Sairastupa

Eunan O'Kane palaa lainalta Leedsiin... tosin leikkauspöydän kautta. Mieheltä murtui jalka kahdesta kohtaa Lutonin pelissä.

Ryan Edmonsonin "knock" ei sitten ollut vakava kun mies oli Prestonia vastaan penkillä. Hyvä niin!
 
Huomiseen Sheffield W matsiin pienet saumat että Kemar Roofe olis mukana, mutta varmaan aloittas penkiltä!?
Hernandez sekä Berardi olisivat myös ilmeisesti saavuttamassa kohta pelikuntoaan?

"Marcelo provides an injury update: "Bamford and Brown won't be with us for a long time. Kemar Roofe is close to the first team but not immediately. Berardi and Pablo are also close but not as near as Roofe. Shackleton is back"
 
Barry Douglas loukkantui sitten voittoisassa Hull matsiassa. Kyseessä ilmeisesti "lihasvamma" mutta vamman vakavuutta eikä sairasloman pituutta ei vielä tiedetä(?). Epäillään että ei kuitenkaan pelais Brentford matsissa? Vaihtoehtoina tuolle paikalle ilmeisesti Tom Pearce tai Stuart Dallas
 
Kinnear ilmoittelee Izzy Brownin tilannetta, että "todennäköinen paluupäivä olisi tammikuussa."
 
Jack Harrison liittyy sairasjoukkoihin noin kahden matsin ajaksi ilmoitettiin. Douglas jatkaa vielä sairastuvalla.
Berardi, Roofe & Hernandez on pelikunnossa mutta ovatko avauksessa Roversia vastaan, selviää ilmeisesti pelin alla.

Roofe ja Berardi kävivät koittamassa jo U-23:ssa.
 
Jansson sairaslomalle. Jalkavaiva Weba pelistä. Ei pelaa Ruotsin paidassa tauolla. Vielä ei tiedetä loman pituutta. Nyt on pakkeja enemmän sairastuvalla kuin kunnossa. Janssonin lisäksi siis Ayling, Berardi ja Pearce.
 
Blackmanilta tosiaan murtui sääriluu U-23 pelissä. Ilmeisesti palaa Chelseaan sitä kuntouttamaan ja taisi se lainapesti olla siinä.

Uutta 2-maalivatia sitten hommaamaan.
 
Ei kun vaan uutiset paranee...
Pontus ja nyt vielä veskari PEACOCK-FARRELL sivussa lauantaina 😞😞😞 :(
Tilalle nuoruutta polski Kamil Miazek ja AAPO HALME 😵

Toivottavasti lauantai-iltana ylistämme taas Bielsan neroutta antaa vastuuta nuorille...
 
Ihmetyttää tuo David Stockdale -saaga. Kyseessä siis maalivahti joka henkeen ja vereen vannonut olevansa Leeds fan. Juuretkin muistaakseni sieltä. Leeds on yrittänyt useamman kauden saada miestä, mutta viimeksi kaatui palkkapyyntöihin ja meni Birminghamiin.

Nyt yritettiin saada hätälainaksi mutta meni hätälainalle Wycombeen.. aiemmin oli southendissä tai vastaavassa. Mitä hittoa!

Jos on meidän mies niin pelaa puoli-ilmaiseksi.. ei ne Wycombetkaan maltaita tarjoa. Tosin saattaa Mr. Monk olla vastahakoinen päästämään meille.
Bielsa on kuulemma tiedustellut Tom Heatonin saamista hätäapuun EFL: stä, ja Heaton olisi itse valmis tulemaan, mutta jostain syystä ei ole lupaa herunut. Taitaa tuo meidän nimi olla ISO kirosana englannin palloliitossa.

Moise Keanin veli olisi kertonut että mies lähtee lainalle Tammikuussa, mutta ei tiennyt minne.
 
Halme voi saada näyttöpaikan. Toivottavasti onnistuu, jos kentälle pääsee. Näissä ympyröissä ei monta tilaisuutta saa. Halmekin ollut Leedsissä jo kohta vuoden.
 
Halme aloituksessa. Toivottavasti ei ole Sorsa vaan tekee hattutempun naapurinmaaliin eikä päästä ketään ohi. ;) ;)
 
Cooper pitkälle sairaslomalle. Yleensä rytmihäiriöitä aiheuttanut miehen peli, mutta viime aikoina ollut mies paikallaan. Ikävä tulee nyt kun alakerta melkein vajaa jatkuvasti. Tosin Halmella kunnon näytön paikka.
 
Bamfordilla taas polvivamma. Lienee sama kuin viimeksi. Bielsa toivoi ettei mene samaa aikaa kuntoutuakseen kuin viimeksi.
 
Pablo Hernandez loukkaantunut eikä pelaa Perjantaina Derbyä vastaan. Tämä ei näytä.. eikä ole pitkään aikaan näyttänyt hyvältä.
Ja uusia ei saada millään vaikka ollaan piikissä. Missä vika? Saita omistajako?
 
Back
Top