Huhumylly

Totalleeds kertoo Radrizzanin harkitsevan Qatarilaisten (siellä siis ollut sellainen kuitenkin ) tarjousta ostaa/ rahoittaa Leedsiä jotta voimme kilpailla Cityn kanssa. Taisteltaisiinko silloin hopeasta nimittäin kun pitäisi tavoite asettaa taistelusta Liverpöölin kanssa.

Edit: Lisää Evening postissa

https://www.yorkshireeveningpost.co...ding-qatari-sports-investment-proposal-813533

En oikeen tiedä miten suhtautua näihin rahoitushuhuihin?
Uhka vai mahdollisuus, vai jotain ihan muuta?
 
Joku Leedsin(?) twitterissä kommentoi sanoilla: Get that dirty, filthy and unethical Arab money into my club immediately, and take us to PL
 
Onkos kenenkään korviin tarttunu mitään huhuja tammikuun siirtoikkunan lähestyessä?

Tuossa joku aiemmin jo kirjoittikin että Matej Vydran siirto Burnleystä olisi jo sovittu. 7M hinta. Kyseessä siis hyökkääjä joka oli jo edelliskauden päätteeksi tulossa meille mutta se diili kaatui.

Orta taas ilmoitti että ei välttämättä tapahdu mitään.
 
Tuossa jossain podcastissa otettiin kantaa, miksi tammikuun siirtoikkuna on niin hankala:

- riittävän hyviä pelaajia on aika heikosti markkinoilla
- ne ketkä voisivat olla saatavilla on pääsääntöisesti myynnissä ylihintaan
- usein nämä pelaajat eivät ole syksyn aikana (paljoakaan) pelanneet
 ->Bielsalla ryhmineen menee n. 6-8 viikkoa saada kunto ja fysiikka riittävälle tasolle
 -> pahimmillaan ollaan jo pitkästi maaliskuun puolella, ennenkuin uutta hankintaa voisi peluuttaa
           
 
Hei Siellä,

meidän kannattaisi olla tarkkana ainakin hyökkääjäpelaajien suhteen - nykyiseen - Minä The Main Man P. Bamfordiin - varaan ei ehkä kannattaisi  laskea.

Jos Eddie lähtee, niin sitten (minusta ainakin) on pakko ostaa joku - ei ehkä haittaisi vaikka ostettaisiin, vaikka Eddie ei lähtisikään.

...e
 
Luin että on plan B olemassa Eddien lähdön suhteen. Yhtenä mutta ei ehkä niin loistavana vaihtoehtona mainittiin Liverpoolin juniori Ryan Brewster jonka Kloppi on sanonut päästävänsä lainalle hakemaan kokemusta Tammikuussa.
Meillä sitä ei välttämättä saa kun Bielsa. Katsotaan nyt. Maaleja on alkanut tulemaan ja toivotaan että Eddie pysyy kauden loppuun. Tilannetta varmaan hankaloittaa Arsun manageriruletti.
 
Nketiah vielä joukkueessa mutta ilmeisesti lähdössä.
Brewster ei ilmeisesti ole Poolista irtoamassa, joten Che Adams noussut huhujen kärkeen. 23 vuotias hyökkääjä joka siirtyi kesällä Southamptoniin 15miljoonalla punnalla Birminghamista.
 
Brewsterin ja Adamsin lisäksi huhuissa liikkunut Cenk Tosun (Everton) ja good ol' Billy Sharp. Adams näistä kaiketi paras pelaaja olisi.
 
Brewsterin ja Adamsin lisäksi huhuissa liikkunut Cenk Tosun (Everton) ja good ol' Billy Sharp. Adams näistä kaiketi paras pelaaja olisi.

Sharpista en ole kuullutkaan. Big Sam Allardyce kertoi Tosunin olevan Euroopan paras hyökkääjä omassa hintaluokassaan joskus takavuosina.
Leedsin ex hovitwiittaaja Phil Hay kertoi Adamsin esteenä olevan järjetön palkkapyyntö.

Toivottavasti neuvottelutaidot löytyy ja saisi kun saisikin pidettyä Eddien, kun hän jo mukana kuvioissa. Brewster ei tule kun Kloppi vaatii salettia peliaikaa sille.. tuskin Bielsa nöyrtyy jonkun tusinajoukkueen pomon edessä.
 
Bielsa myönsi, ettei uuden (laina)hyökkääjän palkkaaminen ole ihan helppoa, kun tarjolla on Bamfordin tuuraajan paikka.
Kamara olisi hyvä lisä keskikentälle, mutta kysyntää on Valioliigassakin - ja Leeds hakee ensisijaisesti lainamiehiä.
 
Varmasti etsivät hyökkääjää sillä silmällä, että Bamfordille olisi kilpailija. Sitten vaan pitää tehdä Bamfordin duuni paremmin kuin Bamford ja tadaa...avauksen paikka on lunastettu.
 
Southampton kieltäytyi päästämistä Che Adamsia lainalle vedoten hyökkääjien vähäiseen määrään. Bielsa oli sanonut olevan vaikeaa löytää enää Tammikuussa uutta hyökkääjää, se kun pitäisi tulla heti alkuun jotta ehtisi omaksua Bielsapallon ja totesikin että Roberts on todennäköisesti se Bamfordin varamies kun kuntoutuu.
 
Huhuissa on väitetty että leeds ois tehny tarjouksen hullin Jarrod Bowenista 3 miltsii vuokra ja jos noustaan ni sit hirmusti lisää...
Tuskimpa hull haluaa luopua maalitykistään, kun niillä itelläkin on saumat tyaistella noususta, taitaa olla höpö höpöä koko juttu...
 
Myös Matej Vydra on mainittu 7M hintaan. Mies on itse pyytänyt saada lähteä Burnleystä, mutta siirtyminen voi olla hankalaa Leedsiin sen 18-kk sitten tapahtuneen muuvin seurauksena jolloin oli lähellä tulla, mutta loppupelissä valitsi toisin. Bielsa + fanit ei unohda sitä.

Mutta eniten alkaa potuttaa tuo Roofe saaga. Mies päästettiin pois kun ei suostuttu maksamaan hiukan lisää liksaa ja saatiin se about 7M. Nyt puhutaan uudesta hyökkääjästä jonka hinta asettuu 10-20M ja palkka 50-65t/vk. Oliko järkeä päästää.. varsinkin kun hyvin takoo maaleja myös Anderlechtissa.

Ps! Toi Bowen olisi mielestäni paras vaihtoehto mistään.. mies takoo hurjia määriä maaleja vaikkei varsinainen kärki olekaan. Pystyisi peluuttamaan varmaan Bambam Bamfordin kanssa samaan aikaan.. mut tietty mikäli pelkkää korvaajaa haetaan niin sitten ei ehkä.
 
Back
Top