Kausi 2019-2020

Meidän tuurilla korona iskee vielä. Meslier vaikka...
Monessa seurassa tartuntoja ilmennyt ja maassa ylipäätään runsaasti.
 
Ensi Tiistaina käsittääkseni lopullinen äänestys miten kautta jatketaan. Viisi erilaista skenaariota jossa yksi se että kukaan ei putoa eikä nouse minnekään. Arvatenkin saa kannatusta alapään porukoilta ja niiltä joilla pelko. Kyse onkin miten äänestää joukkueet joilla ei suurta merkitystä sijoitukseen.
 
Pelit jatkuu. Muutama voitto alkuun, niin alkaa helpottaa.
Katsomoon saisi ostaa oman pahvikuvansa, 25 puntaa taisi olla hinta.
 
Kiinnostaisi tietää miten joukkueet äänestivät jatkosta.. siis yleisesti pelataanko vai ei? Se oli agendana joka sarjassa. Mutta hyvä näin jos jatkuu.. uskon Fulham pelin olevan jakajana. Siitä voitto niin ei kävellä enää yli. Meillä hyvä ohjelma verrattuna Fulhamiin ja Brentfordiin.
 
Augustin ilmeisesti loukkaantunut uudelleen. Toivottavasti Bamford pysyy ehjänä.
 
Hieno uutinen - Akatemia nostetaan 1 kategoriaan, ns. Premier liigaan!


Panostukset harjoitusolosuhteisiin, seuraan ja nuorten kehitykseen tuottavat tulosta nopeammin mitä seura odotti.
Radrizzani, Orta ja Kinnear ovat kolminkertaistaneet rahat mitä akatemiaan on pistetty heti pian tulonsa jälkeen. Tarkoitus oli saavuttaa Premier liiga status viiden vuoden aikana, mutta nyt se saavutettiin kolmessa vuodessa. Adam Underwood (Academy Manager) saa paljon ylistystä tekemästään työstä.

Erittäin suuri merkitys on ollut tietysti myös Marcelo Bielsalla. Tunnetusti hän on nostanut seuran tasoa merkittävämmin kuin kukaan muu. Hänen ammattimaisuus, tarkkuus ja intohimo on muuttanut seuran viimeisen kahden vuoden aikana. Bielsa on ollut tiiviisti akatemian kehittämisessä mukana ja tehnyt yhteistyötä Underwoodin ja myös valmentajan Corberanin kanssa.

Eli U-23 joukkue pelaa sitten jatkossa ylintä mahdollista sarjaa (Premier League 2). Aikaisemmin pelasivat Professional Development Leaguessa, josta viime vuonna tulikin voitto. U-18 joukkueen sarjataso nousee käsittääkseni myös.

Seura kyllä saa nyt ansaitsemansa paikan niin hienoa työtä Leeds on aina tehnyt nuorten pelaajien parissa.
Tällä kaudella mm. Shackleton, Gotts ja Casey ovat saaneet minuutteja ja Phillips johdattaa kapteenina joukkueen takaisin Valioliigaan!
 
Tämä lienee oikea paikka kommentoida:

Meneillään Leedsin kannalta tärkeä ottelu Derby - Brentford
Tauolle tasatilanteessa 1-1
 
Joo.. jos ei noista lopuista kaavi sitä 4 p. ni ei sit varmaan olla sen arvoisia et kuulutaan ylemmäksi. Hyvin Preston taisteli mut harmi kun ei saanut mitään tuloksellista aikaan.
 
40 min pelattu naapurikylän ja weban matsia ja naapurinkylä johtaa 1-0, jokos tänään varmistuis?????
 
Back
Top