Pre-season

Burnley - Leeds    4-2

Leedsin maaliseppoina Smith ja Viduka, kaksi vastustajan viimeistä maalia pilkulta.
 
Kolmas treenipeli alasarjalaisia vastaan, ei vieläkään voittoa. Jos Burnley tekee neljä meidän verkkoon, niin montako tekee Man Utd?
Reid muuten sanoi, että on parempi pelata treenimatseja näiden bristolien ja burnleyjen kanssa, koska jossakin Suomessa tai Ruotsissa voittaisi pelit 8-0.
 
Reid muuten sanoi, että on parempi pelata treenimatseja näiden bristolien ja burnleyjen kanssa, koska jossakin Suomessa tai Ruotsissa voittaisi pelit 8-0.

Eli eivätpä taida sitten tulla turneelle tänne pelaamaan 8-0 pelejä... ainakaan Reidin aikana :(
 
Vai että 8-0... jotenkin tulee mieleen että tällä hetkellä ei kaatuisi edes Oulun Tervarit :-/. Tervareita mitenkään väheksymättä.
 
Eikös Leeds käynyt oulussa joskus vuosituhannen taitteessa pelaamassa harjoituspelin...?
Muistikuva on hatara.
 
Joo, kävi  ja tulos taisi olla 0-1 vieraille (Jimmy).
mm. Harte erp

Silloin Tervaritähdet taistelivat tyylikkäästi (toisin kuin tänä vuonna Vimpeliä vastaan).

Tuolle 8-0 maininnalle lienee syynsä siinä, että Lestöh oli käynyt kurittamassa jyväskyläläistä kummiseuraansan mainituin numeroin. Lienee kulkeutunut managerin korviin ....

edit: typo  (taas ;)
 
Juu, maalin tappiohan silloin tuli kun Yorkshiren pojat täällä vieraili. Hyvin on ottelu muistissa, onhan se toistaiseksi ainoa LUFC:n matsi jonka olen nähnyt  :-/

Reid on ilmeisesti antanut hieman palautetta pelaajille... "joko hänen tyylillä tai ei ollenkaan"  :D Oikein!
 
Tervarimatsissa toisen rankkarin missaaja tais olla Kelly? Silloin oli muuten heinäkuusta huolimatta aika "brittiläinen" keli =)
 
8-0... Aamulla lehteä lukiessani kiinnitin huomiota siihen, että suomalaisjoukkue oli hävinnyt juuri noilla numeroilla.
Mutta Reidin lausunto oli jo lauantain lehdessä.
Ja kuten tuossa edellä sanottiin, tässä kunnossa Leeds ei suomalaisia liigaporukoita voittaisi.
 
Turpiin tuli sitten eilen Hullin Tiikereiltäkin. Lopputulos 2-0 Hullille ja näkymät tulevaan kauteen synkkenivät entisestään. Tokihan nämä "vain" harjoituspelejä ovat, mutta menneinä kausina on näistäkin yleensä voitto irronnut. Erityisen huolestuttavana pidän keskikenttämme tilannetta, josta viimeinenkin luovuuden hiukkanen katosi Kewellin poistumisen myötä. Mikäli McMasterille ei tilaisuutta anneta - kuten tällä hetkellä näyttää - on mielestäni välttämätöntä hankkia pelintekoon pystyvä pelaaja lainasopimuksella.

Leedsin miehistö eilen: Nigel Martyn, Gary Kelly, Ian Harte, David Batty, Michael Duberry, Matthew Kilgallon, Nick Barmby, Dominic Matteo, Mark Viduka, Alan Smith, Jason Wilcox.  Subs:  Danny Mills, Scott Carson, Stephen McPhail, Frazer Richardson, Simon Johnson, Michael Bridges, James Milner.
 
Kyllä ei hyvältä näytä. Pitäs sen tasoeron olla sen verran suuri näiden alasarjalaisten ja vl.joukkueiden välillä, että takkiin ei yksinkertaisesti saisi tulla. Tokihan valioliigaseuran vierailu aina varmasti sytyttää ns. pikkuseuran ja yritystä siellä päässä löytyy varmasti aina. Mutta viisi matsia,0 voittoo... Mielestäni lopuissa harkkamatseissa kokeiluja pitää vähentää ja hioa niiden äijien kanssa pelikuviot kuosiin, jotka kauden ekoissa matseissa tulee kentällä olemaan. Sillä varmasti Reidillä on kokoonpanot jo jotenkuten hahmottuneet, jos ei niin sitten voi tulla hitusen kiirus. Sillä juurikaan noissa tosipeleissä ei enää kokeilujen takia viitsisi pisteitä hirveesti menettää. Toki joukke "elää" ja muuttuu kauden mittaan, mutta tärkeää olisi saada hyvä alku kaudelle ja sitä kautta itseluottamusta ja hyvä henki päälle. Itse olen varma että höyhenet pöllyää kun harakka-lauma tulee 17.päivä Elland Roadille pyörimään ;) -J-
 
Molemmat kotijoukkueen maalit syntyivät raporttien mukaan Michael Duberryn todistaessa lähietäisyydeltä, hieman yllättäen keskustassa pelasi kaksikko Duberry - Kilgallon, Camara ei ollut edes penkillä ja Matteo oli keskikentällä.
Bridges pääsi kentälle pelin toisella jaksolla.
 
Reid tunnusti asian julkisesti: tällä porukalla ei Valioliigassa pärjää. Toivottavasti Martyn-kauppa saadaan nopeasti toteutumaan ja uusia pelaajia sisään. Vapaana ovat mm. pelipaidat 10 ja 11 - keskikentälle ja kärkeen tarvitaan luovuutta ja taitoa.
Kovin suuria odotuksia meikäläisellä ei ole.
Martynin palkalla voisi saada pelintekijän (10), mutta onko meillä varaa siirtokorvaukseen?

 
Batty ja Viduka jättää Dublinin-turnauksen väliin. Batty kärsii lentopelosta ja Vidooksilla on vissiin nilkka pipinä. Mukaan puolestaan lähtee nuoret Martin Woods ja Aaron Lennon. Leedsin ryhmä Dubliniin:

Robinson, Martyn, Smith, Duberry, Harte, Radebe, Camara, Woods, Seth Johnson, Morris, Barmby, Mills, Wilcox, Kelly, McPhail, McMaster, Domi, Lennon, Matteo, Milner.
 
Dublinin turnauksen eka peli Villaa vastaan alkamaisillaan, Marseillen Lamine Sakho on mukana aloituskokoonpanossamme hieman yllättäen.

Aloitus: Robbo, Kelly, Duberry, Matteo, Camara, Milner, Morris, Wilcox, Johnson, Sakho, Smith

Peliin löytyy radioselostus osoitteesta www.newstalk106.ie/

;D
 
Bow:n pelaajalista on samalla lineup, kun "pilkuttaa" listan oikein.

Jokea hammästyttää Duberryn saama luottamus. Vai niin syvälläkö olemme ?

Edit: eipä ollutkaan  suoraan lineup Johnson ja Wilcox vaihtavat paikkaa
 
Duberryä monotettiin päähän ja joutui vaihtoon. Tilalle vaihdossa Radebe !  :) Ensimmäisen puoliajan raportin perusteella kentällä mennään näin:

Robbo​
Kelly  Radebe  Camara  Matteo​
Milner  Morris  Johnson  Wilcox​
Smith  Sakho​

 
Villa meni toisen jakson alussa 2-0 johtoon, sen jälkeen bang bang ja Barmby/Harte tasoittivat pelin 2-2:een ;D
 
Lufc - Villa 2-2 (rankkareiden jälkeen 2-4)

Maalit: Barmby, Harte
Rankkareista maalin tekivät McMaster ja Mills, Harte ohi, McPhail päin maalivahtia
 
Back
Top