The Manager

Enpä tiedä oliko mitään syytä edes olla huolissaan. KB kuvailee tilannetta aika nasevasti:

“Why would Simon want to leave Leeds for Burnley? I mean they are a small manufacturing town in Lancashire. Simon is a Yorkshireman. We have 10 times their population, 50 per cent bigger gates than Burnley and we beat them pre-season anyway.

“They might be in the Premier League now but I think they lost £9million last year and, if they come down, they will go back to where they came from – whereas Leeds are on the up.

“Simon has already asked why would he want to leave Leeds for Burnley? He wants to manage in the Premier League with Leeds United and that is what he is going to do, hopefully sooner rather than later.”
 
Hei Siellä,

Sopisiko se Hotellipojan tyyliin jos S. Graysonin seuraajana jatkaa tilapäinen seuraaja: Neil Redfearn ... voisi olla aika halpa (5-10 % korotus nykyiseen palkkaan?) eikä olisi siirtokorvauksia tai muita kompensaatioita.

...e
 
Kannatan Redfearnia.
Tuntee pelaajat ja tuo varmasti vähän omaa väriä peliin.
Toivottavasti kundit nostaa tasoaan ja haluaa pelata myös koutsille.
 
Ihan ihmeellinen ajankohta antaa potkut.
Siis seuraajalla kädet sidottu nykyiseen pelaajistoon, kun ikkuna juuri sulkeutui.
Samaa konttaustahan tuo on ollut jo jonkin aikaa ja sen kääntäminen vaatii kyllä vähän järeempää kalustoa, kun ressukoutsin nosto ykköseksi.
Jos tosissaan halutaan tänä keväänä nousta, on Warnock ainut vaihtoehto. Tarvitaan kunnon herätys ja puntteihin tutinaa.
Pitemmässä juoksussa voisin ymmärtään DiMatteon tai Robinsonin tai vaikka Clarkin.
Ehkä (ja toivottavasti) Bristol City vielä kaatuu tällä "herättelyllä", mutta sitten vajotaan taas, jos ei tule kokenut koutsi johtamaan toimintaa...
 
Itsekin ihmettelin, kun erottamisen syyksi sanottiin että siirtoajan umpeutumisen jälkeen ei voida ostaa uusia pelaajia, niin herätetään joukkue manageria vaihtamalla. Bates kommentoi että pelaajarinki on jo nyt liian suuri ja palkkoihin menee liikaa rahaa, joten en tiedä? Grayson nosti kuitenkin meidät ykkösen suosta ja vahvaksi yläkastin championship joukkueeksi. Ehkä siihen hänen taidot loppuivat ja tarvitaan toisentyylinen manageri nostamaan joukkue vielä ylemmälle tasolle.
 
Hei Siellä,

... niin, ehkä Manageri oli Hotellipojan ja jonkun toimistorotan (GW) vanki siirtoasioissa. SG käytti kolmen vuoden aikana yli 30 lainapelaajaa ja se on kohta liikaa!?

Voiko se puolustuksen jatkuva vuotaminen olla enää pelaajamateriaalikysymys vai olisiko se jo pelitapakysymys?

Itse toivoin/odotin managerinvaihtoa jo pari kuukautta sitten - vaikka voi olla, että mikään ei kuitenkaan muutu (ainakaan niin kauan kuin Hotellipoika on olemassa).

...e

 
Graysonille kiitos & kumarrus - kuitenkin saldo oli aika kova, ainakin tilastollisesti. Taitaa olla jotakuinkin 50 % voittojen osuus matseista? Pari viimeistä kuukautta tosin on ollut kyllä vähän sellaista "dead man walking -meininkiä".

Perimmäinen ongelmahan seurassa on raha - ja sen "puute" eli Batesin haluttomuus investoida muuhun kuin esim. stadioniin. Outoa tuo kun ei edes omista sitä, *köh*...

Manageriasia lienee aikalailla auki, vaikka kuvittelisi että seuraaja on jo valmiiksi katsottuna (sovittuna). Kuluseikat kai tässäkin tulevat vahvasti tapetille?
 
etiäinen (hjumalajumala)

kertoo, että

LEE CLARK

on seuraava mjanageri.


- sori känniiurpoilu
 
Hei Siellä,

Joo, itsekin antaisin (K. Batesin tapaan) N. Redfearnille mahdollisuuden ... vai odottaako Hotellipoika Sotanokan loppukompensaatioselvittelyn valmistumista?

...e
 
Kiitokset tosiaan Simonille. Teki hyvää työtä ja tarjosi hyviä hetkiä. Olisin toivonut hänen vievän meidät liigaan asti mutta ehkä se tosiaan oli aika vaihtaa käskyttäjää.

Redfearn saa nyt ainakin kokeilla hetken ja 3 seuraavaa peliä ovat ihan voitettavissa. Mies on saanut pelaajat ainakin puolelleen ja tuntee joukkueen. Tiedä sitten olisiko se yhtään parempi tuoda tähän ketään muuta tässä vaiheessa kautta. Katsotaan miten käy.

Svenniskin oli halukas tulemaan mutta kai sillä Batesilla sentään vähän on järkeä päässä kun sanoi että ei muuten ole tulossa.
 
Eiköhän manageri ole sanellut ressujen pelityyliin eli samalla kaavalla jatketaan. Sama kokoonpano, samat vaihdot = samaa vanhaa paskaa! Tää kortti on nähty ja nyt on aika hankkia ihan oikea manageri tämän ajelehtivan laivan peräsimeen. Mutta sitä ennen BATES OUT!
 
Hei Siellä,

Ollanko me nyt virallisesti sarjan huonoin joukkue, kun hävittiin jumbolle ? Ehkä Hotellipoikakin nyt hoxaa, mihin on tultu ? Onko meillä riittävästi pisteitä, ettei pudota kolmoseen ? Managerinnimitystä saattaa hidastaa erotettujen (Sotanokka / MM) irtisanoutumiskorvauksista sopimiset ?

PureWhiteShite!

...e
 
Nyt tarvitaan kokenut "boss" ja pian. Curbishley tai Warnock!!!
Ei mitään Clarkia eikä sitä boltonin exää..

Mutta ennen muuta tarvitaan uusi smurffi smurffin tilalle!
 
MTV3"Englannin kakkostasolla Mestaruussarjassa pelaava Leeds United on nimittänyt Neil Warnockin uudeksi managerikseen.

Tammikuussa Queens Park Rangersin valioliigajoukkueesta potkut saanut Warnock, 63, korvaa tammi-helmikuun vaihteessa lähtemään joutuneen Simon Graysonin.

Warnockin sopimus kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden. Leedsissä pelaavat Suomen maajoukkuemiehet Mikael Forssell ja Mika Väyrynen."
 
Back
Top