Huhumylly

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta:
"

Phil Hay reacts as Leeds United table major bid to sign Red Bull Salzburg ace Aaronson​

Phil Hay is excited by speculation linking Leeds United with a move for Red Bull Salzburg midfielder Brenden Aaronson.

The Athletic journalist Sam Stejskal reported on Tuesday night [18 January] that Leeds have seen a £15million bid for Aaronson, 21, rejected by Salzburg."


On ilmeisesti pelannu enemmän hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa, vai olisiko totetuessaan kuiteskin tarkoitus olla Phillipsin korvaaja??
 
Tämä Brenden Aaronson tässä nyt on ilmeiseti tähtäimessä. Tiettävästi toinen tarjous tehty, n. 20-22 M£.

Hyökkäävä keskikenttä olisi kyllä varmasti juuri se paikka mihin vahvistusta tarvittaisiin.
 
Tuskin Aaronson tulee muuten kuin maksamalla reilusti ylihintaa. Mestarien liigassa mukana vielä. Minami Takuminoa yritetty hommata Livarpoolista mutta estivät siirron. Myös Ola Aina Torinosta ei lähde minnekään kun siellä loukkaantuminen antaa miehelle uuden mahdollisuuden. Huonolta näyttää kaikin puolin.
 
Taas huhuja pyörii meitin Phillipsin ympärillä, tällä kertaa huhillaan Aston Villasta ja 60 miljoonasta...
Mitenkähän täs käypi???
 
Taas huhuja pyörii meitin Phillipsin ympärillä, tällä kertaa huhillaan Aston Villasta ja 60 miljoonasta...
Mitenkähän täs käypi???
Huhuja ei varmaan voi millään estää. Enkä jotenkin näe, että Phillips itsekään AV:sta innostuu. Sit on eri asia kun top-6 seurat/muut Euroopan oikeasti isot seurat kyselee.

Nythän KP:lla on hyvä iso rooli. Se on riski tässä kohtaa muualle kun MM-kisa paikkoja tuota pikaa jaellaan. Majupaikka ei pysy, jos tipahtaa penkille uudessa joukkueessa. Hyvät MM-kisat ja vuoden päästä saa melkein itse valita joukkueensa.
 
Tähän samaan soppaan voitaneen vetää myös Raphinha, jolla sitten puolestaan on perässä jopa niitä koko Euroopan Top-6-seuroja. Viimeisin kyselijä lienee Barcelona, mutta myös Bayern (München) ja Liverpool ovat osoittaneet kiinnostustaan.

Tänään osui silmiini juttu, että Raphinha olisi kieltäynyt tekemästä jatkosopimusta, mikäli nykyisessä sopimuksessa (joka siis päättyy kesällä 2024) olevaa ulosostosummaa (£70M) ei pienennetä.

Mielestäni nyt kannattaisi seuran pelata uhkapeliä. Antaa Raphan sopimuksen kulua loppuun, eikä tarjota uutta (ainakaan noilla Raphinhan ehdoilla). Nyt kun näyttää vahvasti siltä, ettemme häntä pysty pitämään, niin antaa sen sitten olla tuo seitsemänkymppiä jolla hän lähtee. Sillä vaikka nyt tekisimme uuden satakymmenvuotisen sopimuksen, jossa tuo ulosostopykälä olisi esimerkiksi 50M niin sehän tarjottaisiin saman tien. Ja siinä jäisi 20M harakoille ...toivottavasti ei kuitenkaan niille Harakoille :cautious:

Riskihän tuossa on tietenkin siinä, että kukaan ei tuota seitsemääkymppiä koskaan tarjoa ja pahimmillaan sitten parin vuoden päästä Rapha lähtee ilmaiseksi. Ja parhaassakin tapauksessa jollain karkkirahoilla juuri ennen sopimuksen loppua. Mutta mielestäni aika pieni riski. Kyllä varmasti jo ensi kesänä joku tuohon täkyyn tarttuu. Ja jos ei, niin viimeistään vuodenvaihteessa sitten, kun Rapha on loistanut Brasilian paidassa Quatarin "talvikisoissa" ;)
 
Niin... tänään sitten jo tulee vastaan juttuja, joiden mukaan Raphinha olisi hyväksynyt Barcelonan 5-vuotisen sopimuspaperin ja nyt sitten vain väännetään kättä siirtosummasta. Barcelonan ensimmäinen "kepillä jäätä"-tarjous olisi ollut 35M €uroa (n. £30M). Leedsin tarjoama jatkopaperi olisi kertomusten mukaan lähes tuplannut Raphinhan palkan, mutta ilmeisesti siis myös sisältänyt arvokkaan ulosostopykälän.

Ihmettelen vain, että missä vaiheessa tuollaisesta on tullut käytäntö, että ensin hyväksytetään pelaajalla sopimus, ja vasta sitten kysytään seuralta, mitä maksaa? 🤨
 
Niin... tänään sitten jo tulee vastaan juttuja, joiden mukaan Raphinha olisi hyväksynyt Barcelonan 5-vuotisen sopimuspaperin ja nyt sitten vain väännetään kättä siirtosummasta. Barcelonan ensimmäinen "kepillä jäätä"-tarjous olisi ollut 35M €uroa (n. £30M). Leedsin tarjoama jatkopaperi olisi kertomusten mukaan lähes tuplannut Raphinhan palkan, mutta ilmeisesti siis myös sisältänyt arvokkaan ulosostopykälän.

Ihmettelen vain, että missä vaiheessa tuollaisesta on tullut käytäntö, että ensin hyväksytetään pelaajalla sopimus, ja vasta sitten kysytään seuralta, mitä maksaa? 🤨

30 miltsii on huumori tarjous, toivottavasti ei todellakaan hyväksytä tuollaista, vaan pyhitään sillä paikkaa mihin aurinko ei paista...
 
Itse ihmettelin myös vaatimuksia.. tuplapalkka ja päästävä pois halvemmalla.. ei perhana. Kyllä se on niin ettei pelaajat eikä agentit sanele tällaisia ehtoja. Itse ovat olleet hyväksymässä sen 70M aiemmin.
Se on ollut koko ajan selvää ettei pysy enää kesällä meillä ja kun tarpeeksi monta kiinnostujaa niin huutakoot kilpaa hintaa ylös. Jos Barca oikeasti haluaa niin koittakoon vastata brittien tarjouksiin, vaikka mielummin tosiaan näkisi miehen Saksassa tai Espanjassa.
Tässä on kuitenkin yksi juttu mikä mutkistaa.. nimittäin jos putoamme. Silloin lähtee halvalla eli lähes samalla minkä maksoimme. 20M ulososto pykälä. Jos sieltä Barca tai joku pystyisi sen 50M+ tarjota, niin saisi puolestani lähteä. Kyse on kuitenkin uhkapelistä kun muistetaan että meillä yhä 20-30% mahis pudota. Missä kohtaa hyväksyä esim. vaikka tuo 30M tarjous? Jos pitkitetään ja näyttää huonolta niin saattaa pudota helposti.

Sama koskee myös Phillipsiä. Hinta putonee varmasti jos ei olla valiossa ensi kaudella. Silloin menee luultavasti MM kisapaikka myös joten vaihtoehto Phillipsille on vaan pelata pääsarjassa.
 
Jaa hans.. YEP:llä jotain omaa tietoa ostopykälistä.. 🤔. Muualla usein mainittu se 70M/20M.. ja miksi sitten vaatisi alempaa hintaa ulosoSoton jos sellaista ei olisi?

 
Pätkä Ortan haastattelua, ei ollut Harrisonkaan aikoinaan ykkösvaihtoehto laitapelaajan hankinnassa:

“With Jack Harrison, for example. Luckily it’s gone pretty well. We had Harvey Barnes locked down, he decided to go to West Bromwich on loan at the very last moment,” Orta told Marca.
We had Jozefzoon, but he took the wrong train and He went to Derby. And Jack was the third option. We believed in the method, in decision-making, it must be admitted, David Villa convinced me.”

Samassa haastattelussa kertoi, että "transfer guru" F. Romano voi suksia kuuseen uutistensa kanssa. Raphinhan sopimuksessa ei ole ulosostopykälää, mikäli Leeds pysyy valiossa
 
Daily Mirror väittää että Philips olis halukas uuteen sopimukseen, toivottavasti tämä tosiaan pitäisi paikkaansa...
 
Viimeisimpiä, mitä tässä itse olen lukenut, on että Leeds olisi "jäädyttänyt" sopimusneuvottelut Raphinhan kanssa kauden loppuun asti. Että sitten taas kun tiedetään, missä mennään ja missä liigassa pelataan, jatketaan sen mukaan.

Taidanpa itsekin menetellä samoin näissä seurannoissani, tässä kun on jo tullut lyhyen ajan sisällä niin paljon ristiriitaista (mis)informaatiota Raphinhaan liittyen - onko sopimuksessa lisäpykäliä vai ei ja jos on, kuinka paljon; tai onko Barca tarjonnut vai ei ja jos on, kuinka paljon, ym. ym., ettei tässä enää pysy perässä.

Sellainenkin otsikko vilahti jossain, että Leeds olisi tammikuussa torjunut suoralta kädeltä Chelsean £40M tarjouksen Raphasta. Jos pitää paikkansa, niin tuskin siis ainakaan paljoa tuota halvemmalla lähtee. Jos lähtee. Mahdollisia pykäliä huomioimatta.
 
Lähtee varmasti. PSG myös kiinnostunut. Toivottavasti brittien ulkopuolelle ja väh. £60M jolla saisi muutaman huipun eri paikoille. Katastrofi olisi jos pudotaan niin silloin lähtee halvalla.
 
Enhän minä pysty pysymään vaiti. Nyt tuli niin kiintoisa huhu 😅

Raphinha kiinnostaa Barcelonassa, se tiedetään. Tiedossa on myös se, että Barcalla ei ainakaan pitäisi olla hirveästi ylimääräisiä pelimerkkejä käytettävissä siirtomarkkinoilla ja Raphaa ei luultavasti, tai ainakaan toivottavasti, millään pennosilla liikutella. No, tähän ollaan tarjoamassa kekseliästä ratkaisua: vaihtarit. Barca kun haluaa myös leikata palkkakulunkejaan ja olisi tiemmä kernaasti tarjoamassa riveistään tukun vähemmälle vastuulle jääneitä pelureitaan. Huhun mukaan Leeds voisi vaihdossa Raphinhasta valita KOLME seuraavista nimistä:

puolustaja Clement Lenglet
puolustaja Oscar Mingueza
laitapuolustaja Sergino Dest
laitahyökkääjä Francisco Trincao
hyökkääjä Martin Braithwaite

Tällainen kuvio on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty - lisäksihän täytyisi vielä tietysti sorvata pelaajien henkilökohtaiset sopimukset ym... Ja tietenkin se perimmäinen kysymys, että saataisiinko edes silti tällaisessa kolmen kimppakaupassa Raphinhan rahalliselle arvolle likikään vastinetta, mutta onhan tämä nyt ainakin ajatusleikkinä ihan mielenkiintoinen. Varsinkin, jos Barca maksaisi lisäksi vielä pienen välirahan 😁

Oma valintani olisi kolmikko Mingueza, Dest ja Trincao. Nuoria, joissa eniten kehityspotentiaalia ja jotka jo nykyiselläänkin ovat varsin vaikuttavia pelimiehiä, vaikkeivät ihan Barca-tasoa kuitenkaan. Arvaan, että monelle tulee nyt Barca-ylijäämistä puhuttaessa mieleen muuan Junior Firpo, mutta eihän hän nyt ihan NIIN huono ole? Terveenä vaan saisi olla enemmän. Mutta tosiaan, Dest olisi loistava hyökkäävä sähikäinen heittää kehiin, kun Aylingilla alkaa jalka painaa. Trincaosta näimme väläyksiä Wolves-matsissa ja Mingueza (tai miksei myös Lenglet) pitäisi Aylingin lopullisesti poissa myös topparintontilta 😝 Braithwaite puolestaan taitaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt, eivätkä nekään olleet kovin hyviä.
 
Last edited:
Aiemmin mainittiin että 1 neljästä vaihtoehdosta joista muutaman on huhuiltu jo kieltäytyvän. Toki silloin olisi mennyt osamaksuna. Tällaista kolmen vaihtoehtoa samalla kertaa en ole nähnyt.
Muualla tullut vastaan että Kochista voitaisiin luopua n. 11 millillä.. ehkä siksi näitä toppareita huhutaan. Ja huhutaan myös että Valencia ei osta Costaa vaan hän palautuu Leedsiin kesällä.
 
Jos lauantaina voitetaan ni voi olla jo mukavampi alkaa miettimään tulevaa..

Mutta, huhuissa muutaman maalin meille jo tehnyt Eddie Nketiah ja siis kesällä ilmaiseks Arsenalista..
Kuka ottaisi?
 
Noi Barcan tarjoamat ei minua kyllä sytytä.
Jos ei ole rahaa maksaa niin eiköhän löydy joku seura joka pelaajasta maksaa. Toki Raphan paikka olisi kyllä jossain Barcan kaltaisessa seurassa
 
Back
Top