Huhumylly

Sir_Edwin_Gray

Active member
Hyvä karistaa liika kiinnostus Killaan. Blackwell oli kuulemma radiohaastattelussa todennut, että 1-2 ns. tähteä myytäisiin uusien hankintojen rahoittamiseen. Toivottavasti nämä, hmm, tähdet ovat iäkkäämpää vuosikertaa kuin Killa! Bakke? ;D

Tänään on spekuloitu yllättäen laiturin hankintaa:

LEEDS United have again been linked with Reading star winger Glen Little this week after they failed to land him last season.

The Chronicle can reveal that Leeds boss Kevin Blackwell tried to sign Little on loan to help their push for an automatic play-off berth.

The Royals had already secured promotion at the time but Blackwell was knocked back and Little was injured anyway. Leeds eventually lost the play-off final to Watford.

However, this week fresh rumours have surfaced linking the Yorkshire club with another swoop for Little who Reading boss Steve Coppell described as the most effective player out-side the Premiership last season.

Little scored five goals and also had 14 assists - which was the most by any Championship player.

Kyseessä on tosiaan ihan oikea pelimies, mutta tarvitaanko me oikeaa laitalinkkiä? Meillä on jo Stone, ja pelaahan sillä paikalla monitoimimies Frazerkin...

 

aaPee

Well-known member
Keskiviikko-pojat ovat kiinnostuneet Ian Mooresta. Toivottavasti saavat kaupat aikaan pian.
 

smithnjones

Well-known member
Ex-White Stephen McPhail on kuulemma haluttu mies, mutta ilmeisesti ei meille vaan vihollisryhmä hulliin.. menköön vaan!

Nantesin hyökkääjä Mamadou Bagayoko taasen on kuulemma kiikarissa, joskin sheff.u on osoittanut kiinnostusta myös. Alkaa jo ihmetyttää tuo hyökkääjiin oleva kiinnostus, kun mielestäni kunnon vahvistuksia tarvitaan enemmänkin puolustukseen ja keskikentälle... ???
 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Silly season senkun jatkuu ja Killa sitkeästi huhuissa...

Spurs linked with another Leeds youngster  

The player in question this time is 22 year old central defender, Matthew Kilgallon.

Tottenham signed Aaron Lennon from Leeds at a knock down price of just £1 million for the flying winger who is expected to make a big impact during this summer's World Cup.

Spurs have been warned that they cannot expect to get Kilgallon on the cheap with Leeds chairman Ken Bates slapping a £4 million price tag on Kilgallon who is known to have also been attracting the interest of Liverpool.

Niinpä niin, ihan kuin Spursille ei olisi jo anastukset riittäneet, niin Robbo kuin Lennonkin menivät alle markkinahintojen. Ja kaiken kukkuraksi Jol on mennyt lausumaan tälläistä:

"We're proud here at Spurs that we've produced quality players such as Robinson, Lennon, Dawson and Carrick who are in the England squad for the World Cup." --- D'oh!!!
 

Vessu

Member
Kyllä meillä pitäisi kärkipelaajia riittää kun vaan terveenä pysyvät. Keskuspuolustukseen nopeutta ja vasen pakki + derryn rinnalle tai yläpuolelle pelintekijä tarvittas...miten lie laitapelaajien tilanne. Lewis ei taida enää meillä pelata vai onko tietoa minne miestä viedään?
 

smithnjones

Well-known member
kyllä Lewis pelaa ensi kaudella meillä. näin ainakin haastattelussa watford ottelun jälkeen totesi että ensi kaudella tullaan vahvempana.. enkä ole kuullut mihinkään liitettävän.
Douglas ja Miller lähtivät joukkueesta ja heidän tilalle saa etsiä uudet kasvot.. enkä pidä pahana vaikka keskellä olevia pelureitakin uusittaisiin..
 

aaPee

Well-known member
Kyllä tämä tosiaan on silly season  :)

Leeds kieltää kiinnostuksen Weiriin, ShefW Mooreen jne.

Ja sitten taas läjä uusia juoruja: Hulse -> ShefU, Killa -> Watford jne.

Alkaisipa tuleen jo enemmän jotain konkreettista.
 

aaPee

Well-known member
Mylly pyörii ...

Vaspa Mo Camara, joka ei ole päässyt Celticissä pelaamaan. Ei kuulosta lupaavalta. Koskahan Ian Harten nimi alkaa pyöriä ilmassa.

Winger Andy Reid, Tottenham. Kauden kestävälle vuokralle, voi olla ok?

19-vuotias laitalinkki Ryan Smith Arsusta. Pelasi viime kauden lupaavasti Lestössä ja hänestä on huhujen mukaan tehty 500 000 punnan tarjous, mitä Leeds ei ole kommentoinut. Tämä olisi sitä mistä aaPee tykkäisi: nuori, kehittyvä ja seuran omaisuutta. Arsenal-akatemiakin lienee ihan hyvä "pohjakoulutus". Paljon parempi vaihtoehto kuin vanhat kehäraakit ja lainapelurit. Toivottavasti hiljaisuus asian ympärillä on hyvä merkki.

 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Koskahan Ian Harten nimi alkaa pyöriä ilmassa.
Jossain uutisoitiin jo tätäkin, tiedä häntä sitten? Harte on kaiketi palailemassa saarille...

19-vuotias laitalinkki Ryan Smith Arsusta.
Tosiaan, samoilla linjoilla aaPeen kanssa, nuori ja nopea - juuri sitä mitä me tarvitaan. Kuulostaisi hyvältä ostokselta.

Muuten McPhail on nyt sitten siirtynyt Cardiffiin. Ei tarvitse tulla pyörittämään meidän peliä :) ... Ja helpottaisiko meitä huoli Kilgallonista nyt kun Sheff.Utd hankki Claude Davisin Prestonista topparikseen? Toivottavasti!

 

...e

Active member
Hei Siellä,

YEP kertoo:

Leeds United are considering an approach from Norwich City for striker Rob Hulse.
Norwich boss Nigel Worthington has made an initial inquiry over Hulse's availability and is set to return to Elland Road with an official offer for the 26-year-old striker.
Worthington has maintained a firm interest in Hulse since allowing Dean Ashton to move to West Ham United from Carrow Road in January, and the former Crewe trainee has been identified as an ideal partner for Rob Earnshaw next season.
Leeds appear willing to listen to offers for Hulse, who scored 14 goals last season despite struggling with a hip injury, but would look to recoup a sizeable portion of the £1.1m fee they paid to West Brom for the marksman last summer.
Hulse's contract runs for another two seasons, and the attempt by Norwich to prise him away from Leeds may also be hindered by interest from promoted Sheffield United.
Leeds' chief executive officer Shaun Harvey said: "We've been aware of Norwich's interest for some time.
"Any Championship club would be interested in a player of Rob's ability but, as ever, we will make decisions that are in the best interests of the club."

...e

 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Olisiko Hulse yksi näistä myytävistä "tähdistä"? En kyllä olisi arvannut, eikä sitä vielä lehtien spekulaation varassa viitsi kovin suuria päätelmiä tehdä. Noh, katsotaan mitä ylläreitä siirtomarkkinat tuo - luulisi hankintojen kuitenkin keskittyvän keskikentälle?

Tänään on kaivettu esiin QPR:n Shittu spekulaatioihin. Ei olisi ollenkaan hassumpi, mutta toppariako me metsästettäisiin? Silly season senkun jatkuu...

Blackwelillä on ollut tälläistä kerrottavaa siirtojutuista:

Kevin Blackwell admits that his efforts in the transfer market were beginning to come to fruition.
And he reassured supporters that his first summer signing would be present at Elland Road for the start of pre-season training on July 3.

Blackwell says in the Yorkshire Evening Post: "Things are going to start hotting up over the next seven to 10 days. It's been a little bit frustrating so far because this has been one of the quietest close seasons I can remember. But we will have something finalised in time for the start of pre-season."
 

aaPee

Well-known member
Hyökkääjiähän on niin että päät yhteen kolisee, joten ei ihme jos joku/jotkut lähtee. Moorellaahan ei liene käyttöä, joten out. Hulsen myynti taas voisi olla jonkun vielä kovemman korvaajan rahoitusta?

Woody-huhut senkun kiihtyvät ja puhutaan kauden kattavasta lainasta. Kaverihan on jo Leedsissä hoidattamassa/kuntouttamassa itseään ja luonnollinen jatke olisi hommata siellä myös pelikokemusta ennen epsanjaan paluuta. Nyt peukut ja isovarpaat pystyyn  8)
 

aaPee

Well-known member
Tällä hetkellä voimakkaimmin ollaan seuraan tuomassa kk-pelaaja Seb Carolea Brightonista. Joidenkin lähteiden mukaan kaverille on jo varattu aika lääkärintarkastukseen, tiedä häntä. Se ainakin on varmaa, että ainakin allekirjoittaneen mielikuvat kaverista ovat täysin olemattomat.

Valmennuspuolella John Carver on päättänyt pysyä seurassa tarjotusta Carlislen managerin hommasta huolimatta.
 

smithnjones

Well-known member
lisää juoruja...

Daily Mirror kertoo ipswichin Darren Currien (keskikenttä) olevan meidän ostoslistalla ja on siksi lyönyt 2m £:n hintalapun ostolle..

Liian kova hinta mielestäni jos Hulsea tai Killaa yritetään ostaa millillä.. Eikö tuo Darren ole jotain sukua legendaariselle Leeds -tähdelle Tony Currielle joka pelasi meillä about -70 -luvulla?
 

aaPee

Well-known member
Eikö tuo Darren ole jotain sukua legendaariselle Leeds -tähdelle Tony Currielle joka pelasi meillä about -70 -luvulla?

Veljenpoika.

Tulipa tuossa mieleen, että olin todistamassa kaverin Ipswich-debyyttiä joulukuussa 2004 QPR:ää vastaan. Tuli vaihdosta kehiin, iski kaksi kaappia ja Ipswich vei pinnat mennessään lukemin 2-4. Mutta eipä ole sen jälkeen kummoisiin maalimääriin päässyt.
 

aaPee

Well-known member
David Weir on kirjoittanut uuden sopparin Evertonin kanssa, joten siitä on sitten turha enää huhuilla.
 

smithnjones

Well-known member
700k £ yhteistarjous on tehty lutonin kk-pelaaja Kevin Nichollista ja hyökkääjä Steve Howardista, mutta se on toistaiseksi hylätty.

Hayden Foxe, kaksi ranskalaista, tsekki ja puolalainen pelaaja on trialilla tällä hetkellä...
 
Top