Huhumylly

Ja heti perään…

🚨 Marc Roca to #lufc is a done deal. The fee will be £11m-£13m. The player is expected to take a starting role in the Leeds United squad. More to follow. 🚨

#MOT #LUFC

youtubesta katsottuna muutama kooste vaikuttaa hieman kömpelöltä..
 
Tämmöistä kertoo skysports:

'Leeds make offer for PSG forward Kalimuendo'​

Leeds United have made an offer in the region of £17.1m for Paris Saint-Germain forward Arnaud Kalimuendo, according to The Independent.
The 20-year-old has spent the last two seasons on loan at Lens and scored 19 goals in 60 Ligue 1 appearances.
The report claims that although PSG are amenable to a deal, negotiations are set to be complicated, as the French champions want a series of clauses attached.
Kalimuendo could potentially be a replacement for Leeds winger Raphinha, who is reportedly set to leave this summer, amid interest from Barcelona, Arsenal and Tottenham.
 
Huhujen mukaan Barcelonan hallitus on hyväksynyt ehdotuksen myydä 49,9% tuotebisneksestään ja 25% televisiorahoistaan, joista seura saisi 600M €. Niillä sitten ostetaan Raphinha, Lewandowski, Silva ja ne Chelsean topparit. Kallista on kiima pyttyihin.
Sikäli hyvä että Raphinha menisi Valjun ulkopuolelle mutta uusimmat korvaajaehdotukset nostaa pienen oksennuksen maun suuhun.. Adama Traore, veikkausuutistenkin mainostama maailman lahjakkain lahjaton pelaaja.
 
Minamino-huhut voidaan sitten unohtaa tämän uutisen (huhun) myötä:
"Leeds will miss out on Takumi Minamino after Liverpool agreed to sell the attacker to Monaco in a deal worth around £15million."
 
Arsenal tehnyt ekan virallisen tarjouksen Raphinhasta. Hintaa ei mainittu muuta kuin reilusti alle Leedsin 50M£ pyynnön. Ei kai nyt perhana noille myydä kuin hirveällä ylihinnalla..?!!
 
Arsenal tehnyt ekan virallisen tarjouksen Raphinhasta. Hintaa ei mainittu muuta kuin reilusti alle Leedsin 50M£ pyynnön. Ei kai nyt perhana noille myydä kuin hirveällä ylihinnalla..?!!

Jostain olin lukenivani että 65 miltsii ois meillä hintapyynti
 
Jostain olin lukenivani että 65 miltsii ois meillä hintapyynti
Juu esim. päivän BBC football kertoo huhuissaan että kaikille ostajille mennyt tieto 65M ja brassi sille. Hinta vaihdellut 50-75M£ ja ranskalaislehti kertoi Cody Gakpon (PSV) olevan korvaaja. Hinta 30M€ ja Raphinha lehden mukaan 55M€.
Eli hiukan elää, mutta kunhan ei mitään Barcan 34M£ kuitenkaan.
 

Sellainen juhannus. ☹️
 

Sellainen juhannus. ☹️
Hiukan ois saanut olla suurempi summa mutta hyvä tämäkin. Toiseen suuntaan ois tulossa 18-v kk pelaaja Darko Gyapi 5M hintaan
 
Elämme mielenkiintoisia aikoja. Sekä Phillips, että Raphinha lähtökuopissa. Nyt vain jännitetään sitä, millaisilla summilla lopulta menevät ja miten hyvin näillä rahoilla onnistutaan tekemään tarvittavat "paikkaukset".

Phillipsistä oltaisiin kyllä saatu hieman parempi huutokauppa saada aikaiseksi, sillä kovasti nyt näyttää siltä, että alle viidelläkympillä menee, ja City ainoa huutaja. PSG:nkin tiedettiin olleen kiinnostunut ja kotoliigassa muitakin uusrikkaita riittäisi. Ja Scumin tarpeisiinhan KP sopisi kuin nenä päähän. Emmehän me nyt tietenkään sinne olisi myyneet, mutta eipä sitä tarvitsisi muille huutajille paljastaa 🤫 Kilpaan mukaan vain, hinaamaan hintaa ylöspäin. Niin, ja tuo edellä mainittu Gyapi on siis tiemmä kai ihan erilliskauppa, eli ei liity KP:iin mitenkään. Tulee meille siitä huolimatta, vaikka joku vielä kaappaisikin KP:n Cityn nenän edestä.

Raphinhasta taas sitten toivottavasti saadaan ihan kunnon tili. Paras skenaario olisi tietysti Barcelona, toki mikä tahansa muukin ei-valioliigaseura käy. Espanjan lehdistö (Mundo Deportivo), uutisoi, että viimeisin vaatimus Raphinhasta Barcalle olisi £47,3M etumaksua ja £12,9M jälkikäteen. Kotoliigassakin toki ottajia riittäisi, viimeisimpänä taisi Arsenal kokeilla johtoportaan nauruhermoja £30M+£10M-tarjouksella. Chelsea mukana pelissä, Liverpool myös. Erilaisia pelaajavaihtareitakin väläytellään, mm. Chelsea olisi valmis luopumaan Hakim Ziyechistä. Ihan hyvä kaveri, taitava ja työteliäs, mutta ikää "jo" 29, ei enää jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi italialaisseurat ovat tiettävästi tarjonneet 6-7 miljoonaa pelkästään saadakseen hänet lainalle osto-option kanssa. Luultavasti siis tuleva osoite jossakin puolella saapasmaata.

Jälleenmyyntiarvosta puheenollen, nyt on sitten tapetilla pari ERITTÄIN mehukasta nimeä, jotka ainakin tehojensa puolesta lupaavat rutosti enemmän kuin Rapha kuunaan Rennesissä. Yllä jo toinen mainittiinkin, eli PSV:n Cody Gakpo, 23. Tämä olisi kyllä hieno nähdä meillä. Viime kausi 46 ottelua, 21 maalia ja 15 syöttöä, hoitanut myös kapteeninvirkaa. Hintaa olisi se kolmisenkymppiä, ja vähintään tuplat saataisiin pyytää sitten aikanaan kun myydään eteenpäin.

Toinen on sitten 21-vuotias Charles de Ketelaere Club Bruggesta. Viime kausi 49 matsia, 18 maalia, 10 syöttöä. Tästä saanee pulittaa jo ylikin kolmekymppiä, eli olisi luultavasti meille uusi ennätyssumma. Myös Milan kisassa mukana CL-korttinsa kanssa, joten kova vastus saadaan antaa, jotta tämä meille päätyisi. Kaveria tituleerataan vaatimattomasti seuraavaksi Kevin de Bruyneksi, joten se kertonee olennaisen, millaisesta kyvystä puhutaan.

Nämä kun molemmat onnistuttaisiin meille houkuttelemaan, niin ainakaan allekirjoittaneelle ei tulisi Raphaa ja KP:iä ikävä. Toki kumpikaan näistä ei olisi hyökkäyskolmanneksen pelaajina suoraan Phillipsin korvaaja, joten sinnekin toki tarvittaisiin joku uusi "pallorosvo". Uutuushankinta Roca kun on enemmän peliä tekevä pohjapelaaja, vaikka toki myös puolustaakin osaa. Mutta paras anti hänestäkin luultavasti saadaan irti, kun vieressä riehuu joku rakkikoira.

Tähän rooliin on edelleen tarjolla niitä vanhoja nimiä: Leipzigin Tyler Adams etunenässä. Muita ovat saman konsernin Mohamed Camara Salzburgista, sekä Sassuolon Hamed Junior Traore, vaikka hän ehkä lieneekin enemmän hyökkäysorientoituneempi keskikenttäpelaaja.

Jostain kumman syystä huhuissa on viime aikoina kovasti pyörinyt Raphinhan korvaajaksi myös Porton Otavio, joka ainakin tehoiltaan on paljon vaatimattomampi kuin Gakpo tai de Ketelaere, ja hintakin lienee lähempänä neljää- kuin kolmeakymppiä. Ikääkin "jo" 27, eli sitä kuuluisaa kehityspotentiaalia ei ehkei enää hirveästi jäljellä. Lisäksi taitaa omien sanojensakin mukaan olla nihkeä liittymään mihinkään CL:n ulkopuoliseen seuraan.

Kuunnellaan.
 
Ei tule varmaan yllätyksenä kenellekään että Leipzig ei päästä Tyler Adamsia Leedsiin J-K Augustin keissin myötä. Verkot muualle vaan!
 
Ei tule varmaan yllätyksenä kenellekään että Leipzig ei päästä Tyler Adamsia Leedsiin J-K Augustin keissin myötä. Verkot muualle vaan!
Vähän itsekin olen tuota samaa järkeillyt, että varmasti ei Leipzig mielellään tee kauppaa Leedsin kanssa ennen kuin tapaus JKA on selvitetty, tai sitten ainakin niin, että hinnassa on sellaiset ~18M ylimääräistä. Kovasti silti vaan yhä huhuilijat medioissa "tietävät", että juuri Adams on SE nimi Phillipsin korvaajaksi. On toki varmasti lähdössä tänä kesänä, kun peliaikaa ei ole herunut niin paljon kuin toivoisi, ja samalle pelipaikalle jo Leipzig hankkinut lisävahvistuksia, mutta tuleeko meille - en usko, en niin millään.

Itse luulen, että varteenotettavampi vaihtoehto on M. Camara sieltä meille suotuisammasta RB:stä, Salzburgista. Järkeillyt olen kyllä vähän sitäkin, että jos siihen Rocan viereen nyt on hakusessa sellainen ei-niin-tekninen puolustusspesialisti, niin kyllähän meillä sellaisia olisi omastakin takaa. Toppareista kun on ylitarjontaa, ja väkisinkin joku joutuu kuluttamaan penkkiä - ellei sitten peluuteta keskikentän pohjalla. Joo - tiedän, että siinä ovat jo Koch ja Struijk kokeilleet vähemmän ja vielä vähemmän menestyksekkäästi, mutta heidän kohdallaan se suurin ongelma taisi olla lähinnä pelintekemisessä ja pallon pelaamisessa eteenpäin. Mutta nyt kun siinä on Roca, jonka pitäisi kyseisessä hommassa olla melkoinen epeli, niin ehkä se olisi sitten pois Kochin/Struijkin harteilta. Enää ei tarvitse epätoivoisilla läpisyötöillä hakea hyökkääjiä, vaan riittää, kun löytää Rocan siitä vierestä. Ja keskittyä tukemaan häntä. Ja sitten puolustaessa olla "kolmas toppari". Hmm.

Niin, ja jos ei muuten ole vielä täällä aiemmin mainittu, J-K Augustin siirtyy Nantesista Sveitsin liigan Baseliin. Ilmaiseksi, kuinkas muuten.

Sitten vielä: Aina luotettava Daily Mail kertoo, että Leeds olisi tehnyt ensimmäisen tarjouksen de Ketelaeresta, arvoltaan £26M. Bruggen mielestä kuitenkin £34M kuulostaisi vielä mukavammalta.

Cody Gakposta taas ei ole kuulunut mitään konkreettista, mutta journalistit mm. Romanon johdolla uskovat, että Raphinhan suorana korvaajana, Gakposta ei tehdä vielä aktiivisia tarjouksia ennen kuin Raphan tulevaisuus on ensin selvillä. De Ketelaere taas, vaikkakin pärjää missä tahansa hyökkäyspään pelipaikalla, on omimmillaan valeysinä, joten hänen tieltään ei "tarvitse" odottaa ketään myytävän alta pois.

Kuunnellaan lisää.
 
Tuota toppariosastoa ollaan supistamassa jo kun Cresswell menossa vuoden lainalle Millwalliin. Hyvä tietty saada pelituntumaa, mutta oisko jo voinut saada sitä meiltä. Ilmeisesti ei jos/kun lainalle päästetään.

Vaikka vahvistuksia jo tullut ja tullee lisää, niin yllättäen muutama vanha peluri on jo sijoittanut meidät putoamistaistoon. Raphinhan ja KP:n menetykset kuulemma liian suuria joita ei voi korvata.
 
Leeds til I die kertoo juuri että ollaan hyväksytty Chelsean tarjous Raphinhasta 60/65M£ bonuksineen. Nyt riippuu Raphin ja Decon hyväksymisestä diili. Pojat ryyppäämässä Ibizalla niin voi mennä hetki jäsentelyssä.
Mutta jotenkin hyvä ettei mennyt Arsuun kun en pidä sitä minään ihme ryhmänä. Tuo summa ulkomailta ois toki ollut parempi. Toivottavasti edes pykälä ettei pelaa meitä vastaan…
 
Tuota toppariosastoa ollaan supistamassa jo kun Cresswell menossa vuoden lainalle Millwalliin. Hyvä tietty saada pelituntumaa, mutta oisko jo voinut saada sitä meiltä. Ilmeisesti ei jos/kun lainalle päästetään.
Joo, kyllä varmasti olisi saanut peliminuutteja sieltä täältä, ja itsekin mieluusti omassa ringissä tälläkin kaudella pitäisin, mutta Millwallissa ainakin sitä kokemusta karttuu ihan kunnolla ja säännöllisesti. Jutut kertovat, että Leedsissä ollaan tyytyväisiä erityisesti tulevan lainasopimuksen "taloudelliseen aspektiin", mikä tarkoittanee, että Millwall maksaa ilmeisesti jonkinlaisen korvauksen Cresswellin palveluksista. Sillä tuskin Cresswellin palkkakulut nyt niin suuret ovat, että niistä pääseminen on mikään erityiskiitoksen aihe. Millwall sopii muutenkin erityisen hyvin Cresswellin oppikouluksi, sillä The Denin "vihamielisen" kotiyleisön edessä hän saa tuntea olevansa kuin kotonaan ER:lla. Joten ehkä tämä voisikin olla loppujen lopuksi ihan hyvä diili. Olisiko tässä meidän oma Ben White? Loistokausi chämppärissä lainalla, seuraavalla kaudella jo meidän ykköstoppari, minkä jälkeen myydään kuudellakympillä jollekin big sixistä. Niin, toivottavasti tuo "taloudellinen aspekti" ei nyt tarkoita ainakaan sitä, että Millwallilla on joku osto-optio pikkurahalla... :cautious:

Muillekin U23:sille ollaan sorvaamassa ensi kaudeksi lainasopimuksia, McKinstry, Jenkins muun muassa. Samaten Shackletonia vaikuttaisi Reading olevan kaikkein kiinnostunein vuokraamaan, sekä, tästä varmasti tykkäätte: Tyler Roberts on menossa lainalle osto-option kanssa, luultavammin joko Hulliin tai QPR:iin.

Phillips on viittä vaille Citizen, mutta Raphinhaa ei ilmeisesti Chelsea kiinnosta, eikä sen koommin Arsenalkaan. Arsullahan on sitäpaitsi jo Bukayo Saka, joten siellä peliaikaa joutuisi mitä luultavimmin jakamaan. Ja jos eivät nämä kiinnosta, niin tuskin silloin kiinnostaa myöskään Tottenham tai Newcastle, tai ylipäätään mikään mukaan valjuseura. Salahkin jatkaa Poolissa, joten sieltäkään ei taida viime hetken huutoja olla tulossa. Jäljelle jää siis ainoastaan Barcelona, missä ollaankin tiedostettu tilanne hyvin, ja siirtokorvauksen kanssa venkoillaan viimeiseen asti. Ja varsin turvallisin mielin, kun Raphalle ei kerran mikään muu kelpaa. Viimeisimmät raportit kertovat, että Barca olisi "katsonut" Chelsean £60M, mutta sillä poikkeuksella, että he maksaisivat osissa useamman vuoden jaksoissa. Leedsille tämä ei luonnollisesti kelpaa, vaan osamaksulla maksaessa myös kokonaissumman täytyy olla suurempi.

Tuloliikenteestä ei juuri sen suurempaa raportoitavaa. De Ketelaeren seuraavaksi osoitteeksi povataan edelleen todennäköisimmin Milania, mutta italialaismediasta vinkataan, että Milanossa ollaan jäädytty totaalisesti tämän siirtoikkunan aikana. Pari "varmaa" kauppaa on jo mennyt sivu suun, joten jos Leedsillä todella on halua de Ketelaere kaapata, niin nyt olisi se oikea hetki. Leicesterkin jo heiluttelee tuntosarviaan. Eikä sitten kutitella millään varovaisilla kyselyillä, ja odotella, että nimekkäämmät kilpailijat heräilevät mukaan, vaan maksetaan surutta se, mitä Brugge pyytää ja sopimuspaperia kiireen vilkkaa nenän eteen. Tämä on meille Gakpon ohella se siirtoikkunan suurin nimi ja siihen pitää iskeä. Muuten kadutaan.

Mohamed Camara ei ole mukana Salzburgin kesäleirillä, joten hänen lähtöään vahvasti valmistellaan. Brighton myös hyvin kiinnostunut hänestä. Hinta tullee olemaan välillä £17M-25M.

Cityn Gyapi on enää vahvistusta vaille ja lisäksi olemme kiinnostuneita saman juniorimyllyn tuotoksesta James McAteesta. Pep vaan ei haluaisi uutta "Fodeniansa" myydä, vaan mieluummin lähettäisi lainalle Huddersfieldiin.

Ja sitten vielä. Huhut Tyler Adamsin ympärillä eivät vaan hälvene, vaan nyt häntä olla tuomassa meille lainalle PAKOLLISEN osto-option kanssa kauden päätteeksi. Nämä kun ovat meillä aina Leipzigin kanssa menneet putkeen. No, eipä siinä. Mikäli tämä kuvio pitää paikkansa, niin se olisi ainakin meikäläiselle ensimmäinen kerta, kun hyvästä huumorintajusta ja saksalaisista voidaan puhua samassa virkkeessä.
 
Uusimpien huhujen mukaan Raphinha ei aio mennä brittiseuraan vaan on ”uhannut” jäädä 6-12kk vielä Leedsiin jolloin varmasti siirto sitten Barcaan toteutuu.
Ei voi muuta kun kiukulla seurata barcan toimia. Ensiksi agentin välityksellä saivat miehen pään pyörälle mikä meinasi olla kohtalokasta meille. Sitten jääräpäisesti kieltäytyvät maksamasta pyydettyä hintaa ja hidastavat neuvotteluja tahallaan jotta muut alkaisivat katsoa muualle ja saisivat miehen heidän hintaan.
Tämä kaikki vielä kun seura on käytännön konkurssissa jossa ostaakseen pelaajan täytyy kolminkertainen summa säästää muissa kuluissa eli myydä tai säästää palkoissa.
Mutta mitä tekee seuran presidentti? Eilen lehdistötilaisuudessa kertoi ettei DeJong siirry MunAan, ja Dembelekin olisi jäämässä. Sen lisäksi Christensen ja Kessien kanssa sopimus tulisi valmiiksi ja vielä hommattaisiin Raphinhan lisäksi, Lewandowski ja Silva..? Huh huh.. osa ei varmaan toteudu mutta on kyllä matkalla uuteen pahempaan katastrofiin tuo joukko.
Kaksinaamaisesti mies kertoi että hän ei halua jutella toisen joukkueen (Bayern) pelaajasta, mutta kiittää hänen haluaan tulla barcaan. Ei kyllä haittaa puuttua näköjään meidän juttuihin. Per*****ä koko äijä ja barca.
 

Hinta ilmeisesti pudonnut 15-20M hujakoille. Pelaajasta en itse tiedä mitään, mutta enemmän BuLia seuraavat todenneet: hyvä puolustussuuntaan, heikohko pallollisena. Destroyer sanaa käytetty myös, kuvastaen pelityyliä.

Kunnossa ollessa kuitenkin ollut avauksen kamaa BuLissa, joten kai hän jalkapalloa osaa pelata
 
Last edited:
Ilmeisesti siis Phillipsin korvaajaksi?
Jep. Vielä pysyy myös Mo Camara mukana huhuissa, ehkä Adamsin pudonnut hinta mahdollistaa molempien hankinnat.

Tai sit loan-to-buy, josta onkin hyviä kokemuksia RB:n kanssa...
 
Last edited:
Back
Top