Take Over complete !

LUIGI

Active member
Taas mennään, suuntana Italia...

BBC EDITOR GIVES UPDATE ON LEEDS TAKEOVER SPECULATION

Italian businessman Andrea Radrizzani is in talks to buy a major stake in Leeds, according to BBC Sport editor Dan Roan.

Cellino claimed to Italian sport website Isola 24 Sport on Wednesday that Red Bull had been in contact with him about buying the club, but that he had no interest in the sale.
 

smithnjones

Well-known member
Olin yllättynyt että RedBull on uudestaan ollut kiinnostunut joukkueen ostamisesta. Toivottavasti eivät ole lopettaneet mielenkiintoa
vielä. Mielestäni järkevin ( ok Russell myös) ja varakkain vaihtoehto joka ei laittaisi nokkaansa joka asiaan, niin kuin näillä italiaanoilla
ja ehkä kiinalaisilla on tapana. Mutta hienoa jos joku vielä haluaa ostaa meidät.

http://www.bbc.com/sport/football/37048543?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
 

Lobo

Active member
Message from the departing owner.
I have been proud to work at Leeds United, with nice people who have worked at the club with me.

If you can survive working with me, you can survive anything!

I have always taught people to work for the club and not for me and in the end the staff have done so in a beautiful way.

I wish Andrea good luck, I am sure he will continue what I have started and show that people from our country are honest and hard working people.

Owners come and go but Leeds United will be there forever, for the fans - keep Marching on Together.

Goodbye and farewell.

Massimo Cellino
 

Lobo

Active member
Jaahas, tämmöinen ketju. Piti aika kaukaa kaivella jotta saadaan tätä nostettua.

IT is happening again…..
 

Lobo

Active member
Jos tää tapahtuu, niin onkohan se hyvä vai huono asia meille??
Jaa'a, eihän näistä koskaan tiedä.

Kyllähän nykyinen omistaja Radrizzani on tehnyt ainakin hienoa työtä ja nostanut seuran uuteen kukoistukseen.
49ers varmasti omaa enemmän resursseja ja ovat jo olleet aikansa mukana omistamassa. Luulisi että löytyy ainakin ymmärrystä mihin olisivat tulossa.

Onhan Radrizzani myös puhunut paljon tulevaisuudesta ja kunnianhimosta seuran suunnitelmien suhteen. Voi olla että on ottanut huomioon sen että hänellä ei ehkä itsellään ole tarpeeksi hartioita siihen, vaan pistää seuran eteenpäin ja jää kuitenkin jollain osuudella mukaan.
 

Manaaja

Active member
Rahaahan amerikkalaisilla on tunnetusti aina takanaan, mikä on tietysti oletuksena hyvä juttu. Siinä vain on sellainen pikku juju, että juurikin se raha tuppaa sitten olemaan amerikkalaisille (yleistetysti) se kaikkein tärkein seikka. Tarkoittaen sitä, että siinä missä joku saudiprinssi tai öljyoligarkki voi huoletta viskoa setelitukkojaan taivaan tuuliin, odottaa amerikkalainen seuraomistaja saavansa rahoilleen myös tuottoa. Tämä yleensä konkretisoituu mm. korotetuissa lippujen hinnoissa, sekä siinä, että pelaajia kohdellaan ensisijaisesti kauppatavarana.

Tähän muistuukin mieleeni oiva sitaatti Soccernomicsista (hyvä kirja, kannattaa lukea), jossa sanotaan, että menestyvän jalkapalloseuran omistamista ei pidä mieltää ensisijaisesti voitontekovälineenä, vaan pikemminkin kalliina harrastuksena.

Toki samaan hengenvetoon on todettava, että herra Radrizzani tullee LUFC:n kanssa tekemään melko hyvän tilin - ennakoitu myyntihinta lähes £500M ja itse maksoi seurasta £45M. Tämä ei siis ole mikään syyte tai moite häntä kohtaan, päinvastoin ikikiitollinen olen hänelle seuran eteen tekemästään työstä. Lähinnä halusin vain muistuttaa, että bisnesmies hänkin kai pohjimmiltaan on. Ja perhanan hyvä sellainen.
 
Top