Pre-season

Sir_Edwin_Gray

Active member
Muutamia matseja on jo aikaisemmin lyöty lukkoon elokuulle, vs Hull & Burnley. Nyt näyttäisi tulevan lisää infoa pre-seasonista, kun YEP uutisoi tälläistä:

DAVID O'LEARY'S first game in charge of Aston Villa could be against Leeds United in August.

The two clubs are expected to go head to head in a pre-season tournament in Dublin on the weekend of August 9/10. United have still to confirm their participation in the four-team competition, but the YEP understands it is being viewed as a key part of their pre-season build-up.

Villa are also being courted to take part in the event along with host clubs St Patricks and Shelbourne. The tournament takes place the week before the new Premiership season swings into action and will be seen as one last chance to fine tune ahead of the new campaign.

However, the tournament now takes on an extra dimension with former Leeds boss O'Leary due to go head to head for a pre-season showdown with his old charges.

Itsekkäästi toivoisin heinäkuista "training camp -visiittia" jos ei nyt ihan Suomeen niin edes Ruotsiin, kuten vanhoina hyvinä George Grahamin aikoina  :)
 
Varsin mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo Sveitsin turnaus, johon Leedsiä on kyselty. Mukaan Leedsin lisäksi on kutsuttu Bayer Leverkusen ja Parma. Geneven oma seura FC Servette järjestää turnauksen 22.-23. heinäkuuta.

Kun Skandinavian turneet ovat nyt näemmä pois muodista, niin tuossapa olisi kesälomaksi mielenkiintoinen matkakohde. Täytyypä pistää vakavasti harkintaan.

Mainittujen Burnley- ja Hull-ottelujen lisäksi Leeds saattaa osallistua S.E.G:nkin uutisoimaan Dublinissa järjestettävään neljän joukkueen turnaukseen viikkoa ennen sarjakauden alkua.

Osallistumiset turnauksiin vahvistettaneen viikon sisällä.
 
Hirveestihän noista ystävyysturnauksista ei toki ymmärrettävistä syistä detaljeja aikakirjoihin jää, mutta noita Dublinin turneita lienee järjestetty aiemminkin, muistan Leedsin jonkun niistä voittaneen jokunen vuosi sitten (olisko ollut Grahamin aikoja). Muita joukkueita skabassa oli silloin ainakin Liverpool ja Lazio, liekö Villakin ollut mukana. Isoja nimiä kuitenkin.
 
Ja Sveitsin turnaus on sitten peruutettu!

Toivottavasti ette ehtineet vielä buukata matkoja  ;)
 
No tipalla oli - eilen aamulla jo katselin ebookersilta hintoja... :-/

Tulisivat nyt sitten vaikka Suomeen tai edes Ruåttiin. Täällä osataan ainakin harjoitusturnaukset viedä kunnialla läpi.
 
Leeds näyttää olevan mukana Dublinin turnauksessa. Ohessa otteluohjelma, joka löytyy myös lufc.com:sta.

FIRST TEAM    
DATE OPPOSITION VENUE KICK-OFF

19 July  Bristol City Ashton Gate 15:00  
23 July  York City Bootham Crescent 19:45  
27 July  Burnley Turf Moor 12:00  
01 August  Hull City  The Kingston Communications Stadium, Hull 19:45  
9 Aug Aston Villa Tolka Park 15:45  
10 August  Shelbourne or St Patrick's Athletic (Dublin Tournament) Tolka Park, Dublin 13:00 or 16:00

RESERVES    
28 July  Bradford Park Avenue The Horsfall Stadium, Bradford 19:45
02 August Chesterfield Saltergate, Chesterfield 15:00
6 August Kettering Town Rockingham Road, Kettering 19:45
12 August Harrogate Town Wetherby Road, Harrogate 19:45


Ai niin, jos halutte lähteä mukaan niin soitto numeroon: 0113 387 3222  ;D
 
Leedsin pre-seasonin avausottelu tänään Bristol Citya vastaan. Virallisilla kotisivuilla näkyy olevan tarkempaa juttua siitä ketä pelaajia otteluun on valittu. Lista on seuraavanlainen:

United squad: Robinson, Carson, Richardson, Kelly, Duberry, Kilgallon, Singh, McMaster, Barmby, Keegan, Batty, Wilcox, Viduka, Smith, Simon Johnson, Milner, Joel Sammi, Sebastian Rostoe.

Tuohon listaan lienee lisättävä myös Reidin kesän ensimmäinen hankinta Jody Morris. Omista junnuista saavat näyttöpaikan juuri ne pelaajat jotka viime kaudella ressuissa otteillaan vakuuttivat. Esim. Jamie McMasterille tämä on nyt varsinainen näytönpaikka.

Bristol City -otteluun eivät matkusta Dom Matteo, Julian Gray eikä Nigel Martyn. Millsin nimeä ei listalta myöskään löydy, enkä kyllä tähän hätään saa päähäni mikä on mahdollisen poissaolon syy.
 
Pelin lopputulos 0-0, lisää tietoa pelistä läytyy lufc.comista.

ps. Harry teloi nilkkansa kauden ekassa harjoituspelissä, ennakkoarvioiden mukaan tiedossa saattaa olla jopa kuukausien pakkolepo, pitipäs sattua.. ;)
 
LUFC - York 1-1 (0-0)

Lyhyesti: Peli ei kulkenut laisinkaan. Viduka lensi pihalle ja Bakke teki maalin. Yorkin maali tuli rankkarista Millsin rikottua.

Unitedin kokoonpano: Martyn (Martyn 76 => Milosevic lienee oikein mies), Kelly (Mills 52), Harte (Richardson 56), Batty (Bakke 52), Duberry (Kilgallon 49), Sammi, Barmby (Rosteau 56), Johnson (McPhail 52), Viduka (Rodrigo 12 (Okon 72)), Smith, Wilcox (Milner 55).  
 
Seuraavassa lainaus erään pelin livenä nähneen leeds-fanin pelaaja-arvionnista...

Martyn - either got some wasting disease or has dieted like mad, a former shadow of his former self, wants his place back and I think he'll get it.
Harte - same as ever
Kelly - ran as usual, I think he's been reborn since the start of last season.
Duberry - manages to look ill at ease against York's make shift attack
No 6 (Black trialist?) - let him go back, not good enough - could be brought in to make Dubes look a bit better
Batty - We still need him, showed flashes that it's still there
No 18 (Rodrigez?) - again, let him go.  Showed no flair or real forward play.
Smithy - No-one told him it was a friendly!!  Ran his socks off and really tried but to no avail
Barmby - ineffective (and with long(ish) hair!)
Johnson - one of the better performers
McFrail - why oh why do we persevere with him?  Let him go to Halifax where he could raise his game to fit in!  First pass was a great cross field ball, after that I watched every pass go to one of the opposition (that's if he didn't pass it backwards)
Milner - odd good touch but gets knocked off the ball to easy.  Managed to head over the bar from an open goal 3 yards out!
Others, too many to mention, no-one stood out.

-klip klip-

Kyseessä oli "vain" harjoituspeli, mutta vähän alkaa pelko nousta puseroon...
 
Juu, aika erikoinen tämä Viduka episodi..
Pelistä ei varmaan kannata vielä hirveitä johtopäätöksiä näiden pari ottelun pohjalta tehdä..Tästäkin ottelusta puuttuivat vielä Matteo, Radebe, Morris, Camara..eli ainakin puolustus voi olla vielä paljon parempi.

Keskikentälle toivoisi kyllä niitä vahvistuksia vielä lisää. Gray:nkin siirto saattaa vielä kariutua/venyä Palacen kipurahojen takia..Hyvä asia kuitenkin on, että Seth Johnson ja Batty ovat kunnossa!
 
Vakavaksi vetää. Bristolissa ja Yorkissa tasan. Tiedän, tiedän, että muutkin huippujoukkueet pelaavat miten sattuu heinäkuussa.
Mutta Valioliigan porukan pitäisi olla sen verran taitava, että alasarjalaisia vastaan syntyisi edes maaleja. Nyt 180 minuuttia pelattu ja yksi (1) osuma.
 
Eihän sitä tiedä millaista peliä sitä on ollut tarkoitus treenimielessä pelata. Nämä matsit pelataan kuitenkin enemmän ajatuksella kuin tunteella. Pelaajat voi miettiä vaikkapa mitä edellisessä taktiikkapalaverissa on poristu ja kokeilla juttuja rauhassa "oikeata" vastustajaa vastaan, jonka metkuja ei ennestään tunneta. Pääpaino on kuitenkin harjoittelulla, ei voittamisella, ja se näkyy takuulla peliesityksessä ja tuloksessa (jolla ei ole tuon taivaallista merkitystä). Eihän kukaan harjoituspeleihin lähde myöskään pistämään sata lasissa kroppaansa likoon.

Ei kannata ressata ;D
 
En minäkään harjoituspelien päälle laske liikaa, ainakaan niin kauan kuin tappioita ei tule. Jonkunlainen ammattiylpeys pelaajilla tulee olla!

Grayn siirto kaatunee, kuten veli Dacourt jo eilen kertoi, joten ensi kaudella ainakin keskikentän  vasen laita on  arvoitus.

Pystyneekö Joken vanha suosikki Wilcox täyttämään tarpeemme. Epäilen ettei..




 
Tää alkaa taas niin hyvin. Veikkaan vahvasti että tänäkin vuonna tapellaan putoamista vastaan. Reidin pitkäpallo ei vaan tuota enään tulosta. Yorkin ois kai pitäny voittaa tuo edellinen ottelu. Ei voi muuta kuin pelätä.
 
Offtopiciksi menee, mutta menköön.

Grayn siirto kaatunee, kuten veli Dacourt jo eilen kertoi, joten ensi kaudella ainakin keskikentän  vasen laita on  arvoitus.

Mites sitten käy jos Gray ei tee uutta sopimusta kenenkään kanssa ennen kuin 24 täyttää? Tähänhän on vajaa pari kuukautta aikaa.
 
Antaapa jatkua offtopiccina ;)

_Jos_ hän on silloin vapaa (eli ei ole tehnyt sopimusta kenenkään kanssa), niin  tullee meille, mutta epäilen onko vielä parin kuukauden  ajan sopimukseton.

Toivottavasti !
 
Juu..Palacehan ei voi sitten odotella 2kk jos meinaa saada edes suola rahoja Gray:sta. Joten luulisi heidän tyytyvän pienempiinkin kipurahoihin. Tietysti on mahdollista/todennäköistä, että joku nappaa Grayn vielä ennen tuon 2kk kulumista.
 
Back
Top