Huhumylly

Ja vielä ilouutinen. Phillips ilmeisesti avauksessa tänään.

Gareth Southgate could give England debuts to Leeds midfielder Kalvin Phillips and Wolves defender Conor Coady against Denmark. He is planning to experiment with a 3-4-3 formation. (The Daily Mirror)
 
Muualta:

Ollie Watkinsin siirto Aston Villaan enää kädenpuristusta vailla - hinnaksi sovittu £28M -> £33M. Alkaa Rodrigon kaappaus vaikuttamaan entistäkin loistavammalta bisnekseltä...

Ryan Fraser valitsi lukuisten vaihtoehtojen joukosta Newcastlen. Mikä lie mielenhäiriö iskenyt.

Ja, no... eihän tätä voi jättää mainitsematta:
Julian. Draxler.

😲 😲 😲
 
Muualta:

Ollie Watkinsin siirto Aston Villaan enää kädenpuristusta vailla - hinnaksi sovittu £28M -> £33M. Alkaa Rodrigon kaappaus vaikuttamaan entistäkin loistavammalta bisnekseltä...

Ryan Fraser valitsi lukuisten vaihtoehtojen joukosta Newcastlen. Mikä lie mielenhäiriö iskenyt.

Ja, no... eihän tätä voi jättää mainitsematta:
Julian. Draxler.

😲 😲 😲

Nyt kyllä kuulostaa hevosmiesten tietotoimiston uutiselta, valitettavasti...
 
Nyt kyllä kuulostaa hevosmiesten tietotoimiston uutiselta, valitettavasti...
Äkkiseltään joo, ja kävihän se jo tuolta jutustakin ilmi, ettei kaveri itsekään hirveästi lämpene ajatukselle maisemanvaihdoksesta. Leedsiin, Saksaan tai minnekään muuallekaan. Mutta sitten taas kun tarkemmin ajattelee, niin miksikäs ei? Vaikka mies vaikuttaakin olevan tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseensa ja kertoo nauttivansa Pariisista, niin ei tuota Draxlerin PSG-aikaa voi mitenkään menestystarinaksikaan kuvailla, sopimusta vuosi jäljellä ja seurakin haluaisi päästää kaverin jo menemään. Eli jonkinlaista kasvojenkohotusta ura tällä hetkellä vaatisi. Tulisi edes lainalle.

Oli muuten mielenkiintoinen sanavalinta tuolla, kun Draxleria kuvailtiin "vaihtoehdoksi" De Paulille. Taas tuli tunne, että ainakin meillä on tähtäimet kohdillaan. Kehenkäs katseet sitten seuraavaksi käännetään Draxlerin jälkeen? Kevin De Bruyneen? :LOL:
 
Vähän off-topic, (sillä en usko hetkeäkään että Draxler oli Leedsiin tulossa) mutta uskoisin että johonkin on siirryttävä jos aikoo maajoukkueen mukana jatkaa. Pariisissa ei peliaikaa ole riittävästi tarjolla ja em- kisat (toivottavasti) pelataan kesällä
 
Päivitetääs tännekin... Mitään uutta todella kuumaa perunaa ei ole viime päivinä huhuihin ilmaantunut, mutta tässä viimeisimmät kuulumiset kahdesta vanhasta:

Josko Gvardiol - Haaskalla kiertelee meidän lisäksemme myös Leipzig, johon ainakin kroatialaismedia on kertonut Dinamo Zagrebin puolustajalupauksen haluavan mieluummin suunnata. Leipzigin tarjous €15M + lupaus lähettää peluri ensi kaudeksi lainalle Dinamoon on kuitenkin huomattavasti vähemmän innostava kuin Leedsin, jonka viimeisin tarjous lienee ollut €22M + 20% osuus seuraavasta myyntihinnasta. Dinamo on linjannut, että alle €25M ei Gvardiol irtoa.

Rodrigo De Paul - tätähän me kaikki vesi kielellä odotamme. Siirtosaaga on alkanut saamaan jo lähes saippuasarjamaisia piirteitä. Udinesen johtoporras ansaitsee kyllä jonkinlaisen "Vuoden Jääräpää" -palkinnon, sillä sen verran itsepintaisesti pitävät kiinni €40M hintapyynnöstään. Leeds on asiaan vihkiytyneiden mukaan tarjonnut tähän mennessä parhaimmillaan €25M sisältäen bonukset. Kisassa kerrotaan olevan muitakin seuroja, joista tähän mennessä korkein huuto on Pietarin Zenitillä, n. €35M. De Paulin kerrotaan kuitenkin suhtautuvan ajatukseen venäjänkaupoista äärimmäisen nihkeästi, joten ainakaan kaasuoligarkkien pullisteluista ei meidän siis tarvinne liiemmin huolta kantaa. Samaa nihkeyttä tosin aiemmin raportoitiin miehen mielipiteestä Englannistakin, ja että mies haluaisi mieluummin jäädä Italiaan. Italialaisseuroilla kuitenkaan ei tässä maailmantilanteessa ole laittaa tuollaisia rahoja pelaajakauppoihin, ja jopa suuri ja mahtava Juventuskin kuuluu laittaneen kukkaronnyörit kiinni. Ja kaiken kukkuraksi mies itse flirttailee somessa Leedsin kanssa kuin mikäkin teinityttö, tykkäilee ja peukuttaa - ja seuraavassa hetkessä taas poistaa kaikki jäljet ja leikkii salaperäistä, vaikeasti tavoitettavaa ja mitä ikinäkin. Italomediosot kertovat myös, että Liverpool-matsin tyylinäyte ei ainakaan heikentänyt mahiksiamme kaverin silmissä. Ja kaiken tämän päälle vielä Messaggero Veneton juttu, jossa De Paul olisi jo kynä kädessä valmiina allekirjoittamaan kanssamme nelivuotisen £70k/w sopimuspaperin samalla silmänräpäyksellä, kun Udinese saa pyytämänsä. Äärimmäisessä tapauksessa on jopa väläytelty jonkinlaista lainasopimusta ostopykälällä.
 
Last edited:
Joko nyt?

Italialainen julkaisu La Repubblica otsikoi juttunsa näin: "Tutta la A voleva De Paul. E lui va al Leeds da Bielsa..." eli suomeksi: "Kaikki (Serie A:ssa) halusivat De Paulin. Ja hän menee Bielsan Leedsiin..." Lisäksi eräs toinenkin paperi, Corriere della Sera, kertoo sunnuntainumerossaan, että Leeds on enää "yhden askeleen päässä" De Paulista, ja että pitkän väsytystaistelun seurauksena ja ostajakandidaatin toisensa jälkeen pudottua kilpajuoksusta pois, on Udinese valmis suostumaan, lähteistä riippuen, 25M-30M (+bonukset) euron suuruiseen siirtokorvaukseen, jonka siis Leeds olisi valmis pulittamaan.

Eikä tässä vielä kaikki.

Ennen viimeisimpiä käänteitä vilahteli Italian uutisvirrassa myös juttuja, jossa kerrottiin Leedsin kiinnostuneen ja jopa kokeilleen £10M arvoisella kepillä jäätä, kaapatakseen "De Paulin korvikkeeksi" Fiorentinan keskikenttämaestron Erick Pulgarin. Luonnolliselta pelipaikaltaan hän kuitenkin on enemmänkin "syvällä makaava pelintekijä" kuin 10-paikan pelaaja, mutta pystyy pelaamaan myös ylempänä. Vertailussa De Pauliin on heidän statistiikkansa viime kaudelta melko lailla yksi yhteen, molemmat ovat todellisia all-around pelaajia, molemmilla 7 maalia ja 6 syöttöä. De Paul ehkä hieman parempi hyökkäyssuuntaan maalipaikkojen rakentelussa ja Pulgar taas puolustussuuntaan vastustajan pelinrikkomisessa, mutta tämä selittynee tosiaan sillä, että operoivat eri painopisteissä kenttää. Pulgarissa huomionarvoista myös se, että hän on De Paulin tapaan melkoinen erikoistilannespesialisti, MUTTA myös rankkaripilkulla, mikä taas ei ole De Paulin vahvuus. Chileläisenä häneltä saattaa myös löytyä tippa Bielsaballia verenperinnössä. Että ei pöllömpi korvike. Ja jos nyt nuo viime huhut pitävät paikkansa, että De Paulin hinnasta putosi ilmaa pois, niin ottakoot säästyneillä miljoonilla molemmat. Pulgar olisi nimittäin kelpo backuppi ja kirittäjä molemmille, sekä De Paulille että Phillipsille.

Gvardiolista sen verran, että viimeisimpien puheiden perusteella häntä ei Leeds-siirto vielä tässä vaiheessa kiinnosta. Siirtosummasta olisi ilmeisesti päästy Dinamon kanssa sopuun, mutta kaveri itse olisi vielä puhuttava ympäri. Tiedä näistäkin sitten. Vielä jokin aika taaksepäin poikasen piti niin olla intoa piukassa mahdollisuudesta päästä Leedsiin...
 
No niin... Eli Gvardiol-kauppa, ainakin mikäli lukuisiin eri lähteisiin on luottaminen, on kuin onkin kuollut ja kuopattu. Kroaatin Leipzig-siirto vahvistettaneen lähitulevaisuudessa. Tai no, kirjaimellisestihan hän ei vielä "siirry" mihinkään, vaan jää Dinamon riveihin lainapelajaana. Mutta joka tapauksessa, vähän niin kuin pelättiinkin, ja toisin kuin itse jaksoin luottaa, oli säännöllisesti europeleissä kisaava saksalaisjoukkue sittenkin se poikulin ensisijainen valinta siitäkin huolimatta, että Leeds ilmeisesti tarjosi parempaa sopimusta. Oliko tämä "takaisku" sitten meille kirous vai siunaus, se nähtäneen tulevien vuosien aikana.

Ketäs sitten tilalle? Siirtorajan kellokin tikittää... Hakusessa ei siis enää liene "ykkösparin" toppari, vaan joku luotettava varamies, valmiina hyppäämään kehiin aina kun on tarvis. Muutama lämpimämpi nimi spekulaatioissa on ollut Cityn Tosin Adarabioyo (23), Arsenalin Calum Chambers (25), sekä Brightonin Haydon Roberts (18), jonka myynnin Brighton tosin, yllätys yllätys, kait tyrmäsi heti alkuunsa. Tai sitten joku muu varamiespalvelun vuokratoppari lienee myös yksi varteenotettava vaihtoehto.

Vai tuleeko enää ketään? Luottaisiko Bielsa siihen, että kausi mennään Cooperilla, Kochilla ja Struijkilla, sekä hätätapauksessa kenties Davisilla? Itse alan ehkä pikkuhiljaa kallistua tämän vaihtoehdon puoleen...

Mutta sinne Pablon paikalle tarvittaisiin kyllä kipeästi joku, joten luetellaanpa vielä lisää nimiä...

Tässä hiljan kun ehdin jo vertaamaan Leedsiä Atalantaan, niin miten olisi sitten sieltä: Ruslan Malinovskyi, 27-vuotias Ukrainan maajoukkuemies. Ei ehkä De Paulin ja ylempänä mainitun Pulgarin veroinen syöttökone, vaikka toki osaa senkin homman, kuten myös erikoistilanteetkin, mutta hänen repertuaaristaan löytyy hieman erilainen pelote - kaverin kaukolaukaukset ovat todellisia thunderbastardeja. Viime kaudella Serie A:ssa 8 maalausta, vaikka oli avauksessa vain 12:ssa matsissa pelaamastaan 34:stä ja peliminuutit keskimäärin 45 per matsi. Puolustuspäähän sitten taas avut jonkin verran vaatimattomammat kuin verrokeillaan, ehkä jopa liiankin paljon Bielsan vaatimuksiin nähden. Hintalappu n. £20M - huomattavasti siis halvempi kuin De Paul, mutta ehkei sittenkään yhtä paljoa rahoille vastinetta?

ManU:sta taas yrittävät kovasti meille tyrkyttää Daniel Jamesia (22), joka ollut Ortan lempilapsia jo pitkään. Kaveri lähtisi vajaalla £15M:lla, mutta onko sittenkin enemmän sellainen Bale-tyylinen laituri, kuin mitä Pablon seuraajaksi etsimme?

Ja... no, jossain tällaisenkin näin, joten laitetaan nyt vitsinä: Toulousen (Ranskan Ligue 2) Manu Kone. 19-vuotias, hintapyyntö €15M. Joo, ehkei sentään kuitenkaan. Tai no, varmasti nyt kun menin näin sanomaan, niin vuorenvarma tulevaisuuden Ballon d'Or-voittaja...
 
Last edited:
Skysports väittää tälläistä, ainenkin meikäläiselle tulee aikas puskista tämä:


Leeds United are in advanced talks to sign Real Sociedad central defender Diego Llorente.

We understand a deal is close for the 27-year-old Spain international.
 
Kun kolmella tehdyllä maalilla ei saada kolmea pistettä niin jotain on alakerrassa tehtävä. Jos tämä on se keino niin siitä vaan, minulle käy kyllä.
 
Llorente pääsi kyllä yllättämään, ei ihan hirveän kauaa hierottu tätä kauppaa! Jos oli jonkinlainen paniikkiratkaisu, niin ei mikään pöllömpi sellainen 😁
 
Eiköhän kauppaa ole hierottu taustalla hyvä tovi. Gvardiol diili oli pinnalla ja ykköstavoite, kun se meni puihin niin painettiin ne pelimerkit suoraan 2. vaihtoehtoon. Nopea aikataulu kertoo sen, että siirrosta oli isot linjat neuvoteltu jo valmiiksi.
 
Orta nähty Manchesterin lentokentällä ja kuulemma Amsterdamiin päin matkalla. Oiskohan Az Alkmaarin kapteeni Teun Koopmeiners kohta meidän🤔toisaalta noita huhuja on nyt niin paljon🤷‍♂️😄
 
Orta nähty Manchesterin lentokentällä ja kuulemma Amsterdamiin päin matkalla. Oiskohan Az Alkmaarin kapteeni Teun Koopmeiners kohta meidän🤔toisaalta noita huhuja on nyt niin paljon🤷‍♂️😄
Koopista tosiaan alkoivat spekulaatiot samalla sekunnilla, kun Orta bongattiin odottamassa aamulentoa Amsterdamiin, mutta voisiko jopa olla, että Vihtori meni lyömään kaksi kärpästä yhdellä iskulla:
 
Cantwell ei ollut Norwichin kokoonpanossa tänään. Liekö loukkaantunut vai enteileekö jotain. De Paul veti Udinesen paidassa täydet minuutit.
 
Back
Top