Huhumylly

Zidane

Member
En usko Poolin ainakaan olevan kintereillä. Justhan sinne Thiagokin meni. Kaikkia muita saattaiskin kiinnostaa (pl. ehkä ManCity) nyt kun on maajoukkuestatuskin.

Mutta näin hyvin kun omaa projektia jatketaan, niin haluaisin uskoa ettei Kalvinillakaan sen suurempaa kiinnostusta ole siirtyä. Mestareiden liiga voisi olla sellainen kiihoke, joka saisi ajamaan siirtoa. (Jos Leeds ei jostain syystä siellä ole kahden vuoden päästä)
 

smithnjones

Active member
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...t-onni-valakarin-siirrosta-englantiin/7969314 hmmm🤔maaleja onnistunut tekemään, mutta liigan tasosta en sitten tiedä. Kukaan nähny kaverin pelaavan?
Turussa jonkin verran kun Tepsissä väänsi. Hirveää kehittymistä on täytynyt tapahtua jos meille hamutaan. Tosin hinta ei varmaan päätä huimaa ja akatemiaan koittamaan. Voidaan sitten lainata ta jopa myydä pienellä profitilla.
Silti toivottavasti jos tulee niin onnistuu ja Bielsan metodeilla tietty mahdollista. Ei kaiketi isäänsä huonompi joka pelasi myös valjussa.
 

Bielsaball

Member
Lähteet ei kyllä ole sieltä ihan luotettavimmasta päästä 🤔 Ja tuntuisi jotenkin ihmeelliseltä kun kyseessä on kuitenkin ”jo” 21-vuotias kaveri.
 

smithnjones

Active member
Samaa ihmettelin minäkin. Tepsin ajoista huimaa kehitystä. Tuolla esiintymisellä kelpaisi jo ottaa. Olisi juuri se mitä kaivataan, vasenjalkainen keskikentän keskelle hyökkäävään rooliin.
 
Top