Kausi 2019-2020

Bielsa ei varmasti muuta tyyliään. Se on siunaus ja kirous samaan aikaan. Suunnilleen samoilla pelaajilla joukkue oli kuitenkin sarjassa 13. ennen Bielsaa. Bielsan kanssa viime kaudella 3. Ja tänäkin vuonna noususta pelataan.
 
Bielsa ei varmasti muuta tyyliään. Se on siunaus ja kirous samaan aikaan. Suunnilleen samoilla pelaajilla joukkue oli kuitenkin sarjassa 13. ennen Bielsaa. Bielsan kanssa viime kaudella 3. Ja tänäkin vuonna noususta pelataan.

Tähän vahva sama!
Bielsa on kuitenkin vääntänyt p**kasta melkein timanttia. Ainakin mä tykkään katsoa meidän nykyistä pelaamista, varsinkin kun sitä vertaa muutaman vuoden takaiseen "longballiin".
Väittäisin että ilman Bielsaa taisteltaisiin putoamista vastaan, ja tuskinpa saataisiin kunnon lainapelaajiakaan jos pelityyli ja valmennus olisi muutaman vuoden takaisella mallilla.
Ja käsittääkseni tällä hetkellä ollaan suoran nousijan paikalla.
 
Phil Hayn twiitti Bielsan haastattelun jälkeen aiheutti pienen myrskyn fanien keskuudessa. Bielsa oli sanonut että kun Augustin on 75%:ssa kunnossa niin hän on tarpeeksi hyvä tähän sarjaan eikä hän ymmärrä kysymyksiä tai ehdotuksia että Augustinille annettaisiin peliaikaa edes sitä 10-20 min, joita monet vaativat.
Puolusti henkeen ja vereen Bamfordia. Ilmiselvä tyytymättömyys heijastuu ja useat ex- pelurit (Dorigo) etunenässä ovat pyytäneet faneja olemaan kritisoimatta Bamfordia ja muuta joukkuetta vaikeana aikana. Väitti että vaikuttaa suorituksiin.

Joo paskasta on tehty melkein timantti, mutta kyllä silti noista siirtoikkunoista ja pelaajavalinnoista jää lievä huono maku. Eiköhän pyydetä Hockaday takaisin niin ei tarvis jännittää? 😂
 
Mikähän tuossa sit olisi se oikea tapa toimia? Peluuttaa keskenkuntoista ja taktiikkaan sopimatonta pelaajaa?

Ja mitä siirtoikkunoissa olisi pitänyt tehdä toisin? Ostaa pelaajia valioliigasta 6 kpl á 50M€?

Tämän seuran kannattajat varmasti muistaa mitä tapahtuu kun käytetään rahoja pikkuisen reilummin pelaajiin... Itse ainakin mieluummin seuraan joukkuetta Championshipissä kuin, että seuraa ei ole olemassakaan.

Costan pelaamattomuutta hämmästeltiin alkukaudesta (etenkin kalliista hintalapusta johtuen) ja nyt hämmästellään, että miksi se pelaa. Ja hieman varjojen maille ajautunut Casilla on joukkueen kovapalkkaisin.

Kritiikkiä saa ja pitääkin olla. Mutta tietyt realiteetitkin on muistettava. Me ei nähdä mitä ja miten treenikentällä asiat menee.

Bielsa ihan varmasti ajattelee joukkueen parasta peluutuksien suhteen. Mutta kuten tiedetään hänellä on vain se yksi tapa johon luotetaan. Jos se ei toimi, niin sitten tehdään se sama asia, mutta paremmin.
 
Vaikea sanoa omasta puolesta miten toimia, mutta niin kuin todettu niin samoja virheitä toistetaan. Briteissä kummastelevat ostoa jossa reilu 3 kuukautta jäljellä ja hommataan puolikuntoinen mies. Varmasti olisi löytynyt mies joka kuntonsa puolesta olisi valmis kentälle heti.
Kyllähän se Kinnear sanoi ettei championship seura voi ostaa 20M pelaajaa joutumatta tarkkailuun rahojen käytön puolesta ja siihen kaatui mm. Bowenin hommaaminen.

Mutta katsotaan nyt onko Bielsa oikeasti poppamies ja saa ratkottua nämä ongelmat.. ne hänellä täytyy olla tiedossa. Seuraavat kolme peliä on sitten astetta kovemmat kuin edelliset joista saimme 3 pistettä. Itsekään en kaikkea olisi laittamassa Bamfordin piikkiin vaan kyllä muiltakin pitäisi tulla taustatukea. Esim. Hernandez, Klich ja moni muu on varjo entisestään. Keskikenttä ollut heikko ehkä Harrisonia lukuunottamatta jota ollaan juttujen mukaan ostamassa Cityltä 10M:llä noustaan tai ei.
 
Tuskin Augustin puolikuntoinen on, paitsi Bielsan kriteereillä.
Eilisten kommenttien perusteella Big Kev tuskin pelaa huomisessa ottelussakaan, edes vaihtomiehenä.
 
U23 kohtaa tänään klo 21.00 Derbyn Premier League Cupissa. Streamia tarjolla facebookissa, twitterissä yms.
Jean-Kevin Augustin starts for Leeds, as does fellow January signing Elia Caprile.

Kalvin Phillips and Barry Douglas also get a run out.

Ian Poveda is on the bench.
 
Hei Siellä,

Minusta heikon lenkki joukkueessa on P. Bamford ja tammikuussa olisi pitänyt ostaa täydessä kunnossa oleva keskushyökkääjä joka on parempi kuin Bamford.
Mulle ei ihan heti avaudu tuo Augustus-juttu. Manageri uskoo, että Bamford on meidän paras mies keskushyökkääjäksi. Joo varmaan näin onkin kun muut eivät ole peli kunnossa. Jokainen meistä haluaa että noustaan valioon, mutta ei mennyt kuukausi oikein siltä näytä.

En ole lukenut kaikkia raportteja siirtoikkunatapahtumista, ehkä me yritettiin ostaa ekassa virkkeessä kuvailtu pelaaja, mutta ei siinä onnistuttu?

Otetaan voitot kahdessa seuraavassa pelissä, niin tilanne näyttää ja tuntuu jo paljon paremmalta.

...e
 
Sehän se tammikuun siirtoikkunan ongelma juurikin on, että ne jotka pelaavat joukkueissaan eivät ole myynnissä. Harvassa ovat ne seurat jotka avauskokoonpanostaan pelaajia päästävät pois. Täysin mottipäisillä summilla tietenkin saa, mutta sellaisia ei pääsarjojen alapuolelta makseta. Jos esim. se huhuttu Sotonin Adams (nokkimisjärjestyksessä hyökkääjistä nro 4) olisi maksanut 20M€, niin paljonko olisi maksanut ne enemmän pelaavat(?)
 
Hei Siellä,

Ilman nykyistä Manageria olisimme taulukossa sijalla 13 (noin), tuo on selvä asia kaikille. Avauksen pelaajat on henkisestikin lyöty ja minä yrittäisin korjata tilanteen vaihtamalla avauksen pelaajia mahdollisimman paljon. Se on näilläkin palstoilla todettu monesti, että iso osa heistä on roskaa, mutta jotenkin ne vaan siellä roikkuvat.

Itse olen kritisoinut sitä, että lähes kaikille heistä on annettu pitkät sopparit - jos/kun manageri vaihtuu, niin mitä sitten kun nuo eivät kelpaakaa seuraavalle.

Jälkiviisas on helppo olla, mutta viime kesän siirroista osa olisi saanut jäädä tekemättä.

...e
 
Pahimmat ongelmat taitaa olla kiveen hakattu kokoonpano ja ennalta-arvattavuus.

Vaikka pelaat kuinka huonosti niin pelaat ottelusta toiseen.

Vastustajat tietää mitä odottaa kun kaikki pelit tahkotaan samalla kaavalla. Kun kaikki vastustajan pelaajat on oman boxin sisällä ja sinne heitetään luokattomia keskityksiä niin siitä on seurauksena vain vastustajan vastaiskut ja maalit. Viime aikoina on jäänyt puuttumaan omat nopeat hyökkäykset, jolloin päästään iskemään ennenkuin kaikki vastustajat ovat maalinsa edessä. Tämän estää pahasti se, että liian usein vastustajan kulman jälkeen peli jatkuu keskipisteestä :cry:

Nyt penkin päässä pitää myöntää, että muutoksia pitää tehdä!
 
Tyler Roberts taas sairaslistalle, joten vaihtoehdot hyökkäyspäässä yhä vähissä. Philips sentään palaa pelikiellosta tiistaina, mikä vapauttaa Klichin hyökkäävämpään rooliin.
Poveda pelaa tänään junnuissa/reserveissä, joten huomenna varmaan vaihdossa. Jos sielläkään.
 
Last edited:
Huhhuh... kyllä on rankkaa olla Leedsfani.

Kaikki näytti hyvältä kun oli 11 pisteen puskuri kalmantena olevaan jengiin, mutta nyt.... Bamford on aivan kipsissä, ja Kiko pelaa kuin puulaakiveskari.

Olis kiva nähdä jotain muutoksia line uppiin, taktiikkaan ja kokoonpanoon.

Kun Bielsa tuli niin heitin voltteja riemusta, mutta nyt odotan jo seuraavaa valmentajaa.

:(
 
Huhhuh... kyllä on rankkaa olla Leedsfani.

Kaikki näytti hyvältä kun oli 11 pisteen puskuri kalmantena olevaan jengiin, mutta nyt.... Bamford on aivan kipsissä, ja Kiko pelaa kuin puulaakiveskari.

Olis kiva nähdä jotain muutoksia line uppiin, taktiikkaan ja kokoonpanoon.

Kun Bielsa tuli niin heitin voltteja riemusta, mutta nyt odotan jo seuraavaa valmentajaa.

:(

Aika rankkaa. Bielsa kuitenkin muuttanut seuraa aikamoisesta sekasorrosta huomattavasti järkevämpään suuntaan. Itse ainakin suruliputan kun herra poistuu ovista. En tosiaan kaipaa aikoja, jossa päävalmentaja/manageri vaihtuu puolen vuoden välein ja mitään suuntaa ei ole, eikä ehdi muodostua.
 
Hei Siellä,

Onkohan tuo jo tyhmyyttä (että pysytään samassa avauksessa) vai neroutta?

...e
 
Back
Top