Kewell ja Leeds.....

Tuskinpa tulee kauppoja arsenalin kanssa, tarvitsemme rahaa, vaikka onhan Parlour toki loistava pelaaja.
Ai niin, kewell oli värjäyttänyt hiuksensa punaisiksi aiemmin viikolla, mitä lie tahtoi kertoa...
 
Jokeakin miellyttäisi enemmän Harryn lähtö ulkomaille kuin "rakkaisiin" vihollisseuroihin.

Eniten miellyttäisi tietenkin se, että Harry pelaisi Elland Roadilla ensi laudella PL:ssä enemmän kuin yhden pelin.
 
Ehkä kirjoitan uuden sopimuksen, ehkä en... niinpä. Vaikka kuinka on Leedsiä ikänsä kannattanut, niin vaikea on tämän päivän futiksessa uskoa, ettei raha niin kovin tärkeää olisi.
Haluaisin ajatella, että onpa hienoa, kun Harry haluaa vaikea kauden jälkeen antaa vielä vuoden parastaan Leedsille. Mutta realistisempaa on luulla, että Harryn agentti laskee sillä tavalla tekevänsä paremman tilin. Vuoden päästä uusi seura säästää siirtokorvauksen. Vaikkei siitä kuin puolet pelaajalle, niin sekin on pitkä penni.
 
Niinkuin joka puolella uutisoidaan niin Kewellin sopimusneuvottelut on nyt todenteolla polkaistu käyntiin. Vaihtoehtoja lienee tasan kaksi:

a) visio: Kewell solmii Leedsin kanssa uuden monivuotisen sopimuksen ennätyssuurella viikkopalkalla. Allekirjoitustilaisuudessa Harry julistaa rakkauttaan seuraan ja lupaa pysyä Leedsin miehenä vielä seuraavat kolme vuotta. Sheree Murphy kyynelehtii vierellä kertoen olevansa tavallinen maalaistyttö, joka rakastaa käyskentelyä Yorkshiren nummilla räntäsateessa.

b) todennäköisempi vaihtoehto: Kewell halajaa Euroopan kentille tavalla tai toisella ja siirtyy joko Arsenaliin tai ManUun, tai sitten johonkin suureen italialaisseuraan. Arsenalin tarjous - johon sisältyy Pennant ja suuri summa kahisevaa - kuulostaa ainakin omiin korviini houkuttelevalta.

Se kolmas vaihtoehto, jonka mukaan Kewell pelaisi sopimuksensa loppuun ja lähtisi kauden päätteeksi ilmaissiirrolla on poissuljettu ainakin McKenzien omien sanojen mukaan. Leedsin taloudellisessa ahdingossa ei moista vaihtoehtoa voida edes ajatella.
 
Leeds antanut Kewellille luvan käydä kuulemassa Arsenalin tarjouksen.  :(

Eiköhän se ruletti sitten ala pyöriä tämän ratkaisun jälkeen ...
 
Niin, jos myydä aiotaan niin se tulee ehdottomasti tehdä ennen kauden alkua, tai voidaan samantien laskeskella budjetteja sillä mielellä että Kewell lähtee for nowt.

Jos ei elokuun alkuun mennessä ole saatu uutta sopimusta aikaan niin ei muuta kuin siirtolistalle. Tämä on vaan raakaa bisnestä, sympatiani ovat jatkossakin Harryn puolella riippumatta hänen ratkaisuistaan (paitsi jos scumiin siirtyy).

Toivotaan että scum saa hankittua Mr. Alahuulen.
 
Eilen Reid oli skouttaamassa brasilian ja kamerunin välisessä cc-pelissä. Siirtohohuhujen kohteeksi epäilty Kleberson oli täysin näkymätön.
Barcelonan missattua Beckham-siirron, on nyt huhuttu seuran havittelevan jotain muuta isoa kalaa. Tällainen olisi joko Psg:n Ronaldinho tai meidän Harrymme. Itse en enää jaksa uskoa Harryn jatkoon meillä, mutta jos puntaroidaan muita faktoja niin barcasta voisimme saada paljon isomman summan rahaa kuin keneltäkään premierliigassa, mutta toisaalta arsenal veisi näistä ainoana hänet mukaan mestareiden liigaan ja managerihan on koko ajan painottanut että raha ei ole kynnyskysymys. Lisäksi vaimo on juuri synnyttänyt toisen lapsen perheeseen ja hänen työpaikkansa on brittiläisessä tv-sarjassa, että tuskinpa tulemme näkemään rahakasta siirtoa barcaan.
 
Niinkuin kaikki asiaa seuranneet tietänevät on Liverpool tällä hetkellä median ykkössuosikki Kewellin uudeksi seuraksi. Mikäli raha on se seikka mikä Kewellille eniten merkitsee (itse en moista usko) - on Pool tällä hetkillä vahvoilla, sillä heillä näyttää olevan varaa tarjota Kewelille rahakkain sopimus. Mikäli taas pelilliset seikat vaakakupissa painavat - ei Kewell taatusti Flipperpoolia valitse. Milan, Arsenal ja ManU olisivat tuolloin vahvimmat vaihtoehdot.

Kewellin jääminen Elland Roadille tuntuu yhä vain epätodennäköisemmältä. Tänä aamuna tosin uutisoitiin Yorkshiressa siitä että Danny Mills saatettaisiin "uhrata hyvän asian puolesta" ja käyttää hänestä saadut rahat rahakkaamman tarjouksen sorvaamiseksi Kewellille. Mills voitaisiin kyllä puolestani pistää lihoiksi joka tapauksessa kun korvaajia kerran löytyy ja antaa näin vihdoin rahoja Reidin käyttöön tämän omia ostoksia varten.
 
Jossain puhuttiin myös siitä että Chelsea olisi valmis könttäkauppaan jossa Harry ja Mills menisivät bluescumiin 10 miljoonan siirtosummalla.
Nythän heillä olisi pitkästä aikaa rahaa isompaan hankintaan kun omistaja vaihtui.
 
Periaatteessa olen sitä mieltä, ettei Leedsin tarvitse itkeä niiden miesten perään, jotka haluavat pelata muualla. Mutta Dacourtin puheissa on perää. Hänhän sanoi, että tekee pahaa katsoa, kun hieno joukkue hajoaa käsiin: Bowyer, Woodgate, Dacourt, Fowler, Keane, nyt Kewell, Robinson ja kenties vielä Viduka...
Jäljelle jäävillä työmyyrillä voi tosiaan olla vaikeaa säilyä sarjassa - kuten Dacourt pelkäsi.
 
Ja huomenna asia julkaistaan Australian TV9 :n nauhoitetussa haastattelussa.
Herra on kuulemma neuvotellut jo 6kk ko.seuran kanssa :eek: :mad:
Jos ja kun se ei ole Leeds, niin kierosti toimittu Herra H:lta. :(

Korvaaja Gray tulee jo keskiviikon treeneihin....
 
Jos ymmärsin oikein, niin kello 11.30 meidän aikaamme....

Nimimerkki "Epätietoinen" kyselee muilta viisaammilta, että mikähän tässä Harryn jutussa nyt mättää. Kuusi kuukautta neuvoteltu ja  ???
 
Tuo Harryn lipsauttama 6 kuukautta saattaa tietää vielä herralle vaikeuksia.
Ilman Leedsin lupaa miehellä ei ole ollut lupaa neuvotella kenenkään kanssa, ja tietääkseni tuollaista lupaa ei hänellä
ollut...
 
Bow, jep.

Eikös se jotenkuten niin mene että jos on yli puoli vuotta sopimuksesta jäljellä niin seuralta on kysyttävä lupa neuvottelujen aloittamiseksi. Ikävä jälkimaku jää jos näin todellakin on että selän takana on sääntöjä kiertäen supistu.

Saapa nähdä ryhtyykö proffa toimenpiteisiin vai annetaanko Harryn näyttää esimerkkiä muille. Toisaalta tässä tilanteessa raha kelpaa ja varsinkin se, että sitä yleensä saadaan. Toivottavasti riittävästi. Anyhay, eipä tarvitse maksaa kyseenalaisen motivaation omaavalle pelaajalle 46,000 punnan viikkopalkkoja, joten iso säästö sekin.
 
Mutta maksalammikko maksaa H:lle £70000/viikko eli selvästi enemän kuin kellekään ennen (Owen £60000).
Joten arvostus on ihan oikeassa suhteessa, mutta siirtosumma on nolon pieni (£7M).  :(

Se, että onko tossa viikkopalkassa mitään järkeä on toinen juttu. Varsinkin kun H on suht. altis loukkaantumisille ja maajoukkuekuviotkin aiheuttaa paljon poissaoloja.

Siirtosummat on selvästi yleisestikin pienentyneet.
Silti 7 milliä H:sta tuntuu kiusallisen vähältä.  :mad:
Etenkin kun suunta ei ollut mantereelle. :(

Mutta jospa tämä Gray olis sukunimikaimojensa (Eddie, Frank)veroinen. ;)

 
Back
Top