Kausi 2016-2017

smithnjones

Well-known member
Uusi kausi on taas ovella. Päävalmentajaksi tuli siis Garry Monk ja apuriksi Pep Closet.
Nyt first team coachiksi on nimetty myös James Beattie. Ent. Monkin apuri ja myös
peliuralla maajoukkue edustusta.

Pelaajista sen verran että Allsvenskanin maalitykki tuli Kalmarista (Marcus Antonsson)
ja toppari Kyle Bartley lainalle Swanseasta. Bellusci paladi Italiaan. Mielestäni hyviä
nimityksiä ja kauppoja toistaiseksi, mutta kuten niin usein ennenkin... saas katsoa nyt.
 

AClarke

Member
Kyllähän tuo Monkin tulo vähän kuumottaa, toivottavasti saisi vaan työrauhan. Jos saa, niin uskoisin että viimeistään parin kauden päästä ollaan siellä missä pitääkin ( ei konkurssissa eikä League Onessa ).

No, managerin tuntien katellaan...
 

smithnjones

Well-known member
Casper Sloth Ahlborgiin 3-v sopimuksella. Sporting Lissabonin laituri Sacko Leedsin mukana Irlannissa. Mies kuitenkin ranskalainen.
 

Peacock

Active member
Yllättävä maalivahtihankinta kun Rob Green saapuu vuoden sopimuksella QPR:sta.Nyt meillä on 4 maalivahtia kun Peacock-Farrellkin suostui tekemään jatkosopimuksen.
 

Peacock

Active member
Nyt on vauhti päällä siirroissa.21-vuotias keskikenttäpelaaja Matt Grimes siirtyy meille Swanseasta koko kauden lainasopimuksella.
 

smithnjones

Well-known member
Yllättävä maalivahtihankinta kun Rob Green saapuu vuoden sopimuksella QPR:sta.Nyt meillä on 4 maalivahtia kun Peacock-Farrellkin suostui tekemään jatkosopimuksen.


Jossain sivustolla kerrottiin että Turnbull tai Sivestri saa etsiä uuden seuran.

Laituri Hadi Sacko vuoden lainalle Sporting Lissabonista. Pitäisi olla nopea ja taitava. Edustanut Ranskan juniorimaajoukkueita
kaikilla tasoilla.

Evertonin kk Leon Osmania spekuloidaan tulevan myös. Ikää 35-v.
 

LUIGI

Active member
ROOFE JOINS LEEDS

Matt Grimes this morning, and now Leeds have confirmed the capture of striker Kemar Roofe from Oxford United on a four-year deal.
 

Lobo

Active member
Kylläpäs nyt tapahtuu.

Kemar Roofe - Goals

Roofe näyttäisi ainakin osaavan viimeistellä. Hyvä.

Ei tässä oikein osaa vielä innostua vaikka onko tässä jo kuusi hankintaa tehtynä. Kentällä sen sitten näkee.

 

LUIGI

Active member
"Lewis Cook will undergo a medical at Bournemouth on Friday ahead of a £10million transfer from Leeds, according to a report."

"The Sun claim Bournemouth have agreed a £10million fee for the teenage central midfielder, which is made up of £6million, plus £4million of performance-related add-ons."

"Bournemouth have reportedly agreed a £6 million fee with Leeds United for highly-rated midfielder Lewis Cook."

"According to the Daily Mail, Cook is set to complete a medical with Bournemouth today after the two clubs agreed a £6m fee for the central midfielder."

 

...e

Active member
Hei Siellä,

alkoi näyttää jo kohtuulliseltä tämä homma, mutta L. Cookin myynti kyllä syö miestä. melkein mitä tahansa voidaan selittää millä tahansa, mutta raagaa factaa on se, että sama on kaiku askelten Leedsissä.

ryhmä (byram-cook-mowatt-taylor), jossa piti olla seuran tulevaisuus on puoleksi nyt myyty ja taylor lähtenee viimeistään tammikuussa. ostetaanko (otetaanko) tilalle sitten roskaa jää nähtäväksi, mutta tämä on hotellipojan tapa, joka ei johda ainakaan nousuun!

massimokaan ei taida haluta panostaa taattuun laatuun - ei kai tässä auta kun toivoa aikaa, jolloin massimoa ei ole.

...e
 

tc

Active member
Cookin lähtö potuttaa, vaikka sen ymmärtääkin.
Ekat matsiliput uudelle kaudelle hankittu: Sheff Wed v Leeds.
 

Madeley

Active member
...BUT WE HAVE RONALDO VIEIRA :cool:

...THE BETTER RONALDO!
...THE BETTER VIEIRA!
...AND ONLY 18!  :cool:
 

LUIGI

Active member
Tuolla olisi veikkaus tulevasta avauskokoonpanosta ja taktiikasta...

http://www.footballinsider247.com/leeds-expected-4-2-3-1-v-qpr-striker-axed/?

Vielä villeissä huhuissa olisi että tulossa ainakin 2 pelaajaa joista mahdollisesti olisi...
Liam Bridcutt (Ilmeisesti paidan numerokin olis varattu!?)
Joleon Lescott (en usko, liian iso palkka!)
Adrian Mariappa (en usko, liian iso palkka!)
Jamie Ward (Nottingham Forest forward)
Olivier Kemen (Lyon:in keskikenttäpelaaja)
Alexis Scholl (Belgium, 20-year-old left-back, tiedätte miksi?)

Meno puolella valitettavasti kovasti huhuissa on Charlie Taylor
jolla ottajia riittää esim. Liverpool, Manchester United, West Brom, West Ham, Burnley and Middlesbrough

 

LUIGI

Active member
No olikos kausi tässä? EI! Pari asiaa ja omaa mielipidettä...

Takamatkalla ollaan, miksi? Siksi koska 8 uutta pelajaa joukkueeseen ja liian vähän harjoitus matseja. Ei riitä 3 peliä löytämään oikean permanenttia. Uusin tuloksas Ayling suoraan allekirjoituksesta avaukseen, ei kerkeä edes kätellä joukkue kavereita?

Kokeiluita jatketaan penkillä avauksesta Dallas, Roofe. Onko vika sitten valmentajan? Itsellä luottoa löytyy häneen mutta turhat kokeilut pois ja taktiikka kuntoon. Kyllä tästä vielä noustaan mutta turhaan annettu 6 pistettä jo pois.

Onko peliin vaikutusta huhuista? Mielestäni on, Taylor:in ja joukueen osto huhut syövät tällä hetkellä koko joukuetta, otsikot englannissa aikas isot.
Taylor haluaa isomman tilipussin perässä valioligaan vaikka tietääkin että penkiltä aloittaa mutta mukava katsoa tilinauhaa kuukauden lopussa.

Voiko yksi mies tuoda joulun? Mielestäni voi ja hän on Liam Bridcutt, valmis siirtymään ja kaikki muu jo selvää paitsi henkilökohtainen sopimus, pitäis siirtyä lähipäivinä. Hänen taistelu tahto voi sytyttää koko joukkueen!!

Osto politiikka? Meillä täysin perseestä!! Omistaja luulee tekevänsä oikeen että myydään hyvät nuoret pois ja saadaan kassan rahaa, ei viddu. Ei se mee näin, toki samaan hengenvetoon täytyy myös sanoa se että jos pelaaja ei sitoudu joukkueen henkeen ja haluaa vain rahaa ja olla "pelaaja jolla on loistava tulevaisuus" ei oo Leeds mies, vaan nyky jalkapalloilija joka tulee olemaan penkkimies!!

Antonsson, no joo mitä sanois? Mies itse heitti jossain jutussa että tekee Leedsin maalit ja juoksee joka joukkueen puolustajilta jalat alta!! Onko meidän Slatan, ei maalien merkeissä vaan pelkät puheet??

Roofe, tähän nuorukaiseen luotan, taitava ja omaa jo nyt hyvän peliälyn, toki myydään jossain vaiheessa pois.

Vielä tähän kuuluisaan rahaan, tämä taso jolla pelataan ei oo pikku seteleiden sarja, Tv oikeudet kun tulivat tälle kaudelle voimaan haluaa joka joukkue enemmän kuin koskaan takaisin korkeimalle tasolle koska
palkkiot ovat niin valtavat, ollan nähty tälläkin tasolla uusia omistajia Kiinasta, jotka hamuavat sitä valioliiga paikka ja samalla pistävät isoja summia pelajiin, useampia miljoonia jopa kymmeniä miljoonia.

Toisin kuin meidän Massi, pikku rahalla otetaan pelaajia ja kuvitellaan että taivaspaikka on selvä, ja viddu!!

Halutaan huhissa kokeneita pelaajia (Lue vanhoja!), otsikot huutaa että Leeds kilpailee "suurista nimistä" mutta ei suostuta maksamaan palkaa vaikka ilmaseksi tulisivat. Missä vika?
Englannissa puhutaan Leeds:istä että "nukkuva jättiläinen" mutta miksi ei pelajia kiinnosta joukkue? Syy on Massimo Cellino joka johdattaa meitä kohti sitä pimeää, koska hänen mielestä on huonot ajat myydä joukkue? Haluaa vaan lisää rahaa, tää on tätä nykypäivää, et ole onnellinen jos ei ole helvetisti rahaa!!!  :mad:

Massin käytös suututtanu koko Englannin, mut lehdistö tykkää?

Tulevaisuus? Iso pohdinta itsellä, vuodesta 90´seuranneena kyseitä poppootan on korttitalo sekaisin melkeen pahemmin kuin koskaan, ainakin kun toi demettiakin alkaa vaivaan  ;D no oltu aina otsikoissa!!

Tulevaisuus näyttää nurkantakan erinlaiselta, koska me vaihdetaan omistajaa. Sarjapaikka täytyy säilyttää jotta uudet omistaja saavat jatkaa isomman "siirtokorvauspussin:ssa" kans paremmat pelaajat kehiin?

Monk? Hyvä valmentaja kun saa aikaa, onko jo massin mielestä kokeillut jo liikaa?
No keskiviikkona pelataan taas ja hiki jo otsalla!!

Jatkakaa ajatuksia...

 

AClarke

Member
Normisettiä,
ennen kautta taas fiilis että nyt voisi tästä jotakin tulla ja sitten heti kättelyssä homma menee reisille.
Iso pelko että jos pistepussi ala vauhdilla täyttyä herra Massi aloittaa shownsa ja antaa Monkille kenkää. Toivottavasti näin ei käy, jos Monk saa aikaa niin uskon että hän voi nostaa meikäläisten pelin uudelle tasolle.
 

Barang

Moderator
Kausi onkin sitten paketissa ja munkki saa kohta kenkää. Pitäisi varmaan vaihtaa sarjapaikkaa Guiseleyn kanssa jos vaikka tällä joukkueella pärjättäisiin viitos divarissa. :(
 

...e

Active member
Hei Siellä,

krooniset alisuorittajat C. Wood ja S. Bamba pois ja tilalle pelimiehiä!

...e
 

tc

Active member
Vahva sama. Bamba liian riskialtis, Wood menneen maailman mies.
Antonsson ja Roofe ovat mielestäni paljon potentiaalisempia hyökkääjiä.
Harmi, ettei Woodista saa rahoja pois.
 
Top