Take Over complete !

...e

Active member
Hei Siellä,

Seura tuottaa tappiota melkein £1M/kk ja nyt ei pystytä maksamaan teetoimituslaskuja - jokainen tietää, että ei saa teettää työtä teettä.

Eli nyt tarvittais joku raharikas ja vähän äkkiä. Ollaan me taitavia, ensin löydettiin maailman ainoa rahaton arabi ja sitten maailman ainoa rahaton arabipankki.

oh'shite!

eo
 

AClarke

Member
Ja taitaa FC Hongasta tulla Leedsin ystävyysseura, samanlaista soppaa on näköjään Espoossa tarjolla (toki pienemmässä mittakaavassa )...
 

smithnjones

Well-known member
Heh joo... mutta jotenkin nauratti tuo vertaus: Italiassa hän ajoi Fiat 500:a kun taas Englannissa on mahis ajaa Ferrarilla.
On kova usko jampalla!
 

Sharkey

Member
Työkaveri tiesi kertoa että Championship on kuulemma hyväksynyt overtaken, mutta Valioliiga ei. Jos tämä pitää paikkansa niin Cellinon voi vissiin unohtaa...  :( :mad: :'(
 

tc

Well-known member
Cellinon kauppa kaatui. Pitkässä juoksussa lienee hyvä juttu. Mutta lähitulevaisuus on synkkä. Loppukausi mennään säästöliekillä. Tuskin kesälläkään pystytään ketään ostamaan.
 

Sharkey

Member
Juu, ja Yorkshire Evening Post sanoo näin : Leeds United: Cellino to complete takeover after winning Football League appeal
 

tc

Well-known member
Nyt on meillä värikäs pomo. Haastattelussa sanoo mm. että Leedsin manageri on nyt Cellino. McCormack, ja kuka häntä seuraakin, on vain valmentaja.
 
Top