Vanhat Leeds-pelurit

Katselin vapaapäivän kunniaksi aussiliigan ottelua Perth - Sydney. Kotijoukkueen riveissä hääräsivät Andy Keogh ja Neil Kilkenny. Shane Lowrykin taisi joskus jonkun matsin meillä pelata.
Aika hyvin satunnaisotoksella. ;D

Tuo Perth Glory on vähän niinkuin sisarseura meille. Molempia on myös edustaneet Jacob Burns, Hayden Foxe, Danny Milosevic sekä Danny Hay.
 
Simon Grayson esillä:

Netflixissä uutuus-sarja Sunderland' til I die. Kertoo Sunderlandin viime kaudesta. Takana oli siis edelliskauden putoaminen Preimieristä ja viime kausihan jatkoi syöksyä kohti league Onea. Ei siis aivan vierasta meillekään...

Dramaa riittää omistajakuvioita ja valmentajavaihdosta myöten. Fanikuvaukset uskollisuudessaan sympaattisia. Leedskin vilahtaa viime alkukauden 2-0 voitossa Valon stadikalla.
Ihan katsottava, miinuksenä surkuhupaisan ala-arvoinen käännöstyö.
 
Mielenkiintoinen ja viihdyttävä artikkeli/stoori. Varmaan vähän värikynää/Lapin lisää joissain jutuissa, mut toisaalta "this is Leeds..."   ;D
 
Ex- mestaripelaaja ja manageri Gary McAllister hakattiin sairaalakuntoon pubin edessä Leedsissä kun hän ja vaimonsa odotti taxia. Pahoinpitelijän otaksutaan olevan amerikkalainen ja käytti nyrkkirautaa. Kolme hammasta irtosi ja joitain ruhjeita kasvoissa.
 
Danny Rose pelaa suurella todennäköisyydellä viimeiset pelinsä Spursille nyt. Aiemmin oli MunA kintereillä ja nyt huhutaan PSG:tä uudeksi seuraksi. Toivottavasti siitä maksetaan niin meillekin irtoaa jotain.
 
Ex hyökkääjä Pierre Michel Lasogga kolmen vuoden sopimuksella Qatariin ja lehdissä mainitaan se syyksi miksi Psg:n omistajat ovat Radrizzaniin olleet yhteydessä..?? Itse en kyllä ymmärrä miksi.. lainataanko sitten takaisin meille vai?
 
Jonathan Woodgate ilm. Boron manageriksi apunaan Robbie Keane

Oon kai ennenkin sanonut/kirjoittanut, että Woodgatesta tulee aina mieleeni parivaljakko Boywer-Woodgate ja heidän toilailunsa ja kuinka he erilailla suhtautuivat siihen...
 
Leedsille saattaa jäädä luu käteen Danny Rosen siirrosta. Mies jäänyt englantiin kun muu joukkue matkustanut Aasiaan. Roselle yritetään löytää uutta seuraa ja Leeds olisi saamassa 10% siirtosummasta. Hänet on arvioitu 25M hintaiseksi, mutta ongelmana on ettei ole kiinnostusta enää. Viime vuonna huhuiltiin 50M siirrosta munaan tai Cityyn mutta kumpikaan ei ole kiinnostunut.
Eikä ilmeisesti PSG sekä evertonkaan, joten spurs ilmoitti jos ei sopivan hintaista tarjousta tule, niin Rose jatkaa vuoden spursissa ja saa sitten vapaat paperit. Toivotaan että joku hölmö maksaa sen 25M ni saadaan sievä siivu siitäkin.

Andy Lonergan liittynyt liverpoolin miehistöön back upiksi ja kannattajien keskuudessa suuttumusta herätti oman junnun Sam Byramin siirtyminen narrivitseihin 750000£.
 
Fabian Delph siirtyi Citysta Evertoniin.Siirtosumma arviolta noin  £ 10 milj.                  
 
Kumpi oli tärkeämpi - ManUa vastaan Old Traffordilla vai nousun varmistanut maali Bristol Roversin verkkoon  :eek:
...jälkimmäisen näin paikan päällä ja loppuilta oli aika sumuinen
 
Kumpi oli tärkeämpi - ManUa vastaan Old Traffordilla vai nousun varmistanut maali Bristol Roversin verkkoon  :eek:
...jälkimmäisen näin paikan päällä ja loppuilta oli aika sumuinen[/K

Noo.. oltais varmaan noustu karsintojen kautta sitten.. 😂 . Veli Barangin kanssa kuunneltiin radiosta ja loppuilta myös hieman sumuinen.

Munan kaato oli kyllä niin kova ettei pystynyt vikaa varttia katsoon pulssin ollessa paljon.
 
Back
Top