Kewell ja Leeds.....

Juu..tais H todellakin lähtä.. :(

Toivottavasti näillä rahoilla saadaan keskikenttä paremmaksi kokonaisuudeksi, eikä tarvitse olla pelkästään yhden miehen varassa..ainakin oikea laita kaipaisi vahvistusta ja peliä tekevä keskikenttä pelaajakin olisi hyvä hankkia (Brown?)..Gray on aika pätevä laituri, joskaan ei ainakaan vielä H:n tasolla.

Henkilökohtaisesti minua häiritsee rahaa enemmän se, että H pelaa toisessa valioliigaseurassa.. :mad:
 
Jos Kewell ei pelaa täysillä meidän puolesta, niin menköön sinne missä peli maistuu. Loistava pelaaja, mutta jos sydän ei syki valkoiseen tahtiin, niin markat pois. Liverpoolkin saa yhden taitopelaajaan joukkueeseensa. ;-)

Pidetään Viduka ja Smith kärkiparina, niin maaleja on luvassa.

Jasu
 
Mutkia matkaan...
Ei ole sopua syntynyt seurojen välille.
Nauhaa ei näytetä tänään.

Josko olis joku mannereuroopan suurseura tulossa apajille?  ;D

Muutoinkin ihmettelen kuinka H voi tollaista tieta ekana julkaista.  ???
Eikös pörssiyhtiön asiat julkaistaan ensin pörsissä ja sitten TV-showssa. ???
 
Harrysta saamamme £7 milliä tuntuu kyllä lottovoitolta tässä markkinatilanteessa, jossa itse mr. Kluivertikin on saatavilla
1,25 miljoonalla punnalla.
Itse jo melkein odotin että mies istuisi ensi vuoteen saakka ja tekisi Bowyerit...
:eek:
 
Meikäläisen mielestä outo juttu, että Kewell menee Pooliin, sillä mestarien liigaan Kewell kuuluisi. Mutta ei sentään Manuun.

Jospa me Milneristä tai Lennonista saataisiin uusi ja parempi versio Harrysta.

Jasu
 
Kyllä jää tästäkin siirrosta paha maku. :(

Paitsi, että suunta (ja hinta) on väärä, niin vielä on H salaa keskustellut siirrosta jo 6kk ja kehtaa vielä vaatia Leedsiltä jäljellä olevan sopimuksen palkkoja (£600.000). :mad: :(

Kauniista puheista huolimatta ahne on tämäkin stara. :(

Mahtoikohan H:n ailahtelevat esitykset johtua noista siirtoneuvotteluista? Oli tosi upeita esityksiä, mutta ei aina.
Tai oikeastaan oli vain väläyksiä muutamassa pelissä. :-/
Johtuiko viime talven rämpiminen H:n "poissaolemisesta"?
No ei nyt sentään - Ell Hell oli vain niin surkee. :-[
 
Paljon teki Harry meille hyvää kuluneiden vuosien aikana, mutta lähtö olisi voinut olla vähän tyylikkäämpi, en usko tervetulo-aplodeihin kunhan liverpool saapuu er:lle vierailulle.
Ja kaupan päälle kehtaa vielä vaatia hyvitystä jäljellä olevista kuukausista, itsehän mies halusi lähteä.
Bugger off Harry!:mad:
 
Jos BBC:n julkaisemaan tarinaan on uskomista, niin täytyy ottaa sanoja takasin ja kääntää syyttävä sormi takaisin RIDSDALEEN ja kumppaneihin. :( :mad: :mad:
...niin tämä proffakin taitaa olla juonessa mukana. :'(

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/3048042.stm

Kamalaa polkumyyntiä ja törkeää asioiden vääristelyä sekä pimitystä! P**kle!

Että osasi tulla kesästäkin nöyryyttävä!
H viidellä millillä maksaaltaaseen!  :'(
 
No niin, siirto on valmis.
£5miljoonaa josta 2 milliä Harrylle, nyt tekisi mieli sanoa jotain..
 
Sanat eivät riitä kertomaan...

Kyllä vei H & co. Leedsiä ihan 6-0. :'(

Vaikka H kieltäytyi rahakkamista tarjouksista päästäkseen koko ikänsä kanttamaansa (lifelongfan  :( ) maksaaltaaseen, siis palkkatarjouksista, saa hän silti lopulta palkkaa ihan korkeimman tarjouksen mukaan. Maksumies nyt vaan on Leeds.  :(

Alkuperäinen, jo sovittu, siirtosumma £7M
H & co eivät hyväksy elleivät saa £2M
Pool tiputtaa tarjoustaan heti £2M (eli summa H:lle)

Joten Pool maksaa yht. £7M, joista £4M H:lle ja Leedsille £3M.
H:lle tulee sitten sitä kipurahaa rahakkaampien tarjousten hylkäämisestä reilut £15000/viikko koko sopimuksen ajalta.

Eli tämmöinen herra se nyt itkee, kuinka hohto hänen unelmasiirrostansa on pilattu riitelyllä!  :mad:

On se kumma, että kaikki maksaaltaaseen siirtyjät ilmoittavat aina olleensa faneja koko ikänsä.  ???
 
Juu-u..tässä sitä taas nähdään, että rahan perässä sitä lopulta ollaan kuitenkin..Ois voinu H Leedsin tilanteen tietäen jättää nuo 2m pyytämättä itselleen..Jätti itsestään todella Paskan kuvan toiminnallaan!  :mad:

No siellähän pelaa flipperiä Hyypiän ja muiden kanssa!
Mutta ehkä parempi ottaa seuraan sellaisia pelaajia, jotka todella haluavat nousta esiin ja tehdä seuran eteen töitä. Toivotaan, että mahdolliset hankinnat ovat sen mukaisia..mihinkähän on muuten jäänyt Dacourtin siirto roikkumaan, sieltähän pitäisi irrota lisää rahaa ostoihin!

Se pitää vielä lisätä, että aika surkuhupaisaa touhua, kun Brownin hinta on sama millä H myytiin...
 
En tiedä mitä sanoa.... masentaa ja v.....aa.
Kuka nimimies lähtee seuraavaksi ? Tätä menoa nimimiehet on kohta kaikki siirtynyt muualle eikä tarvitse enää näitä juttuja miettiä.
 
Kewllillä ei vain ollut sydäntä pelata siinä seurassa joka hänet timantiksi hioi, hän on arvostuksensa ansainnut. Kun tietää että tästäkin on päästävä yli, niin eipä tuota jaksa Kewellin perään enää itkua tihruttaa. Ainoa asia mikä minua kaivelee on tuo että 7 miljonasta meni 4 miljoonaa kankkulan kaivoon. Taidan alkaa jalkapalloagentiksi. Tosin niille ei lakimiesten tavoin taida paikkaa taivaassa olla ;D

No, eteenpäin on päästävä ja varmaa on ainakin se että Julian Gray, jos ja kun nyt sopimuksen kirjoittaa, pelaa Kewellin paikalla takuulla paremmin kuin Kewell itse olisi pelannut tulevalla kaudella. Ja Gray sentään on oikeasti innostunut pelaamaan Leedsissä, huolimatta siitä että omasta mielestään "huippupelaajat" haluavat muualle ja oikeat huippupelaajat (Keane, Woody) on jouduttu kauppaamaan pois.

Grayn tapauksessa ironista on se että mies ei halunnut Palacen kanssa uutta sopimusta, eli teki käytännössä Bowyerit seuralleen. Näistähän meillä onkin jo kokemusta. Joskus näinkin päin, tosin ei naurata Palacen puolesta. Vaan eipä tuosta pidä välittääkään koska tämä on nykyjalkapallon arkea.
 
Avasin aamulla hotellissa telkkarin ja kukapa se siellä naureskeli suupielet korvissa... Kewell selitti olleensa yhteydessä Liverpooliin jo puoli vuotta sitten. Kyllä rupesi vituttamaan. Tämän päivän tähdet eivät osaa ajatella toisia (erityisesti heidän palkkansa maksavia faneja ja yhteistyökumppaneita) senkään vertaa kuin takavuosien pelurit.
Liika raha pilaa tätä menoa koko jutun.
 
Näinhän se on, rahanahneus sanelee liikaa, ajatelkaapa:
Pelaajat joilla on VOIMASSAOLEVA sopimus, eivät suostu pelaamaan mikäli eivät saa korotusta palkkaansa vaikka edellinen sopimus on vielä kesken, lienee aika ainutlaatuista työmarkkinoilla..
Toinen mätänevä alue on pelaajien managerit, he saavat leijonanosan siirtosummista. Ketä manageria enää oikeassti kiinnostaa heidän asiakkaansa viihtyminen samassa seurassa kun on tilaisuus kaupata tämä ja hankkia itselle kiva jättipotti siinä sivussa. Esim. Mandicin yhtiö tuskin ihan muutamassa vuodessa tienaa mistään asiakasmaksuista samanlaista 2 miljoonan punnan tiliä kuin nyt tästä siirrosta.
 
Tuntuu tosiaan siltä, että Bosman sännöt antavat liian suuret oikeudet pelaajille/heidän agenteille..samaahan on nähty myös Vidukan agentin kanssa. Mies kaupittelee pelaajaa ympäri eurooppaa vaikka tämä on omien sanojensa mukaan tyytyväinen nykyiseen seuraansa!

Toisaalta nämä pelaajat/agentit, jotka näin rahastavat kusevat kyllä omiin muroihinsa, sillä tälläinen toiminta ei ole millekkään yritykselle (jalkapalloseuralle) kannattavaa.

Ainakin se on selvää, että tällaisesta touhusta kärsii eniten pienemmät/köyhemmät seurat..ja isot senkun porskutta..nythän vielä Fifan herra suuri herra on keksinyt 'loistoidean' vähentää kaikkien pääsarjojen joukkue määrän 16:sta. Ei voi kun ihmetellä tätä touhua...   ???
 
Voi, voi!

Mutta ei auta.

Katseet on käännettävä tulevaisuuteen ja pelattava niillä (niiden kanssa ) jotka haluavat meillä pelata.

 
Back
Top