Sairastupa

Tulee taas ilmi kuinka ohut rosterimme on.. ainakin tietyille paikoille. Yhdellä kunnon kärjellä ei pysty kautta läpi viemään.
Tammikuussa yksi toppari, keskikentän playmakeri ja puhdas kärki please. Mutta vain laitureita vilisee huhuissa. 😢
sama. Ihmettelen tuota laiturikiimaa. Toppari, uus Pablo ja kärki on minunkin toiveissa. Jospa sf 69ers pistää muutaman kymmenen milliä kuten huhuttu.
 
sama. Ihmettelen tuota laiturikiimaa.
Bielsa on Bielsa. Laitureita ei voi koskaan olla liikaa. Olipa kenttäryhmitys mikä hyvänsä, niin laidoilta mennään ja tullaan. Keskelle voi sitten hätätilanteessa istuttaa kenet tahansa.

Olin ensin verrata meitä Liverpooliin, jossa sielläkin mennään tehokkaasti ja vauhdilla laitojen kautta ja jossa se varsinainen keskushyökkääjä (Firmino) ei ole mikään armoitettu maalinsylkijä, vaan työmyyrä, jonka ensisijainen tehtävä on tukea maalintekovastuun kantavia laitureita (Salah, Mane). Mutta tutkailtuani hieman pelaajien heatmappeja, havaitsin, että me olemme vielä paljon, PALJON laitapainotteisempi kuin Pool. Siinä missä heidän laitahyökkääjänsä koukkaavat keskelle ja kohti maalia aina tilaisuuden tullen, meidän laiturimme ovat kuin kiskoilla kiitäviä junia, jotka "halaavat" sivurajaa viimeiseen asti - eli kun meidän laiturit ovat wingereitä, niin Poolilla ne ovat inside forwardeja. Ja siinä missä sentteri Firmino ravaa hyökkäyspuolikasta ympäri ämpäri, erottuu Bamfordin kartassa kaksi tulikuumaa pistettä: hän pönöttää joko keskiympyrässä tai vastustajan pilkun välittömässä läheisyydessä. Eli vaikka hänen työmoraaliansa kovasti hehkutetaan, niin ainakaan liikehdinnän valossa se ei juurikaan ilmene.

EDIT: Toki heatmap kertoo vain pelaajan sijainnin pallon kanssa. Palloton prässi ei siinä tietenkään näy.
 
Last edited:
Rodrigo ja Ocampo pois pitkään.. puhutaan viikoista mielummin kuin päivistä sanoi Bielsa. Pisteitä olisi hyvä tulla ennen kuin äijät oikeasti loppuu.
 
Llorente ja Klich pelikuntoisia susia vastaan.. Espanjalainen ei ehkä silti aloita kun ei tiedä kuinka kauan kestää. Rodrigo lähellä paluuta ja muut hieman perässä pl Forshaw. Phillips poissa myös perjantain pelistä.
 
Llorente ja Klich pelikuntoisia susia vastaan.. Espanjalainen ei ehkä silti aloita kun ei tiedä kuinka kauan kestää. Rodrigo lähellä paluuta ja muut hieman perässä pl Forshaw. Phillips poissa myös perjantain pelistä.

Oliko Klichillä joku loukka Arsu-pelissä?

Phillipsin poissaollessa minä kyllä laittaisin susia vastaan Klichin keskikentän pohjalle.
Arsenalia vastaan liian moni asia nilkutti, mielestäni suurinpana asiana topparipari.

Susia vastaan alakertani

Klich
Alioski - Cooper - Struijk - Ayling
 
Oliko Klichillä joku loukka Arsu-pelissä?

Joku pikku kolhu ilmeisesti kun erikseen mainittiin et on kunnossa.
Vaihdettiin tauolla Robertsiin.
 
Oliko Klichillä joku loukka Arsu-pelissä?

Joku pikku kolhu ilmeisesti kun erikseen mainittiin et on kunnossa.
Vaihdettiin tauolla Robertsiin.

Joo, vaihdon huomasin, mutta aattelin, että Bielsa antaa muillekin mahdollisuuden.
Toki Klich ei ole ollut parhaimmillaan, mutta loksautin leukani kun näin Arsenal-ottelun puolustuslinjan.
 
Koch lentänyt Saksaan. Ilmeisesti hoitoon/ lepäämään. Viime kauden toppariongelmat näyttävän jatkuvan tälläkin kaudella.
 
Joka kausi meiltä loppuu topparit kesken ja sitten Aylingia joudutaan peluuttamaan topparin paikalla.Ei olisi pahitteeksi vaikka joka kausi
hankittaisiin yksi toppari lisää.Kesän Ajax ottelukin osoitti ettei Aylingin paikka ole keskellä.
 
Hei Siellä,

Jospa nuo loukkaantumiset jotenkin vauhdittaisivat U23-pelaajien pääsyä avaukseen, niin ehkä saataisiin nopeammin roskat pois kyydistä. Tämä kausi ja ehkä vielä seuraavakin ovat sarjassa pysymisen kausia, jolloin muusta menestyksestä on turha unelmoida. Ainakin näistä (Cooper, Dallas, Klich, Bamford) pitäisi päästä eroon ASAP..

...e
 
Eri mieltä Bamfordista.
Nuo muut luottomiehet hiipuvat varmaan hiljaa varamiehiksi. Esim Dallas erittäin hyödyllinen kun pelaa vaikka maalissa.
 
Sairaiden joukko kasvaa. Fulhamia vastaan oli 8-9 loukkaantunutta ja West Hamia vastaan Lauantaina voi olla katastrofi kokoonpanossa vaikkakin Bielsa kertoi vaan varmuudella Llorenten, Kochin ja Bamfordin olevan poissa. Jossain mainittiin vielä Ayling mutta ehkä katsovat vielä Lauantaina.
Raphinha saanut kolhun joten jos poissa niin huh huh. Toivotaan että lääkintäosasto löytää sopivat lääkkeet ja Bielsa sopivat vaihturit.
 
Mikä lienee Cooperin tilanne? En ole huomannut, että missään olisi mainittu loukkaantuneena, mutta puuttui Fulham pelistä? Onko jo huomattu oikea taitotaso:LOL:
 
Ayling joutuu pieneen polvioperaatioon ja on sivussa muutaman viikon. Samoin Bamford edelleen sivussa. Llorente ja Raphinha ovat jälleen pelikunnossa.
 
Phillips jää pois Englannin maajoukkueen peleistä pohjevamman vuoksi. Toivottavasti kuntoutuu So’ton matsiin. Bamfordia odotetaan mukaan silloin.
 
Jotta asiat olisivat tuossa keskikentän keskellä mahdollisimman hyvin, niin Lewis Bate talutettu tänään kahden miehin voimin pois kentältä Englannin U20:n pelissä.
 
Back
Top