, ja Pontus matkaa kohti Valioliigaa!!

Voi Hyvää Päivää...  :mad:
 
Sanchez sai reilun vuoden aikana kolmesta seurasta potkut.Ottelujen voittoprosentti 22,joten ei oikein vakuuta.
 
Hei Siellä,

muutamia ranskalaisia odotuksen tuskaan:

- hirvittävän katkeria ovat Gary Snake Monkin lähdöstä?
- nimiä tulee ja menee, mutta ehkä ottaisin riskin ja äänestäisin Pepeä?
- myisin C. Woodin jos saataisiin £15M?
- voisivatko Redders, Lucy ja Naylor tehdä comebackit Akatemiaan?
- reilu viikko vielä ja tulee pelilistat - jeee?

...e
 
Legenda Peter Lorimer on ilmeisesti huonossa hapessa. Hänet on kiidätetty tänään sairaalaan. Tiettävästi sairastaa aivosyöpää.
 
Nettisivustojen mukaan Boro olisi päässyt sopuun Howsonin siirrosta. Mainostavat jo vihamielisiä yhteenottoja M'boroughin ja Leedsin välille.
 
Nyt odotellaan ketkä ovat nämä seuraavat tulijat, "double deal"? Mahdollisesti jo "kuopatut" Samu Saiz ja  Ezgjan Aliosk vai ketkä???

No alkaako tää olemaan jo kiusaamista? Middlesbrough are now targeting Leeds United’s Rob Green

Pakin tontille ollaan jossakin kirjoituksissa tarjoamassa Wolves:in Danny Batth, pituutta ainakin kaverilla olis 1,91
https://www.transfermarkt.co.uk/daniel-batth/profil/spieler/129049

Nyt sitten kuuluu kummia, oltaisiin kiinnostuneita vapaasta agentista Vurnon Anita! Transfermarkt hinnoittelee hänet 4,00 Mill. Ä pelaajaksi!
https://www.transfermarkt.com/vurnon-anita/profil/spieler/30670

Huhuissa meillä kiinnostus Sheffield Wednesday keskikenttä pelaajaan Almen Abdi, jotenkin alkaa olemaan tuota keskikenttää jo reilummasti?

Odotellaan...
 
Jossain mainittiin että ois alunperin laituri mutta on pelaillut viime aikoina pakkia, ja paikkaisi siten Taylorin, joka on nyt sitten Burnleyn mies.
 
Samuel Sainz lentää lomilta Leedsiin Maanantaina allekirjoittamaan sopimuksen. Kyllä sitä väännettiinkin. Tämä Howsonmainen spaniardi teki viime kaudella 12 maalia ja syötti muistaakseni vielä enemmän. Hinta ~£3M
 
Tänään olis sitten harjoitusmatsi naapuri Guiseley AFC vastaan, pelataanko kenties samoin kuten edellinen matsi että 45min ja koko porukka vaihtoon? Ilmeisesti (?) Pontus & Anita olis mukana, mut Wood pitää vissiin vielä lomalla? Onkohan viimeinen näytönpaikka Marcus Antonsson kohdalla? Edellisessä harjoitusmatsissa oli pari makeaa maali paikkaa mut eipä mennyt sisään!!

Sinänsä kuten veli smithnjones mainitsikin että Samuel Sainz olisi tulossa pitkän jahkailun jälkeen meille, niin Antonsson kohdalla mahdollisuudet vähenee? Nyt alkaa oleen viimeiset mahdollisuudet näyttää että pallo menee maalipuiden väliin!

Vurnon Anita ei sitten ilmeisesti pelaakaan meillä vasempana pakkina? Omien sanojen mukaan hän pelaa siellä minne valmentaja Thomas Christiansen hänet pistää, ei merkitystä!!
Mutta hänen mukaan mieluiten pelais keskellä taikka oikealla laitapakin paikalla? No tähän tietenkin lääke olemassa koska huhuillaan että oltaisiin Munan pelaajan perässä eli kyseessä olis
Cameron Borthwick-Jackson!!! Todella lahjakas 20v pelaaja, jolla potenttia kyllä riittää, vaikka tais viime kausi mennä penkin alle? Jos tämä siirto toteutuis niin mielenkiinnolla odotan fanien suhtautumista pelaajaa kohtaa, kummassakin leirissä! Itse kyllä kiljuen ottaisin meille, sen verran tässä kaverissa potenttiaalia olis!

https://www.transfermarkt.com/cameron-borthwick-jackson/profil/spieler/258879

Sitten pakollisiin huhuiluun...

Oltaisiin edelleen keskikenttä pelaajan perässä eli kyseessä olis Chelsea's Mario Pasalic. Nyt en vaan enää ymmärrä miksi hommattaisiin vielä lisää keskelle? Toki en tiedä millä systeemillä Christiansen meinaa peluuttaa mutta jos mennään taktiikalla 4-3-3 niin pelaajia jo riittä, mutta jos mennään 4-4-2 niin silti pelaajia riittää!! :)
Alkaa kohta vaarantua Ronaldo Augusto Vieira:n paikkakin päästä kentälle, pysyy vain penkillä? Tätä en halua!

Pakollinen Ezgjan Alioski huhu että myös hän mahdollisesti tulossa meille? ..."Phil Hay @PhilHayYEP Replying to @superleedsmacca
become clear in the last 24 hours that Leeds have stepped this one up
."

Yhä vahvemmin Giuseppe Bellusci siirtymässä jonnekin muualle, nyt olis osoitteena Serie B ja joukkue Pescara. Transfermarkt arvio pelaajasta olis parin millin luokkaa (Ä)!

Aina niin luotettavien Italian lehdistön jäsen Gianluigi Longari kertoilee seuraavaa... Että Chievo nuori hyökkääjä Caleb Ekuban olisi tulossa meille! Tuttomercatoweb sanoa, että Chievo hyökkääjä on ” yhden askeleen päässä Leeds

"Gianluigi Longari ✔ @Glongari
Chievo l'attaccante Ekuban sta per firmare con il Leeds United #chievo #lufc"


http://www.express.co.uk/sport/foot...eb-Ekuban-Chievo-Transfer-News-Gossip-Rumours
http://futnsoccer.com/2017/07/08/le...close-to-signing-23-year-old-african-striker/

Sitten tämä Thomas Christiansen lausunto että... at last night's kit launch: "For sure in the next few days we will announce a few players." #lufc. Tietenkin kiinnostaa meitä sekä myöskin lehdistöä että ketkä ne voisivat olla, tässä eräs heidän arvailu...
1. Jan Kirchhoff ...The German centre-back is a free agent
2. Samuel Saiz
3. Alexander González
4. Ezgjan Alioski
5. Filip Helander
 
Jotenkin haluan päästä ajatukseen että Robert Snodgrass siirtyisi meille? Nythän Sunderland Simon Grayson toivelistalla on meille pari ikävää nimeä eli Robert Snodgrass ja Max Gradel.
Mutta jos tämä tieto pitää paikkansa että...According to the Yorkshire Evening Post, Leeds United could pocket as much as £7m from Charlie Taylor’s recent move to Burnley.
Jos toi summa tuli oikeesti meille niin voitaisiinko jo harkita että Snodgrass ostettaisiin? Onko viikoliksa sittenkin liikaa? Uskon että jos toi siirto tapahtuis niin esim paita myynti karkais pilviin? Tulisko sieltä tarpeeksi massia että hankinta kannattais?

Yhdistelmä Wood ja Snodgrass vois olla kultaakin kalliimpi? Snodgrass ja vaparit= monta maalia?

Olisko paita numero 23 vapaana?

Linkin takaa löytyvä video nostattaa hymyn korviin...  :D
http://leedsallover.com/leeds-should-go-all-out-for-snodgrass/
 
Caleb Ekuban niminen hyökkääjä on ilmeisesti tulossa meille Chievo Veronasta....
Ollut tän kauden lainalla Partizani Tiranassa ja teki siellä 17 maalia 34 ottelussa. Ikää kaverilla 23v.
 
Leeds United are set to launch a £4.5m double raid to sign Wolves defensive pair Danny Batth and Matt Doherty. (Daily Express)

Tälläistä kirjoitellaan, onkos kellään mitään käsitystä näistä veijareista?
 
Back
Top