Ovet käy

smithnjones

Active member
Ouasim Bouy ja Vurnon Anita palasivat Thorp Archiin ja takaisin meidän palkkalistoille. Miehille ei ole löytynyt seuraa. Anita oli lähellä siirtyä Panathinaikokseen mutta palkkapyyntö oli liikaa. Sama juttu lienee Cibickin, Idegutchin, DeBockin ja O’Kanen kanssa.

Näistä pitää päästä pikaisesti eroon ja säästyneillä palkoilla voisi palkata sen yhden huipun joka erotti meidät esim. viime kaudella luvatusta maasta.
 

Peacock

Active member
Kreikkalainen Aris olisi valmis ostamaan De Bockin mikäli etenevät torstain Euroliigan pelistä jatkoon,sillä se tietäisi lisää tuloja.
 

smithnjones

Active member
Bailey Peacock-Farrell Burnleyyn. Muutama milli sisään.
Onko varmistunut jo? Löytyy vaan tarjous (eri lähteistä 2,6-3,5M£) mutta luultavasti toteutunee jos ei Sevilla saa kaapattua Casillaa.

The Sunin mukaan Phillips olisi jo edesauttamassa siirtoaan Villaan hylkäämällä kaikki Leedsin tarjoukset.
 

smithnjones

Active member
Conor O’Shaughnessy lainalle Mansfieldiin, Vurnon Anitan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä ja DeBoeck olisi menossa lainalle Sunderlandiin.
 

smithnjones

Active member
Jack Clarke saatetaan kutsua takaisin Spursiin aiemmin kuin oli sovittu. Syynä miehen peliaika Leedsissä. Siirron jälkeen tuntuu että raha vei pojan himon pelata enää champparissa. Ei kaivata jollei isoa loukkaantumissumaa tule.
 

smithnjones

Active member
Molempiin suuntiin ilmeisesti. Espanjalaiset Rafa Mujica ja Guillermo Amor tai jotain lähtevät Leedsistä lopullisesti ja Phil Hayn mukaan Man.cityn Ian Povedalla on tänään lääkärintarkastus ER:lla. Mies siis laituri.
 

smithnjones

Active member
Eunan O’Kane has left the building. Hyvä että päästään näistä jämäpelaajista eroon ja palkkabudjettia siistimmäksi. O’Kane teki 18kk sopan Lutonin kanssa.
 

tc

Active member
Joudutaan varmaan maksamaan osa OKanen palkoista vieläkin. Mutta hyvä ettei kaikkea.
 
Top