Kausi 2019-2020

Jep. Uefa painotti, että kaikin mahdollisin keinoin sarjat pyritään saamaan loppuun nimenomaan pelaamalla. Se vähentää melkoisesti sopimusrikkeitä/lakimiesarmeijoita vaatimuksineen. 30.6. on aikalailla viimeinen takaraja. Siihen päivämäärään päättyy valtaosa pelaajien sopimuksista (niiltä kenellä päättymässä) ja seurasiirrot tulevat voimaan 1.7.
 
Tuo on yksi hankala kysymys kauden jatkuessa myöhemmin. On spekuloitu jopa syksyyn jatkuvaa kautta ja lyhyempää sarjaa ensi kaudelle, mutta pelaajien sopimukset ovat pahasti ristiriidassa sen kanssa. Normisti siirtoikkuna aukeaa Toukokuussa sarjan päättymisen jälkeen ja sulkeutuu Elokuussa, joten jos ei siihen saada järkevää ratkaisua niin sarjoja ei pelata loppuun samoilla miehityksillä kuin aloitettiin. Siis jos jatkuu syksyyn..
Jos taas tuo aikaraja pitää esim. Kesäkuun loppuun, niin kiire tulee. Taudin kun ei odoteta menevän ohi ihan pian.

Valioliigalaisten keskuudessa oli alustettu heidän sarjan viimeistelyä suljettujen ovien takana kolmella ”keski-englannin” paikkakunnalla jossa ei virusta paljoa. Kaikki pelit eri aikoina jotta voitaisiin televisioida ja max 2 peliä samalla areenalla samana päivänä. Lähinnä järjestelyihin vedottiin nuo vain kolme paikkaa. Sitten pitäisi cupit saada vielä päätökseen vaikka prioriteetit liigassa. Championship joutunee odottaamaan muiden päätökset ennen kuin tietää jatketaanko ja miten. Halukkuutta riittää kuulemma lähes kaikilla saattaa sarja päätökseen.

Meidän ex-puheenjohtaja, joukkueen tuhoaja ja nyk. Prestonin joku talousneuvoja Peter Ridsdale oli ehdottomasti sitä vastaan että Leeds saisi nousun jos ei kautta pelata loppuun. Hänen mielestä on hyvin mahdollista että sössimme sen taas.. tosin ei kyllä millään Prestonille. Taitaa olla katkeruutta vaan.
 
EFL antanut oman tiedotteen. Siinä todetaan, että tämän kauden päättäminen pelaamalla on päätavoite ja sitä tuetaan kaikin keinoin. Joukkueille maksetaan joitain (palkinto/kausi)rahoja etukäteen ja mahdollistetaan myös korotonta lainaa juokseviin kuluihin.

 
EFL ja FA ovat päättäneet ettei kausi jatku vielä oletettuna päivämääränä joka oli 30/04. Uusi tavoite annetaan ensi viikolla. Bielsa ja muu valmennus, johto ja pelurit laskevat palkkojaan kunnes pelit jatkuvat.
 
Eikös tavoitteena ollut että kesäkuun alussa jatketaan?Eilen kumminkin tehtiin päätös että 6 ylintä divisioonaa pyritään pelaamaan loppuun.Sitä alempana olevat amatöörisarjat keskeytettiin eilien.
 
Itse käsitin niin että ne alemmat sarjat lopetettiin tämän kauden osalta eikä nousuja/putoamisia tule, sekä pääsarjojen osalta funtsitaan aloituskohtaa. Sitä en kyllä itsekään tajunnut että miksi ilmoittivat tuon 30/04 rajaksi.
 
Eikös tavoitteena ollut että kesäkuun alussa jatketaan?Eilen kumminkin tehtiin päätös että 6 ylintä divisioonaa pyritään pelaamaan loppuun.Sitä alempana olevat amatöörisarjat keskeytettiin eilien.

Tämän päivän lehdestä. Ei löydy mainintaa Kesäkuun aloittamisesta, vain Huhtikuun lopun rajasta. Varmaan ollut pohdintana, mutta jutun mukaan ensi viikolla vasta katsottaisiin mahdollinen alkamispäivä.. 🤔
Briteissä korona on alkanut jylläämään kunnolla niinkuin monissa maissa ja vaikea varmaan analysoida miten ja milloin pystyisi jatkamaan.

 
Lisärahoitusta tulossa QSI:n ??? lisäksi.

Asia huomattu myös Suomen mediassa (y)
 
Toivottavasti näin olisi niin saataisiin suut tukkoon valioliigan putoajakandidaateilta jotka kaikin keinoin koittavat keksiä selityksiä heidän säilymiselleen ja ettei noustaisi sinne minne kuulutaan.
Eilen oli jossain BBC:n jutussa että kauden alku ehkä siirtyisi 19 päivä alkavaksi. Samapa tuo kun jatkuisi vaan.
 
Tulisi jotain päivämääriä ja suunnitelmia, että tämä epätietoisuus päättyisi. Ärsyttää lukea näitä otsikoita missä kaiken maailman nobodyt antavat kommentejaan kenen kuuluu nousta/pudota, kuuluko sarjoja pelata loppuun yms. :mad:
 
Tosiaankin koettelevaa tää ratkaisujen venttaaminen. Toki kokonaisuudessa on monia muuttujia useilta eri tahoilta, mutta silti alkaa kypsyttää. Ihan niinkuin veli aaPee tuossa totesi on todella tylsää lukea milloin kenenkin hasbeenin kommentointia aiheesta. Oma (hasbeen itsekin, heh) arvioni on points-per-game kauden lopetus + pleijarit jossain muodossa.
 
Back
Top