Vanhat Leeds-pelurit

Manaaja

Active member
Surullisenkuuluisa Jean-Kevin Augustin on siirtynyt vapaana agenttina ranskalaiseen Nantesiin. Vielä ei ole täyttä varmuutta, laittaako tämä pisteen Leedsin ja Leipzigin väliselle lakitekstiväännölle pelaajan lainaehtoihin sisältyneestä £18M:n siirtokorvauksesta sarjanousun sattuessa, mutta hyvin todennäköisesti kyllä. Augustinin lainasopimushan siis loppui ENNEN kauden päättymistä (sattuneista syistä), joten lakiteknisesti sarjanousua ei tapahtunut hänen lainajaksonsa aikana, joten emme kokeneet olevamme velvollisia siirtokorvausta pulittamaan. Huutava vääryyshän tuo nyt tietenkin oli Leipzigin näkökulmasta, sillä eiväthän he olisi mitenkään osanneet ennalta arvata muotoilla sopimuspykäliä poikkeusoloihin sopiviksi, mutta meidän kannaltamme tietysti todella arvokas väistetty luoti. Yhtä kaikki, toivottavasti kaveri nyt saisi paikkansa kuntoon ja uransa takaisin raiteilleen (y)
 

smithnjones

Well-known member
Hieno juttu J-KA:lle ja koko sagalle. Michael Cuisance (vaikka ei ehtinyt entiseksi pelaajaksi) läpäisi myös Marseillen terveydenhoitajan tarkistuksen ja tullee loistamaan heidän riveissä. C’est bon!
 

Manaaja

Active member
Niin piti mainitsemani, että Leipzighan nappasi Gvardiolin meidän nenän edestä, joten ehkä nyt sitten ollaan tasoissa 😝
 

Manaaja

Active member
Koetin tässä lämpimikseni haeskella hieman tarkempaa vihiä siitä, missä tuossa JKA-casessa tällä hetkellä oikein mennään ja yleinen käsitys tuntuu edelleen olevan se, ettei Leipzig suinkaan ole luovuttanut saataviensa suhteen. He eivät vain kuitenkaan ole erityisen vahvoilla, kahdestakin syystä:

1) JKA ei ole enää heidän. Mitäs sitten, jos Leeds maksaisikin? Mitätöitäisiinkö Nantes-sopimus ja mies siirtyisi takaisin meille? Tuskinpa. Nantesissa ei taideta olla vielä edes toivuttu Emiliano Sala -episodistakaan...

2) Jos heidän mukaansa lainasopimuksen päättymispäivämäärä 30.6. tarkoitti poikkeusoloissa yhtä kuin "kauden loppuun", olisi heidän tällöin myös kuulunut antaa JKA:n pysyä meillä kauden loppuun, eikä kutsua takaisin 30.6.

Eli enemmänkin siis roikkunevat mukana sellaisella "toivotaan, toivotaan" ja "ei se ole tyhmä joka pyytää"-asenteella, kuin että uskoisivat realistisesti mahdollisuuksiinsa.
 

Zidane

Active member
1. kohdasta samaa mieltä, eihän RB voi myydä (vaikka sitten sillä 0€ hinnalla) pelaajaa, jonka oikeuksia eivät omista

2. kohdasta olen ollut siinä käsityksessä, että mies lähetettiin takaisin. Mikä lienee ollut sopimustulkinta silloin? Eikö lainasoimusta jatkettu, vai ilmoitettiinko JKA:lle ettei käyttöä ole missään tapauksessa, oli sopimusta tahi ei.
 

smithnjones

Well-known member
Tälle kaverille olisi kyllä käyttöä edelleen/jälleen.

Loukkaantumisherkkä mutta huippupelaaja. Itse oisin pitänyt mutta taisi talous pakottaa myymään.

Liverpoolin huhutaan hamuilevan Ben Whiteä VVD:n korvaajaksi Tammikuussa. Brightonin kerrotaan vaativan £50M+ miehen siirrosta..
 

smithnjones

Well-known member
Meidän eka Argentiinalainen on kuollut. RIP Alejandro Sabella. Argentiinan maajoukkue luotseilla suruajat.

Edit: Saanut sydänkohtauksen samana päivänä kuin Maradona kuoli.

 

Zidane

Active member
Paul Heckinbottom SheffU:n uusi (väliaikainen?) manageri. Chris Wilder erosi/erotettiin aiemmin viikolla tehtävstä
 

Joke

Moderator
Pewrjantain ottelua odotellessa kysymys:
Mitä tapahtui tänä päivänä 60 vuotta sitten?

Ei, en minäkään tiennyt vielä eilen ;-)
 
Top