Huhumylly

aaPee

Well-known member
- Norjalaismedia on laittamassa Bakkea bihalle. Saa mennä, hinta-laatu-suhde ei ole kohdallaan
- Tämä se olisi mannaa  :) : Jonathan Woodgate could return to Leeds from Real Madrid as he battles back and hamstring injuries. (Express)
- Mielenkiintoisia lukuja englantilaislehdistä: Leedsin palkka menot ovat 19 miljoonaa puntaa, joista KOLME miljoonaa menee nykyisille pelaajille  :mad:
 
Woodgaten paluu olisi mieletonta! Woodgate ja Kilgallon puolustuksessa olisi koko Championshipin paras! Parjais varmaa jopa Valioliigas!

Ja jos Jeffers tulee karkipaahan niin on asiat mallillaan ens kaudelle!
 
Woodgaten paluu olisi mieletonta! Woodgate ja Kilgallon puolustuksessa olisi koko Championshipin paras! Parjais varmaa jopa Valioliigas!

Jäitä hattuun, pyytää Joke.
Kuka tietää Woodgaten nykykunnon? "as he battles back and hamstring injuries."

Pelisilmä ei helposti katoa. mutta ennen riemunkiljahduksia ottaisin hieman enemmän tietoja hänestä vuonna 2006.

Tottahan toki Jokekin ottaisi riemusta kiljuen takaisin viime vuosituhannen lopun lupaavan Jonathonin, mutta ainakin palkasta tulee keskustella kriittisesti....
 
Nanny Jeffers on kyllä menneen talven lumia. Ja rumakin vielä.
Ja meillä on jo ihan tarpeeksi hyökkääjiä.

Tämän päivän TeamTalk-huhuissa kerrottiin Leicesterin olevan kiinnostunut Dan Hardingista. Jos saataisiin edes 500 000 £, niin voisin vaikka itse kuskata miehen Leicesteriin, niin huono tekniikka ja katsomoon asti paistava epävarmuus tällä Englannin alle-21:sten ex-maajoukkuemiehellä on.

Muita myyntimiehiä mielestäni olisivat Ian Moore, Eirik Bakke ja
Danny Pugh.

Woodgate olisi pelimies jos saisi itsensä kuntoon.

Ja Teamtalkin vuoden rookie-palkinto meni muuten Aaron Lennonille, (bargain buy 1 M£ from Leeds)
 
@GentleGiant

Pakko olla kanssas eri mieltä "Nanny Jeffers on kyllä menneen talven lumia."  :eek: Mitä ihmettä! Francishan oli yhteen aikaan yksi lupaavimmista Englantilaisista kärjistä ja pelannut monessa suuressa seurassa. Olisi siis täydellinen ns.'high-profile' pelaaja meidän jengissä!

...Eikä Eirik Bakkea pitäisi minnekään heivata! Sen verran kova tasonen jannu , Champions Liiga kokemustaki ja kaikkee! Vieläpä Leeds legenda!
 
Bakke mäkeen vaan. Menneet on menneitä, Bakke ei tosiaankaan ole nykyisellään arvoisensa pelaaja.

Woodgate olisi varmasti ihan hyvä lisäys, jos mies on pelikunnossa. Pitää olla realistinen ja ottaa huomioon, että jos Woodgate on tosissaan tulossa La Ligasta Championshipiin, ei mies tuskin ole loukkaantumisista johtuen ihan parhaassa iskussa tällä hetkellä. Kun vielä fyysisen loukkaantumiskierteen lisäksi isketään tavallaan tuollainen "takaisku" urakehityksessä, voi olla, ettei Woodgate koskaan toivukaan lähellekään omaa tasoaan, vaikka vielä nuori mies onkin. Olisihan se toki hienoa saada "omansa takaisin", mutta ei me toisaalta Woodgateakaan tarvita, jos tämä on sairastuvalla 90% kaudesta.
 
Melkoinen siivous odotettavissa, sillä Blackwell ennakoi YEP:ssä noin 9 pelaajan lähtevän. Siihen lukuun uskoisi jo useammankin "suosikin" mahtuvan.
 
Hieman asian vierestä, mutta... Aki Riihilahti on kesällä vapaa agentti. Itse kelpuuttaisin miehen meille. Tiedä sitten kiinnostaako KB:tä asia sen enempää...
 
Melkoinen siivous odotettavissa, sillä Blackwell ennakoi YEP:ssä noin 9 pelaajan lähtevän. Siihen lukuun uskoisi jo useammankin "suosikin" mahtuvan.
Aikamoinen lukema tuo 9 kpl. Jos lähtisi arvuuttelemaan nimiä, niin mieleen tulee ainakin nämä herrat:

Ricketts, Wright, Harding, Bakke, Moore, Einarsson...

Näistä ainakin Ricketts ja Wright ovat absoluuttisen turhia, taitaa vaan olla sopparit vielä ainakin vuoden voimassa?

Keitähän muita? Vai onkohan tuon em. satsin kaverit edes lähdössä? Miten lie esim. minimaaliselle peliajalle jäänyt Walton tai taktiikan takia laidoilla pelannut Healy?

Taitaa tulla jännittävä kesä!

Niin tosiaan, Aki Riihilahti ... luulenpa kaverin suunnistavan pääsarjatasolle - on se sitten Englannissa tai Saksassa. Kelpaisi kyllä mainiosti, mutta...
 
Aikamoinen lukema tuo 9 kpl. Jos lähtisi arvuuttelemaan nimiä, niin mieleen tulee ainakin nämä herrat:

Ricketts, Wright, Harding, Bakke, Moore, Einarsson...

Ihan sopivia nimiä. Lisäisin vielä listaan Angolan pojan (Rui Manuel Marques) ja managerin suosikkitoppariparin Butler-Gregan. Siinähän olisi kasassa yheksä.

Lisäksi Griffiths, Beckford ja Stone ovat melkoisia kysymysmerkkejä.

Ja kun vuokralaiset (Miller, Douglas) palaavat kotiinsa niin siinä sitä sitten onkin saatu melkoinen kevätsiivous tehtyä. Millerin kyllä pitäisin mielelläni joukkueessa.

Toivottavasti tilalle saadaan laatua, ei määrää.
 
Nyt taidetaan kyllä vähän yli reagoida play off finaali tappioon. Parannuksia pienoisia vain tarvitaan , ei uutta joukkuetta! Jos liikaa vaihtuu niin kestää ennenkuin joukkue ´bondaa´ eli ensi kausi ´menisi sitten siihen....

Pelaajia pitää vain osata käyttää oikein , esim. Ricketts: huippu kaveri! miksi muka pärjäsi Valioliigassa mutta ei nytten Championshipissä??? Pitää saada Blackwellin enemmän irti pelaajistaan , ei vaihtaa heitä. Ei koko joukkueen runkoa voi muuttaa kun se tällä kaudella näitti mihin se pystyy , vain parannuksia!
 
taman paivan The Sun kertoo sheffield unitedin haluavan Killan riveihinsa.. :eek:
toivottavasti se on pelkka huhu tai Killa ei olisi ainakaan kiinnostunut siirrosta..
 
Hei Siellä,

Ei...voi vitalis vieköön...tätäkös se nyt on taas tämä kesä... pelätä, että Killa lähtee...oikeastaan kuka muu tahansa sais mennä, mutta ei Killa...ei ei ei!

Tuossa Sunin jutussa arveltiin Leedsin haluavan £3M kun Sheffield saattaisi tarjota £1M?

...e
 
Vielä kammottavampia uutisia The Sunista  ;)

STEPHEN McPHAIL could be in line for a shock return to Leeds, after the Republic of Ireland midfielder stalled over a new deal at Barnsley.

Onneksi lähde ei kuitenkaan ole kovin luotettava.
 
Macca, eh? Olisikohan jo oppinut taklaamaan? Eipä silti kaverissa oli aineksia lähinnä pelikäsityksen ja kultivoituneen vasurin tiimoilta. Tuntuu vaan potentiaali menneen hukkaan, kun on alemmista divareista joutunut hakemaan vauhtia. Meriittinä kuitenkin merkintä Champions Leaguesta muistaakseni Nou Campilta? Kuin myös toisella exällämme Barnsleyssa, Jacob Burnsilla, huh!

Meidän playmaker-tarpeet täytyy varmaan hoitaa jollain muulla hankinnalla. Miller tuskin palaa lainalle(kaan), joten luovalle kk-kaverille on kai tilausta?

Tuosta Killa-huhusta vielä sen verran, että tässä punnitaan seuramme nousuaikeet ihan kunnolla. Eiköhän taloustilanne ole jo kuitenkin sellainen ettei rahan takia tarvitse myydä. Ja jos vakavissaan meinaa ylös, niin ei silloin voi kaupata seuran parasta nuorta peluria...
 
Huhuja kiinnostuksesta Evertonin David Weiriin on liikkeellä kovasti.

Itselle ei heti tule mielikuvaa topparin kyvyistä, mutta ikää ja kokoa kyllä piisaa (36 v, 191 cm). Pelasi Valioliigassa viime kaudella 33+1 ottelua, joten luulisi vauhtia löytyvän vielä kokis-liigaankin. Ohittamaton muuri Kilgallon-Weir?
 
Toivottavasti nämä jutut karkottaa haaskalinnut:
"Hands off our Killa
By Paul Dews - Leeds United manager Kevin Blackwell today issued a "hands off" warning to clubs interested in young central defender Matthew Kilgallon.

Sheffield United are among a host of preparing a bid for the England Under-21 international, but Blackwell has moved quickly to end any speculation about the player's future.

See tonight's Yorkshire Evening Post for details

08 June 2006"

Nyt jos koskaan näistä kruununjalokivistä täytyy pitää kiinni! Toivottavasti ei kuitenkaan ole Batesin taktiikka hinata hinta ylös  :(
 
Back
Top