Sairastupa

Roofe ilmeisesti pois seuraavasta matsista, prkll...

Joo.. huonolta näyttää. Roofe, Forshaw, Alioski, Roberts,, Douglas ja Jansson??? ulkona..

Onneksi voitettiin eka niin tasurikin riittää ja finaaliin sentään melkein 2 vk aikaa jos joku vaikka toipuisi..

Ja jotta karma olisi reilua niin derby saa sairastuvalta ukot mukaansa toiseen koitokseen.

Kuinka huonon pitää Lampard ja derby olla jos/kun ei pysty puolikasta Leedsiä voittamaan?
 
Roofella taas jalkatuki käytössä. Samanlainen kuin oli loppukaudellakin. Ehkä mies pitäisi sittenkin myydä loukkaantumisalttiutensa takia. No jäädään odottamaan tuomiota. Hyvä juttu sentään että tapahtui vielä siirtoikkunan aukiollessa. Jospa johtajien silmät nyt heräisivät ajoissa.
 
Roofen vamma odotettua lievempi mutta kuukauden päivät joutuu olemaan kentiltä pois, missaten siten muutaman matsin kauden alusta. Toivottavasti heti sen jälkeen tikissä jottei paineet maalinteosta kasaudu pelkästään Bamfordille joka ei ilmeisesti tällä hetkellä osu edes ladon seinään. Robertshan on myös toipilas eikä ostoksia Phil Hayn mukaan ole tulossa. Tosin Edmondson tai joku muu junnu voi saada näytön paikan.
Hieman huolestuttaa tuon Roofen paikkojen kestävyys.
 
Ayling ollut nilkkaleikkauksessa. Paluu ilmoitetaan myöhemmin. Tämä ei niin haittaava poissaolo, mutta kun niitä alkaa nyt tulla ennen kuin kausi edes alkanut, niin alkaa viime kauden tapahtumat kummittelemaan takaraivossa.
 
Eiköhän Dallas aloita oikealla Bristol Citya vastaan,vaikka vasenjalkainen onkin.Muista vaihtoehdoista Berardi pelikiellossa ja Shackleton loukkaantuneena.
 
Forshaw saanut tällin Italiassa ja lienee poissa avausottelussa. Taitaapi tulla painajaisvuosi loukkaantumisista taas.
 
Tästä se lähtee... Douglas, Cooper ja Alioski mahdollisesti pois Brentfordin pelistä. Jos näin, niin Bielsa kertoi että Shackleton op, Dallas vp ja Berardi kp. Voipi olla ettei kaikki kuitenkaan ole..
 
Hyviä uutisia: Pablo on pelikuntoinen, kuten myös Cooper ja Shackleton.
Huonoja uutisia: Alioski ja Douglas luultavasti molemmat pois vasemmalta sekä Bamfordilla nilkkavamma joka saattaa pitää miehen sivussa.
Hyvä paikka Eddielle näyttää mistä on tehty ja ryöstää pelipaikka itselleen pitemmäksikin aikaa. Forshaw varmuudella sivussa.
 
Siirtyisköhän Dallas tällä kertaa vasemman pakin paikalle.Hernandez ottais sitten Dallaksen viimeaikaisen paikan keskikentän keskustassa.Näin ollen myös Costa saisi pitää paikkansa oikeana laiturina.
 
Tuskin vaikuttaa.. Vaikka erittäin tärkeä pelaaja onkin..
White noussee Phillipsin paikalle ja Berardi toppariksi
 
Hei Siellä,

paska juttu tuo G. Berardin loukkaantuminen - on yksi meikäläisen suosikkipelaajia.

eo
 
Back
Top