Ovet käy

smithnjones

Active member
Puolustaja Paudie O’Connorin ura ei lähtenyt lentoon ER:lla ja siirtyi Bradfordin omistukseen. Grot ja Idegutchi lähdössä piakkoin myös.
 

Lobo

Active member
Costa sisään. Tähän pitäisi kyllä olla nyt tyytyväinen. Ilmeisesti ollut se kesän ykköskohde ja se saatiin, hienoa!

Helder Costa was directly involved in 29 goals in 71 Championship matches (15G, 14A) over two seasons including Wolves' 2017/18 title-winning campaign, created 97 chances, completed 85 take-ons and won Wolves' Player of the Year in 2016–17.
 

Peacock

Active member
Mallik Wilks siirtyi Barnsleyhin Aapon seuraksi neljän vuoden sopimuksella.
Olisin toivonut,että Wilks olisi päässyt näyttämään kykynsä Leedsiisakin.Viime kaudella oli lainassa Doncasterissa  ja valittiin siellä  kauden pelaajaksi.Teki 16 maalia  ja syötti yli 10 maalia.Ilmeisesti aika saman tyyppinen hyökkääjä kuin Roofe.

Laitapuolustaja Lewis Coyle lainattiin jo kolmannen kerran Fleetwoodiin puolen vuoden sopimuksella.Taitaa olla pelit Leedsissa pelattu.
 

smithnjones

Active member
Jansson siirtyi Brentfordiin 3+1 vuotisella sopimuksella. Toivottavasti saadaan kelpo korvaaja ja harmonia joukkueessa säilyy.
 

Madeley

Active member
Ovet käy nyt semmoista vauhtia, että huhhuh 🙁 Sen verran korkeaa matikkaa, että minä ainakin tipuin kärryltä... Todistetusti pätevät myydään pennosilla tai ilman ja tilalle muiden hylkäämiä lupauksia. Ajetaako touhu juhlavuoden kunniaksi näyttävästi alas?
Mutta tätähän tämä on ollut ennenkin  😣
 

malja

Active member
Toivottavasti meiti johto ihan oikeesti tietää mitä tekee???
Nyt täytyis kyl saada kovia pelimiehiä sisään ja äkkiä...
 

tc

Active member
Bielsa heitti Janssonin ulos. Kun oli pakkorako myydä ja pian, jäi korvaus harmittavan pieneksi.
 

aaPee

Active member
Bielsa heitti Janssonin ulos. Kun oli pakkorako myydä ja pian, jäi korvaus harmittavan pieneksi.
Enemmän olisi pitänyt saada.

Josko ensi kausi pelataan uudella taktiikalla ilman toppareita, kun niitä niin nopeaan siirtyy muualle ::)
 

smithnjones

Active member
Mihinkä katosivat kaikki Valioliigan seurat jotka olivat kiinnostuneet Janssonista?
Jansson itse kertoi jossain haastattelussa ettei halunnut missata Brentfordin diiliä odottamalla vielä PL teamien yhteydenottoa, vaikka hän haluaisi pelata siellä. Liekö tämä viimeinen kosto Bielsalle jotta Leeds ei tienaisi hänestä enempää ja kaiken lisäksi hänen oma palkkansa nousee 4K per viikko.

Mielenkiintoista silti että hänen siirtosummansa, joka on siis 4M£ ja mahdollisia lisiä se puolitoista päälle riippuen Brentfordin noususta ja Pontuksen menestyksestä. Jansson kuitenkin valittiin champparin tähdistöön ennen esim. Mingsiä joka siirtyi 20M Villaan, ja van der Hoorn Swanseassa on saatavilla kymppimillillä.

Kyllä me niin huonoja kauppamiehiä ollaan vaan...
 

Zidane

Member
Niin..tai sit sieltä Valion puolelta ei yksinkertaisesti tullut kyselyitä. Jos Janssonilla on haastava luonne, niin se varmasti on muidenkin tiedossa.

Ehkä ollaankin hyviä kauppamiehiä, että saatiin ongelmapelaajasta 4M. Samalla joukkue ja joukkuehenki paranee.
 

smithnjones

Active member
Samu Saiz has left the building. Itkupilli teki 3-v sopimuksen Gironan kanssa. Summaa ei mainittu. Luultavasti jouduttiin hieman maksamaan.
 
Top