Huhumylly

smithnjones

Well-known member
Ja heti perään…

🚨 Marc Roca to #lufc is a done deal. The fee will be £11m-£13m. The player is expected to take a starting role in the Leeds United squad. More to follow. 🚨

#MOT #LUFC

youtubesta katsottuna muutama kooste vaikuttaa hieman kömpelöltä..
 

malja

Well-known member
Tämmöistä kertoo skysports:

'Leeds make offer for PSG forward Kalimuendo'​

Leeds United have made an offer in the region of £17.1m for Paris Saint-Germain forward Arnaud Kalimuendo, according to The Independent.
The 20-year-old has spent the last two seasons on loan at Lens and scored 19 goals in 60 Ligue 1 appearances.
The report claims that although PSG are amenable to a deal, negotiations are set to be complicated, as the French champions want a series of clauses attached.
Kalimuendo could potentially be a replacement for Leeds winger Raphinha, who is reportedly set to leave this summer, amid interest from Barcelona, Arsenal and Tottenham.
 

smithnjones

Well-known member
Huhujen mukaan Barcelonan hallitus on hyväksynyt ehdotuksen myydä 49,9% tuotebisneksestään ja 25% televisiorahoistaan, joista seura saisi 600M €. Niillä sitten ostetaan Raphinha, Lewandowski, Silva ja ne Chelsean topparit. Kallista on kiima pyttyihin.
Sikäli hyvä että Raphinha menisi Valjun ulkopuolelle mutta uusimmat korvaajaehdotukset nostaa pienen oksennuksen maun suuhun.. Adama Traore, veikkausuutistenkin mainostama maailman lahjakkain lahjaton pelaaja.
 

smithnjones

Well-known member
Arsenal tehnyt ekan virallisen tarjouksen Raphinhasta. Hintaa ei mainittu muuta kuin reilusti alle Leedsin 50M£ pyynnön. Ei kai nyt perhana noille myydä kuin hirveällä ylihinnalla..?!!
 

malja

Well-known member
Arsenal tehnyt ekan virallisen tarjouksen Raphinhasta. Hintaa ei mainittu muuta kuin reilusti alle Leedsin 50M£ pyynnön. Ei kai nyt perhana noille myydä kuin hirveällä ylihinnalla..?!!

Jostain olin lukenivani että 65 miltsii ois meillä hintapyynti
 

smithnjones

Well-known member
Jostain olin lukenivani että 65 miltsii ois meillä hintapyynti
Juu esim. päivän BBC football kertoo huhuissaan että kaikille ostajille mennyt tieto 65M ja brassi sille. Hinta vaihdellut 50-75M£ ja ranskalaislehti kertoi Cody Gakpon (PSV) olevan korvaaja. Hinta 30M€ ja Raphinha lehden mukaan 55M€.
Eli hiukan elää, mutta kunhan ei mitään Barcan 34M£ kuitenkaan.
 

Manaaja

Active member
Elämme mielenkiintoisia aikoja. Sekä Phillips, että Raphinha lähtökuopissa. Nyt vain jännitetään sitä, millaisilla summilla lopulta menevät ja miten hyvin näillä rahoilla onnistutaan tekemään tarvittavat "paikkaukset".

Phillipsistä oltaisiin kyllä saatu hieman parempi huutokauppa saada aikaiseksi, sillä kovasti nyt näyttää siltä, että alle viidelläkympillä menee, ja City ainoa huutaja. PSG:nkin tiedettiin olleen kiinnostunut ja kotoliigassa muitakin uusrikkaita riittäisi. Ja Scumin tarpeisiinhan KP sopisi kuin nenä päähän. Emmehän me nyt tietenkään sinne olisi myyneet, mutta eipä sitä tarvitsisi muille huutajille paljastaa 🤫 Kilpaan mukaan vain, hinaamaan hintaa ylöspäin. Niin, ja tuo edellä mainittu Gyapi on siis tiemmä kai ihan erilliskauppa, eli ei liity KP:iin mitenkään. Tulee meille siitä huolimatta, vaikka joku vielä kaappaisikin KP:n Cityn nenän edestä.

Raphinhasta taas sitten toivottavasti saadaan ihan kunnon tili. Paras skenaario olisi tietysti Barcelona, toki mikä tahansa muukin ei-valioliigaseura käy. Espanjan lehdistö (Mundo Deportivo), uutisoi, että viimeisin vaatimus Raphinhasta Barcalle olisi £47,3M etumaksua ja £12,9M jälkikäteen. Kotoliigassakin toki ottajia riittäisi, viimeisimpänä taisi Arsenal kokeilla johtoportaan nauruhermoja £30M+£10M-tarjouksella. Chelsea mukana pelissä, Liverpool myös. Erilaisia pelaajavaihtareitakin väläytellään, mm. Chelsea olisi valmis luopumaan Hakim Ziyechistä. Ihan hyvä kaveri, taitava ja työteliäs, mutta ikää "jo" 29, ei enää jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi italialaisseurat ovat tiettävästi tarjonneet 6-7 miljoonaa pelkästään saadakseen hänet lainalle osto-option kanssa. Luultavasti siis tuleva osoite jossakin puolella saapasmaata.

Jälleenmyyntiarvosta puheenollen, nyt on sitten tapetilla pari ERITTÄIN mehukasta nimeä, jotka ainakin tehojensa puolesta lupaavat rutosti enemmän kuin Rapha kuunaan Rennesissä. Yllä jo toinen mainittiinkin, eli PSV:n Cody Gakpo, 23. Tämä olisi kyllä hieno nähdä meillä. Viime kausi 46 ottelua, 21 maalia ja 15 syöttöä, hoitanut myös kapteeninvirkaa. Hintaa olisi se kolmisenkymppiä, ja vähintään tuplat saataisiin pyytää sitten aikanaan kun myydään eteenpäin.

Toinen on sitten 21-vuotias Charles de Ketelaere Club Bruggesta. Viime kausi 49 matsia, 18 maalia, 10 syöttöä. Tästä saanee pulittaa jo ylikin kolmekymppiä, eli olisi luultavasti meille uusi ennätyssumma. Myös Milan kisassa mukana CL-korttinsa kanssa, joten kova vastus saadaan antaa, jotta tämä meille päätyisi. Kaveria tituleerataan vaatimattomasti seuraavaksi Kevin de Bruyneksi, joten se kertonee olennaisen, millaisesta kyvystä puhutaan.

Nämä kun molemmat onnistuttaisiin meille houkuttelemaan, niin ainakaan allekirjoittaneelle ei tulisi Raphaa ja KP:iä ikävä. Toki kumpikaan näistä ei olisi hyökkäyskolmanneksen pelaajina suoraan Phillipsin korvaaja, joten sinnekin toki tarvittaisiin joku uusi "pallorosvo". Uutuushankinta Roca kun on enemmän peliä tekevä pohjapelaaja, vaikka toki myös puolustaakin osaa. Mutta paras anti hänestäkin luultavasti saadaan irti, kun vieressä riehuu joku rakkikoira.

Tähän rooliin on edelleen tarjolla niitä vanhoja nimiä: Leipzigin Tyler Adams etunenässä. Muita ovat saman konsernin Mohamed Camara Salzburgista, sekä Sassuolon Hamed Junior Traore, vaikka hän ehkä lieneekin enemmän hyökkäysorientoituneempi keskikenttäpelaaja.

Jostain kumman syystä huhuissa on viime aikoina kovasti pyörinyt Raphinhan korvaajaksi myös Porton Otavio, joka ainakin tehoiltaan on paljon vaatimattomampi kuin Gakpo tai de Ketelaere, ja hintakin lienee lähempänä neljää- kuin kolmeakymppiä. Ikääkin "jo" 27, eli sitä kuuluisaa kehityspotentiaalia ei ehkei enää hirveästi jäljellä. Lisäksi taitaa omien sanojensakin mukaan olla nihkeä liittymään mihinkään CL:n ulkopuoliseen seuraan.

Kuunnellaan.
 

smithnjones

Well-known member
Ei tule varmaan yllätyksenä kenellekään että Leipzig ei päästä Tyler Adamsia Leedsiin J-K Augustin keissin myötä. Verkot muualle vaan!
 
Top