Huhumylly

Millwallin kk-pelaaja David Livermore 26-v. n. 300 ott. kirjoittanee sopimuksen meidän kanssa ensi viikolla..
 
nyt luton on hyväksynyt £700K:n tarjouksen Kevin Nichollista.. siirto toteutunee piakkoin mikäli mies menee lääkärintarkastuksesta läpi.
 
Viimeaikojen siirtomyllytystä, niin toteutuneita kuin spekulaatioita, jatkavat taas nämä linkitykset:

Tottenham outcast Andy Reid could be set for a £2m move to Championship side Leeds. (Daily Express)

But Reid's former Nottingham Forest team-mate David Prutton, now at Southampton, has failed a medical at Elland Road. (Daily Telegraph)

Tuosta Pruttonistahan on ollut juttua jo siellä täällä, Yorkshire Evening Post taisi kirjoittaa jossain vaiheessa että miehestä kuitenkin tulisi meidän mies ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Nähtävästi hiusmurtuma nilkassa? Kaveri kelpaisi kyllä mainiosti, kuin myös Reid.
 
Nähtävästi osto- ja myyntiliike Leeds United jatkaa vielä kaupankäyntiä:

Leeds United manager Kevin Blackwell expects more transfer activity at Elland Road before the deadline on August 31.

Blackwell is willing to off-load players in order to bring more new faces to the Yorkshire club.

"I'm hoping to do one or two more deals," he told Sky Sports News. "I'm just waiting to see one or two offers I've had, whether they're worth taking or not and, if I can, then I might move the other way. There's possibly one or two more ins and outs."

Kilgallon oli kaiketi kommentoinut pokatessaan lauantaina man of the match -palkintoa sen olevan mahdollisesti hänen viimeisensä Leedsissä??!!??
 
Voisivat olla kavereita, vaikka pelaavat eri seuroissa
;)
Sopisi minullekin.

Niin, tuohon neljään milliin on vaikeaa olla tarttumatta.
Ei saa olla. Kaverin arvo tuplaantuu joka vuosi ja mikä tärkeämpää, tulee olemaan "uuden Leedsin" kivijalka!

Tietääkö kukaan minkä verran Killalla on sopimusta jäljellä? Loppujen lopuksi Waltoninkin kohdalla siirto johtui (agentin?) haluttomuudesta allekirjoittaa uusi sopimus.
 
Jos ja kun siitä lähdetään, että vuoden päästä pelataan Valioliigaa, niin Killan kaltaisista lahjakkuuksista on pidettävä kiinni kynsin hampain.

Neljä milliä hupenee äkkiä 2-3 divarijyrään, joilla (ehkä) päästään nousemaan, mutta jotka pitää vaihtaa Killan tasoisiin kavereihin heti nousun jälkeen.
 
Jatketaanpa Killan ympärillä pyörivää huhumyllyä:

"Reports have claimed the Reds have targeted the 22-year-old defender, yet Leeds United boss Kevin Blackwell insists he has not received a bid from the FA Cup holders."
....
"As far as I know there's absolutely no truth in this whatsoever, I was surprised when I found out yesterday. Matthew Kilgallon's got a massive future at this football club and we're hoping that he fulfils it here."

Lähde:
http://www.fansfc.com/frontpage/frontpagenews.asp?newsid=156212

Hälyyttävintä tässä on se että yleensä keskustelu siirrosta jatkuu
 
Greganin perässä Hull ja Preston. Bye bye.

Taitaa Warnock olla huumormiehii:
"Meanwhile the Blades look set to rekindle their interest in Leeds United Defender Matthew Kilgallon and are expected to fire a £1,250,000 bid at the Elland Road club some time next week."
 
warnockilta pitäisi ottaa tuplahinta.. (n. £10 m.) ainakin... sen verran kelju äijä.. jossain eilisessä lehdessä mainittiin että ois kiinnostusta derbyn Inigo Idiakeziin... oon nähnyt muutaman pelin ja olisi tosi kova vahvistus, mutten usko pässien päästävän sitä... ainakaan halvalla
 
Nähtävästi Blackwell sihtailee target-tyylistä lainahyökkääjää  Horsfieldin huiliessa. Horsen pelikielto lisääntyy vielä siitä 3 matsista, nyt kun FA lätkäisi syytteet (misconduct charge) kielenkäytöstä. Tiedä sitten miten esim. valioliigan jämiä saa lainalle tässä vaiheessa? Kävisikö S.Kuqi?
 
Inigo Idiakez on edelleen mukana kaavailuissa vaikka mies ei pääsekään Derbyssä pelaamaan, en ole ko. henkilöä koskaan nähnyt joten vaikea on kommentoida, mutta kunhan ei tehtäisi samanlaista virhettä kuin Greganin kanssa aikanaan.
Greganin piti olla hyvä mutta mies on ollut lähinnä taakka meille, toista taakkaa ei enää olisi varaa ottaa.
 
Idiakez kiinnitti oman huomioni kaksi kautta sitten, kun viimeksi seurasin Championshipiä kokonaisvaltaisemmin. Baski oli ainakin tuolloin Derbyn tärkeimpiä pelaajia ja jäi mieleen ennenkaikkea maalinteon taitavana hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Aika outoa jos ovat valmiita pois päästämään, vai lieneekö tähti niin laskussa tai sukset ristissä...?
 
Inigo huhu saisi jo kuolla. Vanha mies ja eiköhän meillä ole jo tarpeeksi keskikenttäpelaajia.

Gregan olisi edelleen hyvä mies puolustuksen keskustaan. Hyvä pääpalloissa ja hyv jalalla. Butler siuun ja Gregan tilalle.
 
Aikalailla samoilla linjoilla Greganin suhteen, kaverille on topparina vielä käyttöä - vaikka Foxe on nyt mukana kuvioissa. Kilgallon-Gregan toppareina olisi tämän hetken valinta, ehkä Foxe tunkee vielä avaukseen jossain vaiheessa? Greganin ura keskikentällä on toivottavasti jo ohi, ainakin meillä.

Idiakezista ei oikein osaa sanoa, ei kai me varsinaisesti tarvita keskikentälle lisää kavereita? Yllättävän paljon meille on yhdistelty kk-sällejä - Prutton, Cisse kävi trialilla ja lähti sitten Stokeen trialille. Nicholls on tietty sivussa + Bakke & Stone taitavat olla kysymysmerkkejä tällä hetkellä vammojensa kanssa, mutta silti. Vasen pakki olisi tilauksessa :)
 
... niin Idiakezin miinuksena on ikä... 32v., mutta muuten pelimies.. 2 v. pässeissä on tuonut saldoksi 82 ott., 20 maalia + 16 syöttöä... 223 laukausta. aika hyvät saldot kun kyseessä ei ole kärkipelaaja. Derby ilmoitti että muutama pelaaja saa lähteä kun on satsattu uusiin, joten Idiakez voisi olla yksi niistä... ja mitä tuohon ikään tulee niin ei Horsfield ainakaan paljon nuorempi ole.. ja jos saa halvalla/ilmaiseksi ni miksikäs ei.. hyvä vapari-expertti...
 
Back
Top