Sairastupa

Hunt loukkaantui Mansfield tappiossa ja on poissa muutaman viikon. Tämä kai lienee ottelun positiivisia uutisia. :eek:
 
Pahempi asia oli tuo Waltersin loukkaantuminen.Viikolla antoi juuri haastattelun,jossa kertoi tavoittelevansa läpimurtoa tällä kaudella.
 
Aidy White joutuu vielä toiseenkin nilkkaleikkaukseen eikä pelaa koko kaudella. Pahasti alkaa olemaan ura ohi Leedsissa.
 
Tommaso Bianchilla polvivamma ja luultavasti koko loppukauden poissa.

Bianchin sairasloma jatkuu ainakin ensimmäisen liiga kuukauden. Saapi nähdä pystyykö Adeyemi parkkeeraamaan itsensä aloituskokoonpanoon pidemmäksikin ajaksi.
 
Wood pitäisi olla takaisin kentällä jo seuraavassa matsissa. Antenucci on vaan pelannut sen verran hyvin viiime aikoina ettei häntä olisi varaa tiputtaa aloituksesta.
 
Jobinpostia kauden alun kynnyksellä.. Adam Forshawin nivelsiteet vaurioituneet. Leikkaus ja n. 8 viikkoa pois.
 
Pontuksen selkä pipi. Ei pelaa Swanseassa. Ei ehkä katastrofi kun ei ole muutenkaan tarvittu, mutta huolestuttavaa vauhtia ukot lahoavat.
 
Rupeaa olemaan pikkasen vajetta tuolla hyökkäyspuolella...
Vai hankitaanko joku sopimukseton hyökkääjä vahvistukseksi?
Onkos riittävän tasokkaita viel vapaana??
 
...sekä Berardi. Hernandez poissa 3-5 viikkoa riippuen lähteistä, Berardi noin 3 viikkoa, Bamford jouluun, Roofe ei tietoa?

Mikäs tässä nyt mättää? Hiukan kyselty että onkos Bielsa:n harjoitus metodit sitten jo liian rankkoja? Bamford kohdalla kyseltiin että miksi pistettiin 23:ten porukkaan pelaamaan, Bielsa vastaili että hänen täytyy ansaita paikkansa ykkösporukassa joten töitä tehtävä!

Ilmeisesti ei kuitenkaan reagoida vapailla markkinoilla olevilla pelaajilla vaan pistetään kärkeen kolmikosta  Ryan Edmondson, Jack Clarke tai Tyler Roberts joka on ilmeisesti se ykkös vaihtoehto!?

Eihän tää taaskaan hyvältä näytä!!!  :mad:
 
Rupeaa olemaan pikkasen vajetta tuolla hyökkäyspuolella...
Vai hankitaanko joku sopimukseton hyökkääjä vahvistukseksi?
Onkos riittävän tasokkaita viel vapaana??

Jermain Defoe olisi vapaana mutta Bielsa ei ilmeisesti tarvitse.
 
Yksi loukkaantuminen lisää... Conor Shaughnessy. Loukkaantui 23:ten matsissa! Poissaolon pituudesta ei ollut vielä tietoa!

Izzy Brown kohdalla ei ilmeisesti ole edes tietoa koska palaa pelaamaan jälleen jalkapalloa?

Ei tää edelleenkään hyvältä vaikuta...
 
Back
Top